nujno-pa to zelo
čaw,
mene pa zanima, kje v mariboru bi lahko najel kako hotelsko sobo za kake 2-3 urce!!!! ne vem pa tudi, če sobo sploh lahko najamem, ker še nisem polnoleten!
hvala za odgovore
lp, zgubljen
Motel Pesnica pa pod vzpenjačo je nekaj…
LP, miki
pa gre, k nisem polnoleten???
Pomojem bi moglo it, se dokument pustiš – osebno menda maš?. Kolko si star? Pa zakaj rabiš .)))))))?
LP, miki
kaj ti si to že kdaj probal?????
star sem 17, zakaj pa bi rabo???? ne povem :))))
lp, zgubljen
Ne nisn probal. haha ne povem :)))) to vse pove :))))))))
LP, miki
tnx, zdaj pa upam da bo še kdo kaj odgovoril 😉
lp, zgubljen
Jaz ti rentam mojo sobo 🙂 Ti samo povej termin, cene so ugodne, možna tudi dodatna ponudba, kar pa dvomim, da boš potreboval 🙂
ker ma okus?:P
Po sardelicah…
LP, miki
Poznam lastnico Motela Marica pri Pesnici (gttg d.o.o.) :))))))). Ko (ce) pridem iz Nemcije bom tajnik drustva za diskoteke, nocne klube in motele, ki ga bodo kmalu ustanovili. Sam pri zbornici se morajo dati zegenj :)))))))))) Tudi receptorka motela je tezka faca, ti bo zihr ustregla.
Sva se menila z lastnico pa sem ji predlagal, da naj nabavi malo bolj “slank” dekleta, kot so npr. v Brdavsu, pa je rekla, tu z okoliskih vasi majo kmeti radi kaj konkretnega v rokah :))))))))))))))))))))))))))))))) Pa mislim, da bo v kratkem malo renovirala stvari. Fino :))
gttg d.o.o. – gradbeno podjetje?
LP, miki
Med drugim ja. 😉 Poznas?
Hm, zajnik – poskočen, razgledan, duhovit…mmmmmm, bi tudi mene zanimalo :-)))
ej pa mene zanimahotel v centru mb, ne pa nekje na pohorju. predvsem pa me zanimače alhko najamem sobo, ker sem MLADOLETEN!!!!!
??????
lp, zgubljen
Uf, sem se zatipkala : tajnik sem hotela napisat :-))))
Sluzba ali zajnik? :))))))))))))))))))))))))))))))))))
JA pa saj ni to na Pohorju, kaj ne ves kje je Pesnica – motel Maricha??
V centru pa probaj kaksne manjse apartmente al pa kaksen Garni hotel 😉
Služb ->> pa tajnik :-))), jaz bi si kar omislils enega takega poskočnega fejst tajnika :-))
kaj pa pomeni garni hotel????
Forum je zaprt za komentiranje.