Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Nujno..krusenje, odpadanje zob

Nujno..krusenje, odpadanje zob

Pozdravljeni!
Sem 27l star fant, zobje se mi krusijo ze nekaj casa, zdaj je prislo tako dalec, da sta mi ostali 2 zgornji enici se skoraj celi, ostali zgoraj so samo skrbine in “odlomki”. Res je da nimam redne vsakodnevne higiene, je moja krivda tudi. Najvecji dejavnik je pa strah do zobozdravnika. Mogoce me bo kdo razumel. Nazadnje sem bil pri zobozdravnici 5 let nazaj, hodil sem redno dokler ni izgubila licence (ne vem tocno zakaj). Tej zobozdravnici sem zelo zaupal, bila je nezna, vedela je da se bojim zobozdravnika. Moj strah pa sega ze v otrostvo in se ga ne moram nikakor znebit. Do sedaj dokler ni postalo zelo nujno, zobje se krusijo, izpadajo, ne upam se niti nasmejat, komaj da se se pogovarjam, sem se nekako sprijaznil in si zadal, da moje zivljenje ne more it tako naprej..ze par let se nisem iskreno nasmejal. Pa bi se rad. Ceprav vem, da sem tudi sam delno kriv zato.
Zdaj pa rabim vaso pomoc. Nujno iscem PRIJAZNO, NEŽNO, Z OBCUTKOM ZA STRAH IN BOLECINO zobozdravnico ali zobozdravnika, kljub mojem sramu in strahu bom premagal samega sebe in zazivel.
Hvala za pomoc in razumevanje!

Pozdravljeni,

verjamem, da je težko izbrati pravega zobozdravnika. Morda se malo pozanimajte, kdo bi bil primeren za vas. Dlje boste odlašali s sanacijo vašega zobovja, bolj boleča in finančno dražja bo vaša oskrba. Dandanes obstaja veliko metod, ki zmanjšajo oz. odpravijo bolečine pri zobozdravniških posegih; splošna anestezija, sedacija, lokalna anestezija, delo z laserjem za trda tkiva ipd. Le pogumno!

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close