Najdi forum

Nujno potrebujem nasvet!

Pozdravljeni,

tako kot mnogi se tudi midva s fantom odločava za nakup stanovanja, s pomočjo bančnega posojila seveda.
Tu pa nastane problem in sicer da oba študirava ob delu, stara sva 22-24 let fant pa še ni odslužil vojaškega roka, saj zavlačuje s študijem, trenutno sva drugi letnik in bo študij trajal še par let.

Kljub temu da že vsi vemo da kmalu služenje ne bo obvezno, (tudi banka!!), so nam zavrnili odobritev kredita zaradi neodsluženega vojaškega roka.

Kaj storiti???? Ali je možno dobiti kakšno potrdilo, ki bi ga lahko priložili, namreč to potrdilo so omenjali na banki.

Če kdo ve kaj več o tem naj nama lepo prosim pomaga, ker sva čisto na koncu z živci.

Hvala v naprej pa lep dan vsem skupaj!!!

Hoj!
Mogoce mislijo na potrdilo, da bo fant oproscen sluzenja vojaskega roka? Ali morda potrdilo, da bo v casu njegove eventuelne odsotnosti z dela prevzel nekdo drug odplacevanje anuitet za stanovanjsko posojilo? Poskusaj dobiti vec podrobnejsih informacij pri banki v zvezi s tem. LP!

Zdravo vsi ,

Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: [email protected], ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: [email protected] za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

Hvala

Rebeka

Pozdravljeni, potrebujete posojilo in priporočam posojilo za nadgradnjo, to je posojilno podjetje, ki ga je odobrila vlada, zakonit in ugleden posojilodajalec denarja. Smo podjetje s finančno pomočjo.
Sredstva posojamo posameznikom, podjetjem, vladi, ki potrebujejo posojilo, tudi če imate slabo kreditno oceno ali potrebujete denar za plačilo računov,
za vlaganje v posel, tukaj smo za vas.
Čakam na vaš odgovor z a
DA.
[email protected]

Ponudba posojila.

Zaprosite za 2-odstotno posojilo in za več informacij odgovorite na to e-poštno sporočilo: [email protected]

Ponudba posojila

Iščete financiranje? Mislim, da ste prišli na pravo mesto. Ponujamo gotovino po nizki obrestni meri. Ponujamo vse vrste gotovine, pišite nam na: [email protected]

Potrebujete posojilo? Nudimo posojila z nizko obrestno mero 2 %. Pridobite posojilo zdaj in bodite obveščeni, da boste plačali pristojbino za vlogo za posojilo, preden bo vaše posojilo odobreno za prenos. Kontaktirajte [email protected]

? Potrebujete posojilo? Poskrbeli smo za vas! ?

Hitro. Preprosto. Zanesljivo.

Ne glede na to, ali gre za nov avto, sanjski dom ali poslovni zagon – prijavite se zdaj in si zagotovite potrebna sredstva z nizkimi obrestnimi merami in hitrimi odobritvami!

✅ Enostavna prijava

✅ Prilagodljive možnosti odplačevanja

✅ Zaupanja vredna podpora na vsakem koraku

Prijavite se še danes in prevzemite nadzor nad svojo prihodnostjo!

DOSTUPNÁ PONUKA PÔŽIČKY BEZ POPLATKOV VOPRED

Dobrý deň,

Aké sú vaše finančné potreby? Pomôžeme vám zvládnuť vašu finančnú situáciu ponúkaním pôžičiek od 2 000,00 eur do maximálnej výšky 100 000 000,00 eur. Pôsobíme legálne podľa zákona o veriteľoch z roku 1951 a ponúkame okamžité hotovostné pôžičky štátnym zamestnancom a súkromnému sektoru. Poskytneme vám tie najlepšie služby.

Potrebujete peniaze súrne?

Kontaktujte nás e-mailom: [email protected]

* Rýchly a jednoduchý prevod na váš bankový účet.

* Splácanie začína osem mesiacov po pripísaní peňazí na váš účet.

* Nízka úroková sadzba 3 %.

* Dlhá doba splácania (1 – 30 rokov).

* Doba splácania pôžičky sa platí mesačne a je flexibilná.

* Ako dlho trvá financovanie? Po odoslaní žiadosti o pôžičku môžete očakávať prvú odpoveď do 24 hodín. Financovanie: Rýchly a jednoduchý prevod na váš bankový účet do 72 – 96 hodín.

Kontaktujte úverovú spoločnosť, ktorá má licenciu a poskytuje finančnú pomoc aj iným krajinám.

Kontaktujte nás e-mailom: [email protected]

Ali potrebujete posojilo v sili? Ponujamo 2% posojila, posojila za konsolidacijo dolga, poslovna posojila, zasebna posojila, avtomobilska posojila, hotelska posojila, študentska posojila, osebna posojila, posojila za refinanciranje stanovanj, za več podrobnosti E-pošta: ([email protected])

Nujna ponudba posojila.

Seien Sie wachsam, wenn Sie nach einem Privatkredit suchen. Ich habe viele Websites besucht, die Privatkredite anbieten, und habe eine ausgezeichnete Kreditgeberin gefunden, Anita Rousseau. Sie ist Deutsche und hilft Menschen dabei, Kredite zu bekommen. Ich habe von ihr ein Darlehen in Höhe von 10.000,00 Euro erhalten, das ich in drei Jahren zurückzahlen muss. Mein Kreditantrag blieb unbemerkt. Ich empfehle Ihnen dringend, sich mit ihr in Verbindung zu setzen. Sie werden zufrieden sein, also zögern Sie nicht, Ihren Darlehensantrag einzureichen. Hier ist ihre E-Mail-Adresse: [email protected]

Ponudba denarja

Ali potrebujete nujno posojilo? Dajemo osebna posojila? Poslovna posojila? Stanovanjska posojila? Kmetijska posojila? Izobraževalna posojila? Konsolidacijska posojila za debetne kartice? Posojila za tovornjake? Avtomobilska posojila? Hotelska posojila? Refinanciranje posojil? In druga šolska posojila? Zagonska posojila? Ponujamo 2 % obrestno mero! Kontaktirajte nas preko: [email protected]

Ich kann Frau Rousseau Anita Marie für alle Ihre Kreditbedürfnisse wärmstens empfehlen. Ich hätte es kaum geglaubt, aber dank ihrer Bank (PSD) habe ich dank eines Kredits von 40.000 EUR, der mir zur Schuldenbefreiung meines Unternehmens gewährt wurde, mein Lächeln wiedergefunden. Sie ist sehr professionell und geht sehr auf Ihre Bedürfnisse ein. Ich hinterlasse Ihnen ihre E-Mail-Adresse: [email protected]

POTREBUJETE POSOJILO? KONTAKTIRAJTE NAS PO E-POŠTI: [email protected] ali Whatsapp: +447914688189

Dringendes Kreditangebot.

Benötigen Sie einen Kredit zwischen 2.000 und 100.000.000 €? Kontaktieren Sie uns unter: [email protected]

Nujna posojila.

Odkrila sem posojilno podjetje in ga preizkusila, izkazalo se je za resnično! Ali nujno potrebujete posojilo? Na primer osebna posojila? Poslovna posojila? Hipotekarna posojila? Kmetijska posojila? Izobraževalna posojila? Posojila za poravnavo dolgov? Posojila za tovornjake? Avtomobilska posojila? Hotelska posojila? Refinanciranje posojil? In še več študentskih posojil? Zagonska posojila? Ponujajo 2% obresti! Kontakt: [email protected]

Potrebujete posojilo za nakup hiše, avtomobila ali financiranje različnih podjetij? Pošljite nam e-pošto. Vaša vloga bo hitro obdelana in denar bo nakazan na vaš račun v 24 urah.

E-pošta: [email protected]

Potrebujete posojilo za nakup hiše, avtomobila ali financiranje različnih dejavnosti? Pošljite nam e-pošto. Vaša zahteva bo hitro obdelana in denar bo nakazan na vaš račun v 24 urah.

E-pošta: [email protected]

Spoštovane gospe in gospodje,

Kot vlagatelji ponujamo posojila vsem, ki potrebujejo pomoč.

Na naslednjih področjih vam lahko pomagamo:

* Financiranje

* Nepremičninska posojila

* Posojila za naložbe

* Avtomobilska posojila

* Konsolidacija dolgov

* Kreditne linije

* Druge hipoteke

* Konsolidacija dolgov

* Osebna posojila

Ste na črni listi bank in ne morete dobiti posojila ali imate projekt, ki zahteva financiranje? Ne glede na vaše potrebe nam sporočite znesek in rok za odplačilo.

Email : [email protected]

S spoštovanjem

Би дэлхийн өнцөг булан бүрт байгаа аль ч банкны машинаас мөнгө авах боломжтой Dark Web хоосон банкны картуудын талаар гэрчлэхийг хүсч байна. Би өмнө нь маш ядуу байсан бөгөөд ажилгүй байсан. Dark Web хакерууд тэдэнд банкны хоосон картыг хэрхэн илгээж, ямар ч банкны машинаас мөнгө цуглуулж, баяжихад ашигладаг талаар маш их гэрчлэл харсан.

И-мэйл: [email protected]

Тэд надад хоосон банкны карт илгээсэн. Би үүнийг ашиглан 90,000 евро авсан. Өдөрт дээд тал нь 5,000 евро татаж болно. Dark Web нь ядууст туслахын тулд карт тарааж байна. Автомат горимд ажилладаг банкны программчилсан картыг ашиглан аливаа банкны машины сейфээс хакердаж, шууд мөнгө аваарай. Хэрэв та өргөдөл гаргахыг хүсвэл аль болох хурдан имэйл илгээнэ үү.

Хүндэтгэсэн.

New Report

Close