nudimo delo: varilci
V opozorilo in v vednost
Jaz delam v tujini na Nizozemskem Blizu Rotterdama
Ne nasedat bruto placa 2300 evrov pa 3000 evrov itd
Ker jih ne boste videli Kljucavnicar monter varilec cevar urna postavka se vrti od 7,50 evrov pa do 10 evrov
Slovenski delodajalec vam mora placati SCC Evropsko varnost pri delu dela se ga v MB stane 170 evrov potem vam mora placati vse stroske do delovnega mesta bencin vinjeto ko pridete na delovno mesto vam mora dati avans tam od 100 do 200 evrov na teden bencin na delo in domov kjer pac stanujete vam placa delodajalec hrana govorim Nizozemska je isto kot tukaj cigareti so (svinjsko dragi) od 4.80evro do 5.50evrov na skatlico vecina zvija tobak na 6 tednov se hodi domov in 5 dni dopusta placano seveda ce vam to ponudijo da delate pri njih potem je realen
Ce pa pride do komplikacij z placilom ne zganjat nervoze zivcnost samo se obrnete tam kjer delate in poveste da niste dobili placano oni blokirajo racun vas isplacajo in terjajo delodajalca ki vas je poslal delat
Da greste na svojo roko je tako v vecini iscejo izobrazbo ali dolgoletne izkusnje jezik anglescina ali nemscina eu drzavljanstvo slovensko slovasko itd eu kartica zavarovanja pa SCC to je to da boste najbolj sigurni se obrnite na ess.gov.si eures na 1 strani tam so razlicne variante za delo v tujini pa slovenske eures svetovalke povprasate o vsem kar vas zanima
Seveda to so tuja podjetja momentalno je aktualno Belgija Nemcija Avstrija Ciper itd
Tako da dal sem samo nasvet nic vec ne zelim nikomur pamet solit pa itd
Samo povem na kaj pazite ker vecina slovenskih delodajalcev misli (nategnil jih bom) pa ne bo slo europa ni slovenija da delas kar hoces pa ti noben nic ne more 🙂 samo pazite pamet v glavo preverite vse kako in kaj seznanite se z pravicami in kot sem zgoraj opisal v 1 objavi potem je ok
Ce mene hocete vprasat za koga delam kje itd
Sem 57 km od Rotterdama v Herkingenu blizu je Bungalov park
Delam 200 ur na mesec neto ura je 8.50 mesecna placa je 1700 € minus 4 krat po 100 evrov na teden avans za hrano pomeni1300€ nastanitev zavarovanje placa delodajalec
To je kar se tice Nizozemske
Veliko srece pri iskanju dela in lp Shark
[center]!! (S)TEGMANN Personal / Austria !!
IŠČEM DELAVCE / PERSONAL ZA REDNO ZAPOSLITEV V AVSTRIJI
Samo resni odgovori pridejo v postev !!
Pomembno:
Koncana izobrazba, vecletna praksa, znanje nemskega jezika(saj osnova) !!
!! PROSIM ZA ODGOVORE DO KONCA NOVEMBRA !!
CNC – tehnik / programer / stružničar / tehnolog,
Voznik žerjava (voznisko dov. mora biti veljavno tudi v avstriji) !!
Strojni tehnik / Ključavničar / Varilec,
Tesar / Mizar,
Električar, Vodovodar itn…
Auto mehanikar, Auto klepar,
Gradbeni delavec / Zidar / Krovec / Klepar
itn.
lp Bernard Del Bianchi (ex-mariborcan)
(Sales Manager Austria)
(S)TEGMANN Personaldienste GmbH / Austria )
Blütenstraße 2
4040 Linz
Web: [www.stegmann-personal.at]
Prosim poklicite /- oziroma pisite na:
Tel.: +4369912675677 (v nemskem /slovenskem jeziku)
Mail: [email protected] (v nemskem /slovenskem jeziku)[/center]
Če vas zanima delo v tujini, obiščite spletno stran: http://www.delovtujini.info
OPOZORILO!!!!
Lep pozdrav vsem
Enostavno bom napisal
G.Zeljko Cipot G.Kasim Bronja so veliki prevaranti
Prelagata krivdo drug na drugega noben od njiju ni realen oz se ne drzi dogovorjenega ter izplacujeta samo akontacijo po 50 evrov na teden plac ne kakorkoli to so prevarantske igre
Skusal sem se osebno z obema dobiti po opravljenem delu da se dog o placilu in nic od nic eden se ne javlja drugi pa kao nima casa situacija smrdi na dalec
Jaz sem zadevo predal inspekciji
Vozilo ki ga G. Cipot daje delavcem je ne tehnicno pomeni
Polomljena luc brez primernih gum ter 1 pomoci in desnega ogledala je poskodovano in to on ureja prevoz na delo s tem vozilom v Slo in tujini
Stanovanjske razmere v nemciji so neznosne (klosarske) na 8 ljudi mini hladilniki ni dovolj postelj 2 spita na napihljivih blazinah iz Top Shop nakupa ni ogrevano stanovanje itd
To sem zelel povedati
SEM VARILEC CO2, BARVNIH KOVIN, Z A TESTOM IN VEČ KOT 17 LETNIMI IZKUŠNJAMI NA PODROČJU VARJENJA KOVIN, OBDELAVE, S SVOJO OPREMLJENO DELAVNICO NA CELJSKEM, SP, PREVOZ MATERIALA, IZDELKOV, ZELO UGODNO NUDIM USLUGE VARJENJA, VRTANJA, RAZREZA KOVIN, PO DOGOVORU. ZARADI PROPADA PODJETJA, ZA KATEREGA SEM DELAL UGODNO PONUJAM SVOJE USLUGE.
ANDREJ, 070818014
ker sem trenutno doma bi šel naredit atest za varilca ali ve kdo kam se naučit [email protected]
ker sem trenutno doma bi šel naredit atest za varilca ali ve kdo kam se naučit [email protected]
Ne nasedajte vsem po vrsti, preberite si naslednjo knjigo, in dobili boste nov vpogled na svet.
DENAR NE PADA Z NEBA!!!!
Za denar se je treba trudit, s trezno in pametno glavo, ampak DA SE….
Obenem hvala pisateljici in Mateju, za vse…..