nujno sifilis novorojenčel
Nujno pomagajte…. Maja sem rodila punčko….. Od polovice nosečnosti. Sumim da imam Oz.vem da imam lues… Že ene 2 leti… Najprej sem imela kot en mozolj neboleč na spolovilu leta 2013 pil nič in zadmje pol leta slabost, boleči sklepi,zmedenost,rjave lise na podplatih,neke akte v ustih,hujšanje
hujšanje,ginekologinja pravi da je to nosečnost. Vidim simptome.pri partnerju in najhujše pri punčki sedlast nos.rinitis.starodavne roke
Pediater v bolnici Mije reku naj se jst testiram. Sem opravila testiranje eno v nosečnosti in pol se dvakrat na trsnsfuziji z elisa metodo.jst tem testom ne verjamem ker mamo vsi simptome tudi punčka.dr mi noče delat drugih preiskav ala tpha fta. Ne vem več kam se obrnit punčka slabo je.ni živahna..pomagajte rada bi punčko vsaj rekla kolikor se da ampak ker je ta stvar redka pri otrocih me ne poslušajo dr…katero preiskavo morem naredit da bo 100 % pokazalo okužbo ker jst vem da jo mamo če ne drugo se bo opazno pri razvoju otroka ki ni ko ostali otroci pomagajte….pišem iz tel in se opravičujem za napake