nudo plaža
sm opazla pr enem spodnjem postu da folk uglavnem ni za nudo plažo, pa me zanima zakaj ne?
pa tud zakaj ja, če je komu ok.
kaj pa če bi bli na plaži sami, v enem lepem samotnem zalivu- a bi tud vztrajal v kopalkah? a ni to mal mimo?
men ni lepšega kot plavat brez kopalk in se sončit, mam pa raj bolj samotne plažice in zalivčke, kjer sem sam s svojim tipom…
svetujem vsem ostalim.
lp
jaz sem zadnjih nekaj let samo na nudo, ker je SUPER!!!
Sicer pa sej ti ves kako je super in ti ne bom razkladal.
Meni so kopalke ful mimo.kam pa hodis?
če bi bil sam, zakaj ne itd
samo če je pa polno ljudi, pa kr enih, nevem, mi pa neb blo kul
sej če si nag ni nč tazga, sam ne rabjo pa VSI gledat kak si itd, sicer pa, če ti je vseeno kaj si ljudje misljo te tudi to ne moti,…
LP
jaz sem bila lani prvič , na bolj samotni plaži, saj je blo kulmž, ampak nič zlo posebnega, nasplošno pa imam kopalke, oba dela, ker samo spodnji mi je pa čist brezveze, pol sem raj naga..
Morda zato, ker je greh.
Jst sm mal preveč sramežljiva 🙂 Uglavnem mam kopalke, včasih zgoraj brez –> čeprav to bom letos mal bolj prakticirala, ker nočm bit vsa lisasta…če pa že kej nudo, pol pa kak samoten zalivček skupi s fantom…
Počutu bi se glupo (sploh med množico ljudi), kopalke so lepa zadeva, sploh take sexy na ženski (ni lepšga kot hlačke dat dol kh kh), kaj nej še rečem… čeprav se mi človeško telo ne gnusi v nobenem pogledu nekak nimam želje bit na plaži z 200 nagci in jih gledat kako paradirajo naokol – sploh stare populacije, pa zanemarjena telesa…
…navsezadnje pa dvomim, da je zelo zdravo tiča (al pa ženske prsi) izpostavljat UV žarkom…(sploh če se spomnem kaj se je zgodil mojmu kolegu k mu je dobesedno scvrlo kožco penisa na nudi (jebiga zaspal je) in so ga mogl obrezat)…
…kakorkoli… zarad mene lahk tud nagi po cesti hodite, sam men osebno je to mim…. ….še par tisoč let nazaj niso nagi hodil po cesti… ….še Adam je mel figov (al ker) list čez tiča (če verjameš)… :))
Če se pa fuuul free počutite zato pa be my guests… jest se free počutim že če grem sam nekam laufat… oblečen…
kh kh kh kh =)
Fukaš na nudo plaži-supr je
Ti pa si bolana!
Greh je tudi to, da si ti na Veliko noč ob 10 uri na forumu in ne pri sveti maši.
Če pa si bil že ob 7 uri zjutraj, se pa opravičujem.
tud to je super. pa *** na pol v vodi
al pa kakšne masaže pa pol seks. ali pa drkanje tud paše…
sploh če je kje kakšna blizu pa uživa ko gleda in se začne še sama …
kva je peder a nisi ti že stokrat rekel da bos spizdil s tega foruma.
dej spel se že nekam ker si bolan v glavi po mojem.
Uh, ti si pa še bolj bolan kot ona.
:))))))))))))))))
Ne, nisem bil pri maši, ker se pri nas ne udeležujemo takšnih shodov.
Sem pa malce čital “Prebudi se” od Jehovih Prič. A to velja?
Samo pomoje ti ga res zažge sonce, ko se prvič sončis brez. Kr enemu mojmu prjatlu je kožo na lasišču zažgalo (mehurji) ker se je sred poletja na nulo postrigel. 🙂
nimaš bolšegaaaaa
ko ti voda polzi med joški in med tamalo,pol pa prideš ven pa daš noge narazen pa te sonce toplo boža po pičkici
pa ne rabiš glih zaspat,da maš opekline …
popl pa te morajo obrezati …..halooo
Od Jehovovih prič nič ne velja. Ne beri tega. Sveta maša ni shod. Je dajanje in prejemanje. Je ljubezen sama. Močnejša od sovraštva in močnejša od smrti same. Vem, da vse to veš, pa sem se v molitvi spomnila nate in še enkrat napisala.
Hvala, čeprav med Jehovimi pričami in Katoliki ne vidim razlike. Vseeno sem mnenja, da je sveta maša premalo, pač pa je veliko bolje, če ljubezen do sebe, živali, narave in soljudi nosiš vedno sabo in ne le, kadar je maša.
Mavrični, sveta maša je zelo veliko. Odvisno pa je od osebe, kako se uživi v skrivnost odrešenja, molitve, sedaj na Veliko noč pa v skrivnost Jezusovega vstajenja. Maša ti lahko da tisto, kar ti nekdo drug ne more dati.
Med Jehovimi pričami in “pravimi” katoliki je velika razlika.
Moje poslanstvo ni, da bi širila krščanstvo. Sama sem ga dojela kot dajanje ljubezni brez vračila. In neskončno ugodje, ki ti ga le -to nudi. In mirno prenašanje poniževanja, zasmehovanja in brezzvezne sexualnosti. Ko v ljudeh ostaja tista neskončna praznina. Ko prav veliko zahtevajo in nič dajejo. Ko se ne zavedajo, da je tisto, kar potrebujejo, tako zelo blizu…
Forum je zaprt za komentiranje.