nudimo delo: varilci
Pozdravljeni,
V podjetju ABF iz Izole, kjer izvajamo storitve outsourcinga na področju zaposlovanja delovne sile, v svojo sredino vabimo nove sodelavce (3 kandidate – m/ž) za zapolnitev prostega delovnega mesta: Varilec. Delovne naloge izbranih kandidatov:- varjenje TIG, – varjenje MAG in – varjenje CO2.
Delovni čas: polni delovni čas
PričakujemoZahtevana izobrazba: IV.
Zahtevane delovne izkušnje: 1 leto
Pričakujemo: – poklicno strokovno izobrazbo: varilec (alternativno: oblikovalec kovin), – 1 leto delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu in – vozniški izpit B kategorije.
Ponujamo: – zaposlitev za določen čas – 6 mesecev (3 mesece poskusno), – zaposlitev s polnim delovnim časom in- dvo ali več izmensko delo.
Vabimo kandidate, ki izpolnjujete zgoraj navedene pogoje in bi se želeli pri nas zaposliti, da nam svojo prijavo z življenjepisom pošljete preko klasične pošte ali pa nas pokličite za razgovor na 05 640 35 60.
——————————————————————————–
Po pošti na naslov: ABF d.o.o. Izola
Prešernova cesta 55
6310 Izola
iscem varilce z atestom MIG,VIG TIG delo e izvaja po tujini
iscem elektricare za izklop omarc po tujini
iscem delavce za knauf po tujini
lakko mi pisete na g mail
[email protected]
tel 030675473
potreban posao
Po zanimanju sam masinski tehnicar– bravar monter (posedujem obe diplome tako da mi crtezi ne predstavljaju problem) radio sam i kao bravar monter rad na visini
4 god sam radio u Italiji okolina Vicence od 03.2006 do07.2009 preko Mariborske firme A od 05.2010. do 12.2010. u Tunisu na remontu rafinerije nafte Zadnji posao sa Termoelektrom Bg na izgradnji termoelektrane Hamburgu
Italijanski znam dovoljno za sporazumevanje
Posedovao sam Nemacku radno boravisnu vizu od 22.05 do 31.10.2011 .
Ako Vam odgovara ovaj profil radnika radno mozete me kontaktirati mail-om ili na tel +381637179753 i napisati sta je potrebno od dokumenata
[email protected]
IŠČEMO IZKUŠENE I ATESTIRANE VARILCE : – PO POSTOPKU TIG (BELE CEVI)
– PO POSTOPKU Z CELULOZNO ELEKTRODO
IN ,MOTERJE CEVI- CEVARJE
ZA DELO V NEMČIJI ZA DALJ ČASA.
SAMO ZA DRŽAVLJANE EU ALI Z SLOVENSKO VIZO!
KONTAKT: +38641748650
e-mail : [email protected]
leta sem bil MONTER- vodja skupine na terenu, vse kar lahko povem je to da je odvisno za koga delaš, po večini so prevaranti ki vam prvi dve placi izplačajo vas namamijo potem pa na 1x nateg (stranke kao niso nakazale, bo jutri, ti denar posljem po westernunionu v nemčijo ali pač v državo kje ta trenutek si itd.) plače niso bajne začetniki delajo celo za 6.5eu na uro pa to po svetu, zdaj si pa zračunajte ko zapravi za hrano če je še kadilec kaj mu ostane od 200ur na mesec.. najhujše od vsega pa je da ni vsak mesec 200 ur lahko je tudi samo 50 in to bo vaša plača… zgodi se da firma nima posla in ste doma cel mesec tedaj ne dobite nič ali pa samo osnovo katero pa vam nasledji mesec ko imate ure odtrgajo kot da je vaša krivda da ni dela tako da vam ta mesec ostane samo caa. 500eu s katerimi morate nazaj na teren spet za en mesec,… zdaj pa premislite če se splača pa imejte doma še družino… imate pa tudi med njimi poštene firme kot je REMONT iz ptuja(šipek) a so žal redke.. največji nategatorji so firme iz rogaške slatine kot so T.M. doming, MOS- ne direktno ampak skozi MDK- to je kajba darko ki jim posoja delavce potem jih pa ne plačajo in denar delijo, ljudje pa razn kot na silo do denarja ne bojo prišli a zopet je tu policija ki te lopove ščiti.. tako da ko se potegne črta opazite da se doma zasluži bolje in še z družino ste.. kdo pa je to prepozno pogruntal je pa ostal brez nje.. NO KDO JE BOLJ POMEMBEN DRUŽINA ALI TE BARABE… lp
leta sem bil MONTER- vodja skupine na terenu, vse kar lahko povem je to da je odvisno za koga delaš, po večini so prevaranti ki vam prvi dve placi izplačajo vas namamijo potem pa na 1x nateg (stranke kao niso nakazale, bo jutri, ti denar posljem po westernunionu v nemčijo ali pač v državo kje ta trenutek si itd.) plače niso bajne začetniki delajo celo za 6.5eu na uro pa to po svetu, zdaj si pa zračunajte ko zapravi za hrano če je še kadilec kaj mu ostane od 200ur na mesec.. najhujše od vsega pa je da ni vsak mesec 200 ur lahko je tudi samo 50 in to bo vaša plača… zgodi se da firma nima posla in ste doma cel mesec tedaj ne dobite nič ali pa samo osnovo katero pa vam nasledji mesec ko imate ure odtrgajo kot da je vaša krivda da ni dela tako da vam ta mesec ostane samo caa. 500eu s katerimi morate nazaj na teren spet za en mesec,… zdaj pa premislite če se splača pa imejte doma še družino… največji nategatorji so firme iz rogaške slatine kot so T.M. doming, MOS- ne direktno ampak skozi MDK- to je kajba darko ki jim posoja delavce potem jih pa ne plačajo in denar delijo, ljudje pa razn kot na silo do denarja ne bojo prišli a zopet je tu policija ki te lopove ščiti.. tako da ko se potegne črta opazite da se doma zasluži bolje in še z družino ste.. kdo pa je to prepozno pogruntal je pa ostal brez nje.. NO KDO JE BOLJ POMEMBEN DRUŽINA ALI TE BARABE… lp
Sem varilec CO2,REO z dolgoletnimi izkušnjami v Italiji,Nizozemski in v Negdanji Slovenski tovarni Litostroj.Sem nezaposlen in se želim zaposliti v firmi ki ima delo v tujini.Po poklicu sem strojni ključavničar,monter.Če koga zanima da bi me zaposliu naj me pokliče na telefonsko številko 051/736-047.Imam slovenske papirje. lp Jasmin
Po poklicu sem kovinar z 16 letnimi izkušnjami, 12 let dela v Avstriji, kjer ni problem za plačo, vendar si sedaj iščem delo nekje v Štajerskem ali Prekmurju.
Iščem delo predvsem TIG varilca za rosfrei ali črno.
Gdor se spozna naj povem, da imam opravljene:
A-teste po TIG po postopku- HL 045 rosfrei in črno
Če je kje firma na tem območju 02, da mi plača min. 1.500 EUR neto za 160 ur + stroški,
me lahko kontaktira na
Tel.: 031356204
E-mail: [email protected]
L.p.
Spoštovani,
Nudimo delo varilca- ključavnničar za redno zaposlitev v Austriji.
Število delovnih mest : 5
Zaposlimo državljanje Rep. Slovenije ali tujce z SLOVENSKIM DELOVNIM DOVOLJENJEM!!!
Naprošamo, da se nam javijo samo resni kandidati.
Kontakt:
Mob; 00386 70 727 012 (med 9h in 13h) vsak delavnik
F-BAU INŽENIRING d.o.o.
Ob potoku 50, 1291 Škofljica
Tel:00386 70 294526 (tajništvo)
E-pošta: [email protected]
URL: http://www.f-bau.com
pozdravljeni,
sem fotografinja in delam fotoreportažo o propadlih podjetjih in delavcih, ki so ostali brez zaposlitve, o ljudeh, ki so ostali brez poplačila za svoje delo ali jih je recesija kako drugače prizadela. na tem forumu vas je zgleda kar nekaj, ki imate te izkušnje; ne vem kako drugače priti v stik z vami, zato prosim vse, ki bi bili pripravljeni povedat svojo osebno zgodbo, da me kontaktirate na mail: [email protected] ali me pokličete na tel. 041 767 897