Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Ljubezenski nasveti, partnerska intima in nezvestoba NUJNO PROSIM NASVETE-NOSEČA LJUBICA-ALI NAJ POVEM NJEGOVI PARTZNERKI?KDAJ?KAKO?KAJ NAJ NAREDIM?OTROKA BOM OBDRŽALA!

NUJNO PROSIM NASVETE-NOSEČA LJUBICA-ALI NAJ POVEM NJEGOVI PARTZNERKI?KDAJ?KAKO?KAJ NAJ NAREDIM?OTROKA BOM OBDRŽALA!

Sami pametni…ti ljubica,naredi ,kakor želiš oz. saj si se že odločila ..otrok nič ni kriv ,lepo se lahko ima tudi brez očija,ženo in njegovo družino pa pusti pri miru.Ko bo/če bo želel videt otroka ,ga brcni v strahopetno in lažnivo rit.Ne vem zakaj samo obsojate ženske ?Daleč od tega ,da bi bile VSE..(povdarjam-VSE)družine z mamico in očijem srečne ..verjemite DA -NE .Eno je “fasada”-drugo pa “notranjost” hiše.Upam ,da ta otrok ne bo ping-pong žogica ,zaradi maščevanja ,ŽALOSTI ,BEDARIJ ,KI JIH DELAJO STARŠI ZARADI OTROK.Nadaljuj z življenjem..zdraj imaš razlog ,razvajaj ga ,imej ga rada ,ostalo pa tako ali drugače pride SREČNO

Draga nosečnica
Če si se odločila, da boš obdržala otroka, potem nehaj z razmišljanjem o človeku, ki se zardi tebe ne bo odpovedal ženi. Pusti ga, prav tako ženo. Dovolj je že pretrpela in trpi še naprej, saj ob takem, ki je poročen in skače okrog prav gotovo ni srečna.
Ti pa se spametuj. Misli na bitjece, ki raste pod tvojim srcem. Pripravi mu topel dom, saj si ga zasluži. Nekaj časa pozabi na moške, kajti mali otročiček ti bo vzel veliko časa.
Tak moški pa tako ali tako ni vreden, da mu kdo reče oče.
Poskrbi, da bo tvoj otrok tebi s ponosom rekel Mama.

Itak pa si si sama kriva, kaj pa si se spentljala z vezanim moškim. Prej bi mislila na to do česa lahko pride. Jaz takšnega moškega ne bi hotela imeti v nobenem primeru.

Pozdravljeni 🙂 Najprej iskrena hvala vsem ki ste pisali.Najprej vam naj povem da sem po enem letu zelo presenečeno našla svojo objavo na katero sem čisto iskreno pozabila…In slučajno brskam po internetu pa berem berem in…uf to je pa moje
..pa da vidim kaj so mi ljudje priporočali…svetovali..
….hvala vsem…a kot je gospa diplomirana magistica napisala
…naj vam povem vsem skupaj poslušala sem sebe…svoje srce…moje dete je sedaj staro 14 mesecev..Biološkega očeta sem dala na stran in se posvetila samo sebi in svojemu otroku….našla sem si partnerja s katerim sva sedaj poročena…otrok je tako rekoč njegov…sedanji mož ki je bil že takrat moj prijatelj in je že takrat poznal vso resnico ki sem jo tudi vam povedala mi je v vsej nosečnosti stal ob strani skupaj z njim sva se odločila da otroka obdrživa oba da mi bo on pomagal kasneje sva se tudi poročila in smo začeli brez laži živeti družinsko življenje…ne manjka nam nič…le še eno dete ki bo izpopolnilo našo družino da bomo še bolj povezani med sabo….moža spoštujem ga imam rada in ga neizmerno cenim ..v dobrem in slabem…ne živimo prfektno vendar se imamo radi…prisoten je bil celo nosečnost..hodil z mano h ginekologu..prisoten pri porodu…in zelo zelo ga imam rada želim si še enega otročka z njim in delama sedaj na tem…vizije za prihodnost imava z sedanjim možem zelo podobne..želje imava podobne… sicer sem po porodu doživela poporodno depresijo strah da nebom znala ali zmogla poskrbeti za svojega sina obiskala sem zdravnika kot je gospa diplomirana odzgoraj tudi napisala(naj omenim še enkrat da tega članka ki sem ga objavla od takrat do danes nisem videla in sem čisto pozabila da obstaja) v bolnici so mi zelo pomagali da sem se pobrala k sebi…res pa je da je od biološkega očeta partnerka zvedela …koliko oz. Kaj vse ter od koga ne vem povedati ..tudi pogovarjali sva se po telefonu in me ni obsojala …sama mislim da je dobra oseba…pa vendar stikov niamo obdržali ker z njune strani (OD BIOLOŠKEGA OČETA ter njegove partnerke)ni bilo zanimanja… kako živijo sedaj nimam pojma..vem da sem želela obdržati stike z biološkim očetom in tudi moj sedanji mož mi je pomagal pri tem..z možem sva želela da bi otrok imel stike z biološkim očetom in tudi motlo naju nebi če bi oba z njegovo partnerko skupaj kam šla z sedaj najinim (od mene in mojga moža otročkom)na nek način sem se sprijaznila na nov začetek…a kljub vsemu trudu biološki oče še do dandanes ni prišel pogledat svojega lrvnega sina…priznam to me še boli..želim si da bi ga sprejel…ne moti me da je ostal doma pri svoji prvotni družini..nasprotno..dandanes cenim to …cenim da sta se doma pogovorila..in da furajo skupaj življenje naprej…in niti malo mi ni žal da imam sedaj svojo družino ki mi pomeni vse na svetu…pa vendar boli da nima otrok stikov z njim kr je le njegov kakorkoli…boli takrat ko sem sama …ko je mož v alužbi otrok pa spi…ko smo skupaj pozabim na vse…ko se igram z svojim sončecom pozabim na vse…ko sem z možem in se ukvarjama z najinimi stvarmi rešujema najine težave..se boriva za našo družino
….pozabim na biolloškega očeta…pa vendar pridejo trenutki tu pa tam ko sem žalostna in pomislim ali nam ne bi bilo lažje če bi se razumeli vsi…kot je bila moja in moževa želja……in še enkrat…spoštujem moža imam ga rada želim si še enega otroka z njim želim si našo prihodnost še naprej…sedaj smo jaz mož in najin otrok-družina❤����v dobrem in slabem�����

Pravo pravljico živiš, al kako? Oprosti, ker imam občutek, da nakladaš. Nima veze. Rada bi ti svetovala, da nehaš razmišljati o očetu svojega otroka na tak način. Tip je zlorabil tvoja čustva in si zasluži primerno “nagrado” Če drugega ne, mu bo dobro dela preživninica za biološko gledano VAJINEGA otroka. Mislim, da bi bilo prav.Toži ga za preživnino. Ob plačevanju preživnine za otroka, ki ga tudi pogledat ne pride, bosta ti in partner deležna neke vrste zadoščenja, pa še otroku boš lahko kupila kakšno lepo igračo ali ga peljala na lepše. Seveda v družbi tvojega partnerja. Tako bi bilo prav.

E fufika,praviš da otrok tvoj in ne greš na splav,ka pol njem težiš za očetovstvo.Dnar bi pa mela ha,za neki kar si mu podturla,si pustla tablete v ladlu ha.

Otrok pri 18. Letu lahko sam toži za preživnino…in takrat bom mu jaz stala ob strani…zdaj imamo raje mir…iz nezanesljivih vurov sem izvedela da ima partnerka bilološkega veze na csd…s tem da mi je biološki med nosečnostjo zagrozil da mi boste otroka vstran vzela…pri 18 letih bo moj fantek z najino pomočjo lahko iztržil upam vsaj za izpit za avto…enostavno bi bilo prckanje in slabše sedaj za otroka…lejte tožbe niso fajn…vem da me je izkoristo. .a moram jaz otroka izkoristit da se mu maščujem…ne…potem ima vso pravico do otroka …in če prav ve da je njegov niti tolko ni da bi ga kljub orošnjam pogledat prišo…pol pa kak kaj bi plačal za njega pa ga bo k sebi vozil.. iz maščevanja…če ga …noče…če bi pa mogo plačevat bi ga iz principa hoto …be kr ga bi mel rad….ne dragi moji ..moj otrok rabi ljudi ki ga mamo radi…in ko bo polnoleten mu bom stala ob strani če bo želel denar…

Pa zakaj bi nakladala..kot da nikam kaj za delat heh…ne nakladam..res je vse..nimam razloga da bi na nekih forumih lapikala če me folk itak ne pozna ..zakaj lagat?ne res je vse… l.p nenaivna�

Razparač..nič mu nisem podturla saj moj otrok ima sedaj očeta ne pa kurvera …in od biološkega ne rabimo ničesar..pa če se je hodo gonit nisn jaz kriva …zaščitena sem pa bla…neumni pa itak ne znajo brat… l.p

Kar seješ, to žanješ.
Seveda povej njegovi ženi, se bosta sprijateljili in skupaj vozičkali, vsaka svojega, Verjetno te bo tudi povabila v lastno spalnico, da boste v sendviču.
Mogoče pa res.

A prej pa ta tvoj sedanji mož ni bil dovolj dober zate, da si raje bila s poročenim?

Megaboy moja ljubezenska custva so takrat popolnoma pripadala bioloskemu ocetu im custev se ne da kupiti…prijateljstva pa isto ne….iskrenost je vrlina dandanes

NE RAZMIŠLJAJ, NAREDI VSE KAR JE POTREBNO ZA DOBRO OTROKA..

Pozdravljena Naivna113
Povsem slučajno sem prebirala forum in naletela na tvojo objavo.
Nekatere podrobnosti iz tvoje zgodbe so mi dale zelo misliti. Morda sem imela opravka z isto osebo. Zato bi prosila, da se mi javiš, ne preko javne objave na tem forumu, če je to sploh mogoče. Upam, da nas lahko moderator poveže. Gre predvsem za žensko solidarnost. Seveda le, če želiš. Jaz bi hotela le potrditev, ali pa da ovržem sum.
Predvsem je zanimivo, da ima sina približno takih let, da živi žena v isti hiši, a nadstropje više, in da je z ženo skupaj približno 16 let, sicer se številke povsem ne ujemajo, plusminus 2-4, so pa zelo podobne.
Hvala

Pa ti nisi normalen majkemi kje ti zivis…. Samo da javim SEDAJ SEM POROCENA ZE 2 LETI Z DRUGIM MOSKIM!OTROK IN ON STA MOJA DRUZINA IN NIC NA SVETU NE ZAMENJAM TEGA…JA NISMO POPOLNI SMO PA SRECNI ! TAK DA MY D ….NIMAS POJMA

Kaj boš to govorila partnerki od tvojega priležnika! Če se nisi nanjo ozirala, ko si se dol dajala z njenim tipom ali če ej nista povabila z vama v trojček, je nimaš kaj vpletat v sranje, ki si si ga zakuhala.
To naj z njo razčisti on. Ti si pač samo noseča priležnica moškega, ki je v zvezi z drugo. Njegova partnerka z vajino kurbarijo nima nič, še manj pa s tvojim otrokom.
Razumeš ali ne?

Res zanimivo, kako ženske nasedete poročenim sluzavcem. Sama se za noben denar ne grem toliko ponižat, da bi imela razmerje s poročenim. Sem tudi vešča internetnega spoznavanja in vsak poročen, ki me ogovori, ga brez kakršnekoli debate takoj zablokiram, da mi ne more več pisat.

Vsi obsojate avtorice, a moški se bo pa kar izmazal? On je varal svojo družino, on je spustil spermo, on se izogiba odgovornosti. Mislim, avtorica, sedaj je kar je, otrok je na poti. Zakaj upaš, da bo zapustil ženo? a želiš res biti s takim človekom? Misliš, da tebe ne bo varal z drugo? Biti mati samohranilka je težko, verjemi. Sedaj si se za otroka odločila, najdi si nekje pomoč, imela boš veliko breme sama skrbeti za otroka. Vendar je prav to kar praviš,, otrok je trenutno samo tvoj ker je v tvojem telesu. Nihče ti ga nima pravice vzeti. Želiš povedati njegovi partnerici, kaj je on naredil? Daj, naredila ji boš uslugo. Takšen človek si ne zasluži ne žene ne ljubice.

takole bom napisal vedela si da je poročen vedela si v kaj se spuščaš vedela si popolnoma vse . ko si se fukal z njem in se gonila ti je bilo ok pa POROČEN JE A ZASTOPIŠ varal je ženo a zastopiš. pojej kar si skuhala pa ne javkaj . porivaj dalje pa je itak pa ko stigne stigne samo da porivaš

@NAIVNA113 : Jaz bi na tvojem mestu zahtevala test DNK in preživnino. Če je tip znal narediti otroka, naj ga še preživlja. Zakaj bi to breme prevzela zgolj nase? Kaj boš čez nekaj let povedala otoku, da je njegov oče ženskar, ki ga ni hotel priznati. Otrok bo doživel travmo. Bolj modro bi bilo seksati s kontracepcijo, kondomom. Pa izogibaj se vezanih in poročenih moških, ki si iščejo zgolj zabavo. 😉

New Report

Close