Najdi forum

nudimo delo: varilci

Za ugledno slovensko podjetje zaposlimo Varilce in Strugarje:

– Varilec (varjenje in spajkanje barvnih kovin, varjenje CO2, razrez materiala, argonsko varjenje)

– Strugar (struženje na klasični stružnici).

Vsi, ki jih delo zanima lahko pokličejo na brezplačno tel. št. 080 26 22 ali Gsm.: 051 645 333

(MGS Srboljub Mladenović)
Resno in pošteno podjetje z nekaj letnim staležem dela v tujin zaposli za delo na terenu
resen in odgovoren kader:

Cevarje (poznavanje izometrije) dohodek: 10-13 € /ura
Varilce (WIG,WIG+E,MIG MAG) dohodek: 11-15€/ura

Pisne prošnje:

MGS & METAL D.O.O.
NOVA VAS PRI PTUJU 111A,PTUJ

E mail: [email protected]

Web: http://www.mgs-ptuj.si/

Tel-Mob: 0038640373882 Aljoša

P.s.
Za tujce pogoj urejeno delovno dovoljenje

nudim delo varilcem a testom.delo se opravlja na nizozemskem.sem oisten in reden placnik.vec inf.na 070 697 639.prosim samo resni.nujno

ce je kdo interesent z znanjem nemskega jezika in je priden za delo kot je co2,mig mag,elektro,kljucavnicarstvo,monterstvo naj se javi na tel stevilko 051800615..samo resni!!!!
nujno rabim delavca ki zna govoriti nemski jezik,da je priden in vesten pri delu LP

temu se pridružim sam,sam sem imel izkušnje,tudi glede plačil,tuja firma nam je plačala stanovanje,za hrano da smo lahko delali v nemčiji,to je podjetje iz frankfurta,oba gospoda prijazna ter na naš konto TK računa nakazala osebni dohodek,je podjetje v Ptuju,sedaj se preselilo na novo pošto (Optimus pro Kelc Boštjan iz Stojncev pri Ptuju)pravi prevarantdolžan kar precej delavcem
Vsi državljani bi se morali spraviti na vlado ter jo odstavit,zaplenit vsa premoženja,podjetnikom takoj kot je zakon v Belgiji,in drugod ….Temu treba napravit enkrat konec za vselej krediti za tuje države kjer stojijo boljše kot mi mi smo doma razcapanci,tu naj se malo napravi reda ter začet malo bolj z konkretnimi dejanji lp

Lep pozdrav
Iščem delo pri nas v Sloveniji- podravje, sedaj delam kot monter in varilec v tujini-Nemčija, če kdo išče delavca naj me kontaktira na mail [email protected]
Hvala

Nujno!! Iščem VIG/TIG varilca za varjenje Aluminija. Delo v tujini.

Podrobnejše iformacije vam dam po telefonu: 070 538 112

Prosim samo resni!

iščemo več VARILCEV po mag-mig postopku,ključavničarje,monterje,električarje za proizvodno delo v NEMČIJI!!
-DELO JE ZA 3-4 LETA
Miro Pipenbacher s.p.
041 902 826

Povejte kraj dela in urno postavko.

Vaš strošek mora biti nastanitev in prevoz moj pa prehrana
Tako na lahko kot ste vi g.Pipenbacher zastavli boste težko koga dobili.

Imam izkušnje iz terena pa poznam razne delodajalske trike.

Nalimo si čistega vina drugače je vse skupaj brezveze.

NUJNO:

WIG w8
ura 12-15€ Tujina+Redna zaposlitev

WIG Gruppa 6,7 (CrMo)
ura 14-17€ Tujina+Redna zaposlitev

SAMO RESNI (vse inf. na tel)

0038640373882

WIG, pri katerem podjetju v katerem kraju se dela ?

zwei to kje se dela boš pa težko izvedel ker tut oni ne vejo do zadnjega.

Pejte mal na zavod http://www.ess.gov.si/ kok firm išče monterje za razna dela sploh Nemčija Avstrija.Če spremljate to dlje časa se začuda pojavljajo ene in iste firme z novimi razpisi, če bi bilo tako fajn in vse plačano nebi rabili iskat nove ljudi ker bi fantje iz prve montaže ostali še naprej.O ti zlomka ti pol nekaj ne štima kršene so pravice po pogodbe in vse ostalo.

Pol maš pa kar en kup firm ki so ustanovljene letošnje leto za posredovanje kadrov.Malo preverite firmo še v http://www.bizi.si in http://www.ajpes.si preden se odločite za teren.

Eni plačajo pošteno drugi nategujejo.

Bog ne daj da mene kdo nategne.Grrrrrrrrrrrrrrr

prav imaš, teh del po vsej verjetnosti sploh ni, ali toti modeli siher nimajo kakšne veze z njimi…očitno tukaj eni lepo živijo od provizij za posredovanje v prazno.

na zavodovi strani je pri vsakem eures oglasu zraven kontakt (naslov in kontaktna oseba firme). tukaj pa neki splošni mail naslovi in neke slovenske mobi številke.

sicer sem napisal info na tel.

Če želte natančne podatke pa tako:

delovišče je odprto :

Rotterdam -termoelektrarna –
dela se opravlajo za Hitachi Power

Podatki od podjetja pa so v prejšnem postu lepo napisani vendar sedaj gre za nova dela

MGS Srboljub Mladenović)
Resno in pošteno podjetje z nekaj letnim staležem dela v tujin zaposli za delo na terenu
resen in odgovoren kader:

Cevarje (poznavanje izometrije) dohodek: 10-13 € /ura
Varilce (WIG,WIG+E,MIG MAG) dohodek: 11-15€/ura

Pisne prošnje:

MGS & METAL D.O.O.

E mail: [email protected]

Web: [www.mgs-ptuj.si]

Tel-Mob: 0038640373882 Aljoša

P.s.
Za tujce pogoj urejeno delovno dovoljenje

Da ne bo pomote urna potavka za rotterdam:

WIG w8
ura 12-15€ Tujina+Redna zaposlitev

WIG Gruppa 6,7 (CrMo)
ura 14-17€ Tujina+Redna zaposlitev

MGS & METAL D.O.O.

mail : [email protected]

Iščemo varilce na cevnih instalacijah z znanjem TIG, MIG in MAG postopkov z A-testi. Delo je na Nizozemskem. Potrebno znanje angleščine ali nemščine. Bivanje uredimo mi. Plačilo je tedensko.
Kontakt Jure 041 441104

čisto na kratko , sem varilec wig, mag postopka
le kako lahko izplačate 14 – 17 euro po urni postavki zaposlenega ?
redna zaposlitev moja rit, pogodba za nedoločen čas je ena figa, odpoved brez izgovora je enostavna, pritožbe ni.
če delo je je zaposlitev, če dela ni ni zaposlitve tako pač je, če pa si sposoben delavec pa te tak nebodo natirali ker delamo za njih.
zaenkrat še nisem videl zaposlenega v novo bmw 5 da se pripelje na firmo tako kot šef in njegov prdec z bmw 7 hehehehe, le kaj se bo zgodilo tukaj ko vam bo spet nek zaposleni prevzel posel tako kot vam ga je ze prej za Dio hehehe,..

skratka tisit ki žel idelat tako al tako lahko sam pokliče na firme v tujino seveda če obvlada jezik si odpere podjetje , uredi zavarovanje in gre z svojim avtom delat ter sam plača davek in vse stroške.
no ja pa še za 14 mu nebo potrebno delat hehehehe, ampak žal za slabih 28 eurov hehehe,…

pa lp

Sašo, prosim pošlji mi svoje kontaktne podatke (telefonsko število, e-mail…). Naši kontaktni podatki so:

Janez Vreček
GSM: 041 734 018
[email protected]

Izdelujemo kotle za centralno kurjavo, bojlerje in druge izdelke iz pločevine, in potrebujemo dobrega in zanesljivega varilca.

P.S.
Vabljeni, da nas pokličete, tudi vsi drugi zainteresirani za tovrstno delo.

Kje lahk naredim atest za co-2 varilca v okolici Celja ?
[email protected]

Prosim če me pokličete na 070 739 470 ponujam delo.Pokličite za več inf.

New Report

Close