nujno rabim delo
Želite dober in poceni dopust? Želite zraven tega še zaslužiti? Potem imam pravo rešitev za vas! Enkratna ponudba… ne smete zamuditi…
…spremnilo bo vaše življenje in in dopustovanje zagotovljeno! Na izbiro je preko 60.000 destinacij po vsem svetu v hotelih 4* ali več po 50% nižjih cenah!!!, ampak to še ni vse… možnost dela in zaslužka le z širjenjem informacij! Tako lahko še niste prišli do zaslužka, saj se produkt prodaja sam! Kdo pa si ne želi dobrega in poceni dopusta?
Za več informacij me kontaktirajte na:
041/311-417 – Matjaž Šoštarič
E-mail: [email protected]
Pozdravljeni Andrej!
Tudi mene zanima vaša ponudba. Moj naslov [email protected]
Pozdravljeni Andrej!
Tudi mene zanima vaša ponudba. Moj naslov [email protected][/quote]
Če je še aktualno, bi prosila za informacije tudi jaz : [email protected]
Priporočam vam obisk spletne strani: http://www.chance-to-change.com
Team Unlimited ponujamo možnost za priložnost prav vsem ….
Sem dipl.organizator-manager, imam svoj s.p. katerega bi želela razširiti, a ne vem katero dejavnost bi še vključila zraven. Potrebujem še dodatno delo….ni potrebno preko s.p.-ja….lahko tudi od doma ali terensko. Zelo rada ustvarjam, tudi na izobraževanje sem pripravljena, izobrazba pa ne igra vloge, ker sem pripravljena na delo tudi za srednjo šolo. Moj mail je [email protected].
Pozdravljeni!
Nujno potrebujem delo. Sem tiskar s 26 leti delovnih izkušenj na klasičnem offset tisku in suhem offset tisku. Glede na to,da sem star 48 let ne morem dobiti službe. Če je kdo pripravljen zaposliti tudi starejšega tiskarja z izkušnjami naj me prosim kontaktira na tel: 031 689 609
Lep pozdrav
Matjaž
Pozdravljeni,
Oglas je namenjen vsem, ki vas zanima NAJSLAJŠI posel na svetu, tako tistim z izkušnjami v MLM-ju, kot tudi tistim, ki jih še nimajo. Zadeva je zelo enostavna in predvsem nova v Sloveniji, kar pomeni, da je zdaj timing najboljši, da se nam pridružite.
Za več informacij pišite na e-mail [email protected].
Srečno