Najdi forum

nudimo delo: varilci

Iščem delo MAG varilca lahko honorarno,podjemni pogodbi ali skrajšan delovnik vseeno.Imel sem a-test,vendar je potekel.Iščem tudi kakšno podjetje,ki je pripravljeno,da bi me naučili TIG varjenje,ker me to zelo zanima.Maribor 040 996 829

Stenvar s.p
Iščem testirane varilce po MAG postopku (ultrazvok rengen)
kont:051-690-940 l.p

Še potrebujete varilce,Stenvar s.p?
Za lažji kontakt vam puščam telefonsko številko;041452890

Lp Robert

Tudi jaz bi šel na teren v Nemčijo ali Avstrijo opravljat varilska in ključavničarska dela

Iščem zaposlitev kot varilec ali kakšno pomoč v proizvodnji.Imam 15 let izkušenj varjenja po Mag postopku(Co2).Varim tudi po Tig postopku manj zahtevne stvari.Atest(za Mag postopek) mi je žal potekel ampak sem ga pripravljen obnoviti na lastne stroške,če je to potrebno.Varil sem predvsem Weldox in Hardox(potrebno predgrevanje,…).Če kdo potrebuje izkušenega varilca me lahko kontaktira na;

Robert Prvulović
Opekarna 37
1420 Trbovlje

Tel.doma;083871602
Mobitel;041-452-890
E-mail;[email protected]

Iščem delo v tujini —Nemčija, Benelux, skandinavija….

iscem TIG varilce z a testi za delo v tujini za vse poskrbljeno in posteno klicite samo resni 031256639

narod kako dolgo še bomo čakali da nas bodo klačli v drek samo nas vlačijo na nos gremo na ceste a za to nima nihče jajc gremo na ceste pokažimo jim koga je več kdo dela denar državi

Iščem TIG varilce-cevarje z izkušnjami za delo v tujini.
Samo resni.

http://www.dobrajc.si/

Sem mednarodni varilni tehnolog zaposlen v neresnem podjetju.Večletne izkušnje. Iščem delo na tem področju v perspektivnem podjetju. kontakt 070 450 070.

Iščem TIG varilce-cevarje z izkušnjami za delo v tujini.
Samo resni.

Delo imamo v Afriki da nebo nesporazumov

http://www.dobrajc.si

Sem mlad in ambiciozen fant.. Prihajam iz Makedonije in zanima me delo v Sloveniji. Rad bi našel službo.

Zanimame če še vedno iščete delavce iz tujine. Sem zelo urejen, odgovoren, delaven!!
Zelo sem prilagodljiv, delala bi skoraj vse!

Lp, Saso

Kaj pa Mig-Mag varilce tudi rabite g.Dobrajc?

Nemojte da se zajebavate.Ja poznajem Idrizija Qrasniqija koji je već u penzionu 7 godina i on je pravi majstor za švasanje svačega.Malo mu več drhte ruke ali verujte dobar je on još.Pozovite ga i pitajte 041 384 935.Ako mu se diže i ako ima vremena on če doći i zašvast one štange i ostalo što imate.

za SEM VARILEC, ali te zanima delo v avs Klagenfurt,nimam se koncni odgovor ampak moram imet eno predstavo kolk ljudi bi meo na raspolagi,LP

kontakt: [email protected],004368120590850

Pozdravljeni sem varilec , varim z CO2, elektro, ce vas zanima me poklicite na st: 041 475 846 sem g Dedić

gggvkhgckhgcfhxgfxcxf

zivjo sem varilec co2,elektro…. sem iz makedonije imam dosti iskusnje z varjenjem in kljucavnicarstvom,sem spreten in urejen v delu,rad bi kaksno delo v sloveniji ali v tujini.kontakt–0038970743319.. lep pozdrav.

Zaposlimo varilce po TIG-postopku z veljavnim A-testom, po možnosti z opravljenim SCC tečajem. Potrebujemo tudi večje število ključavničarjev-monterjev (julij/avgust).

Kontakt:040-836-155

New Report

Close