nudimo delo: varilci
iscem delo kot elektro varilec al pa CO2,mam iskusenj 4 leta,mam 22 god mlad,delo sam na hidro centrali cjevovode pa turbine i na termoelektranama zaj se nalazim v njemcij pa ak gdo nudi resno delo neka me poklice na stevilku 004917678698046 unaprijed zahvaljujem P.s Varim za rentgen brez i ene napake…
Iščem izkušene varilcepo tig postopku!
inf.070-830-678
[email protected]
Pomoč do samozaposlitve, resno preko interneta od doma.
Firma je iz Amerike in deluje po celem svetu.
Tisti ki bi za začetek kakorkoli hoteli zaslužiti, poglejte na spletno stran in me kontaktirajte.
Sam povprečno zaslužim 600 € do 800 € mesečno in zmeraj več.
Ne odklanjajte z glavo, to niso buče.
Tu nas je več slovencev, hrvatov, srbov, makedoncov in ostalih ljudi, kateri so vam brezplačno pripravljeni pomagat do denarja. TO SO PROFI.
Sploh če ste v stiskih, tudim takim smo v pomoč !
Gospa jaz sem osebno tudi prevaran za kar velike denarje,toda,ko ti negdo v teh časih ponudi službo si jo veseu in verjameš,da delodajalec plača in izplača kar piše na pogodbi,toda ne,in dokler bomo imeli tako državo,da bo branila te vrste lopove ne pa delavce in dokler se ne zgodi, da bo nekdo,ki nebo plačau zgubiu življenje toliko časa se bo to ponavljalo!!!!…Tega je kriva naša država,ker dopušča,da delo dajalci kradejo denar in ga ne izplačajo!!!…..Moji primeri so se zgodili na štajarskem kjer naj bi bili delodajalci pošteni!!!…Prevaranti so eden je iz Velenja,drugi iz Pragerskega in tretji iz Ptujske okolice oni pa že vejo kateri so!!!!….Prijavo sem dau na policijo sedaj pa samo še čakam,da vidim kaj bo naša pravna država še storila glede tega,ker če nebo nič bomo morali nekaj storiti mi sami,in vam povem,da nebo dobro za neplačnike!!!!
lp. prevaran