nudo plaža
Dobro, 10 zapovedi so pustili še pri miru. So pa druge stvari prikrojili oziroma zbrisali, denimo reinkarnacijo, denimo Jezusovo življenje od 7 leta naprej pa tja do 30 leta…..
Nič. Ker ga ne bo zraven.
dej mi razloži zakaj se gre ker jest tistih bedarij od nove pa mavričmega nikoli ne berem. ker itak sem mnenja da je oboje on pa se sam s sabo pogovarja ha ha .
Kako to, da ga ne bo zraven?
Ker bova jaz in ti drug drugemu zadoščala.
Kaj bova pa počela, da nama ne bo dolgčas?
Ribe lovila, školjke nabirala, v mivki gradove delala, samotne zalive iskala, sončni zahod opazovala………, odkrivala lepoto ljubezni.
Zanimivo.
Kako se pa odkriva lepote ljubezni?
ej, a se vidva že poznata?
Zakaj te pa to zanima?
ej ful hvala za nasvet 🙂 !
lp ajs
Po sistemu lupljenja. Kot npr. pri čebuli. Plast za plastjo.
Morda bi mi to malo bolj podrobno razložila?
Vidim, da si danes v elementu. Kar se vprašanj tiče. Nič ti ne bom podrobno razlagala. Ker si bil zadnjič nesramen. Pa tudi časa nimam.
V bistvu nimaš izbire, saj če ne boš ti bo pa kera druga.
Za takšnega lepotca se je marsikatera pripravljena potruditi in se ti lahko kar hitro zgodi, da me boš zgubila……..
Ahm…. Gostek je lepo povedal- tudi meni ne diši tam hodit okol med samimi nageci, pa tistimi starimi, pa tako dalje. Asociacija takoj na nudistične kampe, ker mi je res neumno, da bi jaz zdaj tam hodla okrog naga, pa hodila posodo pomivat naga, pa jedla naga… :))) Ne znam si predstavljat sebe tak. Drugi naj to delajo, jaz nisem tak.
Ajde, eno je, da se slečeš kdaj kje, tak “privat” v javnosti, ne pa da bi zdaj bil med samimi nagimi. Neprijetno bi mi blo tak… ne vem…. ;)))
Zato ne, ker nimam nobene želje, da me tam nago vidi še en kup drugih ljudi, ki so na plaži. Pa med samimi nagci se ne bi počutila fajn. Če že, pol edino, da bi šla s tipom nekam, kjer ni nikogar drugega, drugače pa odpade varijanta brez kopalk!
Forum je zaprt za komentiranje.