Najdi forum

Zdravo. Sicer sem že diplomirana, vendar nikakor ne morem dobiti službe, delo pa nujno rabim, ker od države ne dobim ničesar in nekako moram preživeti. Pripravljena sem delati karkoli, samo ne za šankom ali prodaja od vrat do vrat. Lahko tudi varstvo otrok, gospodinjstvo,…
Sem natančna, delavna, razgledanam komunikativna.
Sem iz Kopra.
Če ima kdo kako delo zame naj mi piše na mail.

Hvala.
l.

aja, mail: [email protected]

Diplomirana kaj?! tako pa res ne moreš iskati zaposlitve. Vsaj osnovne podatke ti svetujem da napišeš.

Tvoj ogls je že nekaj časa v objavi. Če še spremljaš odgovore, mi pošlji E-naslov, pa ti ponudim delo na domu.
Pozdrav,Bic

doberdan !
stara sem 13 let kmalu bom dopolnila 14,zato bom tudi rabila skuter da bom se vozila v radence v srednjo šolo , mama in oče seveda imata druge stvari za poravnat tako da jiva nočem nadlegovat,brala sem tudi da laahko pri teh letah otroci delajo npr. navadne stvari kot na računalnik pisat,ali če kdo rabi pomoč pri otrocih ali kaj podobneega prosim javite mi če kaj bo,doma sem iz murske sobote …

Zahvaljujem se že v naprej
Lep pozdrav anemari

jaz iščem delo v avstriji pospravljanje… privat likanje negovanje starejših 031 859 202 samo resni

040777999 rabim delo

RABI DELO,MAM POKLIC ELEKTO TEHNIKENERGETIK,3LETA ISKUSNJE V SLOVENIJI I MAM OSEBNO DELOVNO DOVOLJENJE…ZIVIM V SLOVENIJI 4 LETA..Delo bi i van Slovenije NEMCIJA,AVSTRIJA..itd….

ce rabis delo poklic 070/839/704 dela se u nemciji ce si elektricar

rabim 4 vodoinstalaterje in 4 elektricarje.nujno.070 697 639

POZDRAVLJENI!
Sem Veronika rojena v Kopru vendar stanujoča trenutno v Italiji sem državljanka Slovenije z dokončano osnovno šolo in prvim letnikom frizerske, vendar zaradi ločitve mojih staršev sem se morala preseliti z mamo v Italijo dopolnila sem 17 let in rada bi se vrnila v Slovenijo v moje okolje in sicer na gorensko (Škofja Loka) , ker pa brez zaposlitve ne morem pridet v slovenijo bi nujno rabila službo.Imam 2 letne izkušnje ( kelnarstvo,varstvo otrok ali starejših, proizvodnja,frizerstvo, čiščenje,…) po naravi sem zelo marljiva, pridna, spretna, hitra in natančna. Službo pa rabim v okolici Škofje Loke (Kranj,Ljubljana,Škofja loka). Za vaše odgovore se vam že v naprei zahvaljujem

Lep pozdrav! Veronika

Pozdravljena!

Nudim delo od doma, dela se preko interneta, če vas zanima javite e-naslov in pošljem ponudbo.

Lp,
Andrej

Pozdravljeni

Mene pa zanima tisto delo od doma,če je še na voljo prosim mi sporučite na email:[email protected]

hvala!!!

tudi mene zanima [email protected]

Kakšno koli delo nujno potrebujem. Kjer koli v Sloveniji in ne glede na naravo dela. Največ izkušenj do sedaj imam v živilski industriji. Po poklicu sem ekonomski tehnik s predhodno kmetijsko in trgovsko šolo. Imam izpt tudi za viličarja. Sprejmem vse izzive. [email protected]

Zanima me, če se ukvarjate s spletnimi stranmi?

Anka

nudim popoldansko delo-ni prodaja
reklamiranje
Anka

Pozdravljeni,

tudi jaz se zanimam za delo. Sem izkušena 26 let mlada administratorka, ekonomistka, računovodja.
Če potrebuje kdorkoli pomoč pri delu na tem področju naj se mi prosim javi.
Izstavim vam račun.

P.S. Lahko tudi kakšno drugo delo.
Delo opravim kvalitetno, natančno, hitro, zanesljivo in ugodno.

[/b]
E-mail: [email protected]

Pozdravljeni

Sem 27 letna diplomirana grafična inženirka s srednješolsko izobrazbo oblikovalec. Po porodniškem dopustu sem dobila delo v grafični firmi, kjer je bil pogoj za zaposlitev odprtje lastnega s.p.-ja. V tej firmi delo enkrat je, spet drugič sem doma mesec ali dva (prispevke pa je potrebno še vedno plačevati vsak mesec), zato iščem drugo delo. Izkušnje imam v grafični dodelavi in tisku, preko ŠS pa sem delala v različnih panogah: Strežba, promocije, degustacije, merchendiesing, različne vrste proizvodnje, delo z otroki (v vrtcu), čiščenje, delo v studiu vizualnih komunikacij…
Ponudbe za delo mi lahko pošljete na mail: [email protected]

Potrebujemo kader za delo v telefonskem studiu.

Če si komunikativna oseba, če potrebuješ delo, kjer si sam kreiraš svoj delovnik in te predvsem zanima stimulativno plačilo potem piši na:
[email protected]

New Report

Close