Najdi forum

nujno-skrita številka

Kako klicati iz gsm da klicani ne bi videl tvoje številke na enkranu-vem da je finta pa sem jo pozabila . Prosim pomagajte.

Odvisno od operaterja…maš Mobitel ali Si.mobil?

mobitel

Aj, ne morem ti pomagat. Vem samo za Si.mobil.
Sorry!!

Če si naročnik, lahko na telefonu nastaviš , da ne izpiše številke.
Če pa imaš Mobi, ne bo šlo.

Hoj, Antica!
Pa meni izdaj, prosim skrivnost, ker imam sama namrec simobilov GSM.
LP

Pred številko, ki jo nameravaš poklicati, napiši #31#

to deluje neglede v katerem omrežju si!

LP

Že v telekonskem meniju imaš to možnost (naslednji klic), da skriješ številko, če pa tega ne najdeš pa napišeš #31# potem pa telefonsko številko, ki jo kličeš.
Ta številka preverjeno velja za mobitelovo omrežje.

LP, A.

Ali velja to tudi, če nisi naročnik?

Ne. To deluje le pri naročnikih.

LP

Frajerji! Recimo da ima oni na drug strani kontra funkcijo skrivanju klicoče številke.

haha na skrito številko boš pa težko koga poklical :-)))))

no, to je odvisno od mobilnega aparata, ne pa od ponudnika storitev. jaz imam siemens C 45, postopek pa je tak.
v meniju izbereš:
NASTAVITVE/
MED POGOVOROM/
OMEJITEV ID
in je tudi popolnoma vseeno, če si naročnik ali uporabnik kartic, vsaj pri meni je tako.
lp, Norah

to ima samo par ljudi.. pa se tisti ne izkoriscajo tega.. to je nastavitev na centrali..

Kontra funkcijo imajo po sklepu sodišča na št. 112 in 113 in pa na določenih številkah ki so namenjene za posebne potrebe (MNZ, SOVA). Navadni smrtniki pa si lahko naročijo lovilca zlonamernih pozivov, kjer se skrite številke sicer izpišejo (v centrali), vendar stranka lahko dobi to številko, samo če gre v tožbo in sodišče izda sklep po katerem mora operater posredovat ta podatek….

lojtra31lojtra, potem pa številka….

Hvala ti in lep pozdrav!

Brihtne buče!
Po vsem tem raspredanju: a se da poklicat na mobi(041) ali ne, če nisi naročnik?
#31# in številka ne drži, ker vrže ven, če pa daš nastavitev : Oddaja lastne številke in daš izključeno pa noče cingljat!

New Report

Close