nujno posledica kaslja
lep pozdrav
pisala sem vam ze pred casom
sedaj pa me zanima
noseca sem 37 tednov
sedaj tri tedne sem zelo kasljala
predvsem ponoci je bilo mucno ker mi je slo ze prav na bruhanje ker nisem mela kaj za izkasljati
zdravnica mi je tudi predpisala antibiotike ki sem jih jedla 3 dni na 24 ur in v torek sem imela kontrolo krvi in vode
bilo je ok
sedaj pa me ze 2 dni boli iz reber proti sredini kriza
bolecina je neznosna ob vsakem premiku in kaslju ter ce se mi kolcne boli za znoret
in to naj bi bil tako rekoc “heksen sus”posledica kasljanja
v takem stanju kot sem so mi predpisali da lahko vzamem 2 lekadola na par ur mene pa to boli zelo in nevem kaj naj se naredim
lezati ne morem pokonci ce sem je samo se huje
kaj mi svetujete
obenem pa bolje da ne pomislim da me caka se porod v kratkem jaz pa s takimi bolecinami (nevem kako bo)
uglavnem bolec predel sem si tudi grela zanima me ali se dobi kaj za mazati ali pa vsaj kaksne druge tablete ki bi bolecino malo omililo
KOLIKO CASA TRAJA TAKA ZADEVA DA SE POZDRAVI
NAJLEPSA HVALA IN LEP POZDRAV
Bolečine v prsnem košu se zaradi kašljanja pogosto pojavijo, problem je predvsem, da je lajšanje težav zaradi omejitev jemanja zdravil v nosečnosti precej težje. Težave običajno trajajo nekaj dni (recimo kakšen teden), ne verjamem, da bi z mazanjem s kremami dosegli večji učinek. Jemanje predpisanih zdravil proti bolečinam redno je bolj učinkovito, kot če jih jemljete po potrebi, če težave kljub vsemu ostanejo neznosne, vam seveda priporočam ponovno kontrolo.
Lep pozdrav!