Najdi forum

nudimo delo: varilci

pozdrav imam iskustvo varenje sa co2 i elktrodno varnje odlican sam varioc iskustvo 15god,ako nudi neko poso za varioca nek mi se javi na msn,[email protected]
pokasacu isto i moje radovi

pozdrav , varioc sam iskusan 15god, varim sa co2,i elektrode, moja msn adresa je [email protected]
ko je zainteresovan nek mi se javi mogu mu pokazat moje radovi .

sem gajser tadej iz mb in iščem delo po postopku mag varjenje.Imam naret tečaj za ta postopek in A test, če slučajno gdo rabi kakiga delavca naj me prosim pokliče na to telefonsko št. 031797967.

Iščemo varilce po postopku CIG in cevarje za delo v Nemčiji in Belgiji…garantirano delo za 3 leta.
Poklicati na telefonsko številko:

041 247 245

ali

00393409243029

mamo več varilcev na raspolago z a-testi.zanimajo me pogoji.vidim da mate italjanski tel.je to italjansko podjetje.

Varim manjše serije po MAG postopku na svojem domu. Plačilo po kosu ali na uro TAKOJ ob prezemu. ( ker imam čez glavo “nategovanja”) Izstavim račun. In redno plačujem svoje. Tako to gre.

gorazdmag

Iščem delo varilca v tujini, imam opravljene tečaje, zelo rad pa bi se izpilil v tej ranži
Hvala
Damjan

kako dolgo pa si v tujini? cela tri leta, ali na koliko časa se gre nazaj?

Iščemo varilce po postopku TIG (!!!), elektro obločne varilce in cevarje za delo v Nemčiji in Belgiji…garantirano delo za 3 leta.
Poklicati na telefonsko številko:

041 247 245

ali

00393409243029

kako dolgo pa si v tujini? cela tri leta, ali na koliko časa se gre nazaj?[/quote]

Domov se hodi po želji, ponavadi enkrat mesečno.

Iščem delo varilca po postopko tig na območju Ptuja ,Maribora.
Info [email protected]

Atestirani varilec elektrodom in CO2 z stalnim papirima v sloveniji išče delo

Poklicati na številko:
031718061 Nikić

NE zaposlujte se pri LB Metalu , ker na denar lahko POZABITE

varioc sam co2,elektro i tig,imam svoju radnu dozvolu treba mi poso 040179723 066223661

sem varilec tig brez a testa varil sem inox iščem delo lj,kr .tel .040217847

tig varjenje brez a testa -brušenje in druga dela iščem kranj ljubljana tel-040217847

Potrebujemo več varilcev TIG z znanjem varenja na ogledalo.
Potrebujemo več varilcev REO
Potrebujemo tudi več cevarjev z znanjem izometrije.
Delo je v tujini in je dobro plačeno

Če ste zainteresirani za delo pokličite G.Dominika na tel. št 030-676-134

Osebam ki nudijo delo:
za kaj ne daste javno katera je to firma da se lahko preveri, telefon ki je registriran in ne na polnenje…. če boste nadaljevali brez podatkov kot dosedaj vas je treba prijaviti na POLICIJO

sem varilec tig, co2 brez a testa varil sem inox železo. Oba aparata imam tudi doma, iščem popoldansko delo: domžale, ljubljana, mengeš kamnik in okolica. Lahko tudi kakšno drugo popoldanska delo lep pozdrav. tel .041846160 [email protected]

Zanima me kaj nudite in koliko je neto plača?Za odgovor se vam vnaprej zahvaljujem!

New Report

Close