Najdi forum

nudimo delo: varilci

sem varilec vig,elektro in kombinacija. varim ze 3leta samo cevarijo in to vse za rengen. nimam A testov ker mi jih v prejsni firmi niso izdali. drugace delam po terenu ze 7 let.in bi se rad zaposliu doma!!!

sem varilec vig,elektro in kombinacija. varim ze 3leta samo cevarijo in to vse za rengen. nimam A testov ker mi jih v prejsni firmi niso izdali. drugace delam po terenu ze 7 let.in bi se rad zaposliu doma!!! kontakt: 051-705 131 Hvala!

iscem delo kot elektro varilec al pa CO2,mam iskusenj 4 leta,mam 22 god mlad,delo sam na hidro centrali cjevovode pa turbine i na termoelektranama zaj se nalazim v njemcij pa ak gdo nudi resno delo neka me poklice na stevilku 004917678698046 unaprijed zahvaljujem P.s Varim za rentgen brez i ene napake…

lep pozdrav iscem delo kot elektro varilec in co2 imam 30 let.delal sem na ladjedelnici,in na gasovodu.sem iz makedonije izkusnjo imam 10 let.natancnost in urejenost na delu garantirana.lahko me poklicete na tel.0038970743319.

igor x

V kateri ladjedelnici ste delali? Koliko casa?

v puli (uljanik) delal sem 22 mesecev.

Iščem delo v tujini varenje po MAG postopku . Imam 10 let izkušenj sem zelo natančen in zavzeten za delo. Seveda mora bit delo dobro plačano!

lp

Iščem izkušene varilcepo tig postopku!
inf.070-830-678
[email protected]

Je kje še sploh kaj normalnega..vse le nateg!?! Je ves svet tu na Balkanu totalno ponorel?

Veste ,ko včasih pobrskam po tej strani, se to sprašujem tudi jaz.A je res možno ,da tako dobesedno nategujejo ljudi,ali je to samo klevetanje.Ali so ljudje tolk naivni ….

Pomoč do samozaposlitve, resno preko interneta od doma.

Firma je iz Amerike in deluje po celem svetu.

Tisti ki bi za začetek kakorkoli hoteli zaslužiti, poglejte na spletno stran in me kontaktirajte.

www.houseradio.ws[/url]

Sam povprečno zaslužim 600 € do 800 € mesečno in zmeraj več.

Ne odklanjajte z glavo, to niso buče.
Tu nas je več slovencev, hrvatov, srbov, makedoncov in ostalih ljudi, kateri so vam brezplačno pripravljeni pomagat do denarja. TO SO PROFI.

Sploh če ste v stiskih, tudim takim smo v pomoč !

Robert oglasi se imamo delo za vas 031-827-345

ZAPOSLIM VARILCE ZA DELO V NEMČIJI PO TIG POSTOPKU Z IZKUŠNJAMI.
040 836-155 mile

A si ti S.P ali firma

JOMI

zaposlimo monterje v avtoindustriji Tujina TAKOJ

040 836-155 MILE

Potrebujemo iskušene varilce co2 za delo v italiji.GSM:040 814 970

sem varilec TIG in ELEKTRO POSTOPKA… zanima me delo v tujini in pa seveda plačilo ker plače tu v sloveniji so res slabe….

Gospa jaz sem osebno tudi prevaran za kar velike denarje,toda,ko ti negdo v teh časih ponudi službo si jo veseu in verjameš,da delodajalec plača in izplača kar piše na pogodbi,toda ne,in dokler bomo imeli tako državo,da bo branila te vrste lopove ne pa delavce in dokler se ne zgodi, da bo nekdo,ki nebo plačau zgubiu življenje toliko časa se bo to ponavljalo!!!!…Tega je kriva naša država,ker dopušča,da delo dajalci kradejo denar in ga ne izplačajo!!!…..Moji primeri so se zgodili na štajarskem kjer naj bi bili delodajalci pošteni!!!…Prevaranti so eden je iz Velenja,drugi iz Pragerskega in tretji iz Ptujske okolice oni pa že vejo kateri so!!!!….Prijavo sem dau na policijo sedaj pa samo še čakam,da vidim kaj bo naša pravna država še storila glede tega,ker če nebo nič bomo morali nekaj storiti mi sami,in vam povem,da nebo dobro za neplačnike!!!!

lp. prevaran

potrebujemo varilca; predvsem co2 ( po možnosti tudi tig )
kontakt 041611050 Stane

New Report

Close