Najdi forum

nujno-pa to zelo

čaw,
mene pa zanima, kje v mariboru bi lahko najel kako hotelsko sobo za kake 2-3 urce!!!! ne vem pa tudi, če sobo sploh lahko najamem, ker še nisem polnoleten!

hvala za odgovore

lp, zgubljen

Motel Pesnica pa pod vzpenjačo je nekaj…

LP, miki

pa gre, k nisem polnoleten???

Pomojem bi moglo it, se dokument pustiš – osebno menda maš?. Kolko si star? Pa zakaj rabiš .)))))))?

LP, miki

kaj ti si to že kdaj probal?????

star sem 17, zakaj pa bi rabo???? ne povem :))))

lp, zgubljen

Ne nisn probal. haha ne povem :)))) to vse pove :))))))))

LP, miki

tnx, zdaj pa upam da bo še kdo kaj odgovoril 😉

lp, zgubljen

Jaz ti rentam mojo sobo 🙂 Ti samo povej termin, cene so ugodne, možna tudi dodatna ponudba, kar pa dvomim, da boš potreboval 🙂

ker ma okus?:P

Po sardelicah…

LP, miki

Poznam lastnico Motela Marica pri Pesnici (gttg d.o.o.) :))))))). Ko (ce) pridem iz Nemcije bom tajnik drustva za diskoteke, nocne klube in motele, ki ga bodo kmalu ustanovili. Sam pri zbornici se morajo dati zegenj :)))))))))) Tudi receptorka motela je tezka faca, ti bo zihr ustregla.

Sva se menila z lastnico pa sem ji predlagal, da naj nabavi malo bolj “slank” dekleta, kot so npr. v Brdavsu, pa je rekla, tu z okoliskih vasi majo kmeti radi kaj konkretnega v rokah :))))))))))))))))))))))))))))))) Pa mislim, da bo v kratkem malo renovirala stvari. Fino :))

gttg d.o.o. – gradbeno podjetje?

LP, miki

Med drugim ja. 😉 Poznas?

Hm, zajnik – poskočen, razgledan, duhovit…mmmmmm, bi tudi mene zanimalo :-)))

ej pa mene zanimahotel v centru mb, ne pa nekje na pohorju. predvsem pa me zanimače alhko najamem sobo, ker sem MLADOLETEN!!!!!

??????

lp, zgubljen

Uf, sem se zatipkala : tajnik sem hotela napisat :-))))

Sluzba ali zajnik? :))))))))))))))))))))))))))))))))))

JA pa saj ni to na Pohorju, kaj ne ves kje je Pesnica – motel Maricha??

V centru pa probaj kaksne manjse apartmente al pa kaksen Garni hotel 😉

Služb ->> pa tajnik :-))), jaz bi si kar omislils enega takega poskočnega fejst tajnika :-))

kaj pa pomeni garni hotel????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close