Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija NUJNO- tabletka po Escapelle

NUJNO- tabletka po Escapelle

Punce pozdravljene,

Imam manjšo težavo. Včeraj sem bila na ‘partiju’ in se ne spomnim kaj se je ponoči dogajalo. Zjutraj sem se zbudila ob fantu, ki ga ne poznam in je bil zelo skrivnosten glede noči. Prijateljica mi je rekla naj vzamem tabletko po odnosu Escapelle takoj in naj ne čakam! Ali jo lahko vzamem tudi kasneje ali je bolje takoj, da je 100%? Ali je Escapelle ok?

Hvala že vnaprej za pomoč!
AB.

Čim prej vzemite urgentno kontracepcijo. Upajmo, da ni imel kakšne splono prenosljive bolezni. Mogoče bi bilo smiselno opraviti še kakšno testiranje…

Hej,
tabletko lahko vzameš do 72 ur po nezaščitenem odnosu, tako da greš lahko tudi kasneje, samo ne predolgo čakati!!!!!! Jaz sm prejšni mesec vzela Escapelle in (moram potrkati) nisem imela NOBENIH težav! Upam, da bo tako tudi pri tebi. Drugič pa rajši z ‘glavo na zabavo’!! 😉  
Lp K.

Hvala obema!
Sem jo vzela in sem zaenkrat nimam nobenih težav!

Upam da bo vse ok,

AB.

živjo; s fantom sva mela spolni odnos in na koncu ugootovila da je počil kondom, tabletko sem vzela dobre 2 ure po odnosu in sicer escapelle. sedaj, slaba 2 tedna po odnosu imam rahel izcedek, včasih malo rdeč, včasih malo bolj temen. to je sedaj malo po predvideni menstruaciji. Malo mi je čudn izcedek, zdaj pa nevem, če bi bilo pametno narediti test ali še počakati, če bo mogoče naprej normalna menstruacija.

lp.

New Report

Close