nudimo delo: varilci
Gospod Simo zna biti ful prijazen do delavcev,da pa je radoveden ,to mi vsi vemo . Da mu je muca popapala jezik ,ne verjamem ,raje ga pokličte pa se z njim lepo pogovorite ,To je človek ,ki ima visoka moralna načela ,saj v privat življenju. Da bi sam namenoma koga ogoljufal ne verjamem,mogoče je bil naiven tudi on.Seveda mi je žal tudi vas delavcev.
Nas njegovo privatno življenje ne zanima,zanima pa nas naš denar,ki ga nismo dobili!Poznamo človeka,ki je imel nesrečo na delovnem mestu kjer mu je na noge padla traverza pa ni od njih dobil nobene odškodnine,celo prevarali so ga pri izplačevanju 100% bolniške in še nekoga iz Hrvaške,ki so mu 3 leta obljubljali,da mu bojo zrihtali papirje pa niso dokler se mu ni zgodila nesreča in,ko je šeu domov zdravniku so mu dali odpoved!To je njihovo poštenje in poštenje g.Simota!
znam variti co2 železo in argon inox po tig postopku oba aparata imam tudi doma če ima kdo kakšno popoldansko nalogo ali delo zame se priporočam sem iz domžal konakt: [email protected]
Varilstvo: varjenje jekla iz pločevine (mag. postopek). Popravilo različnih kovinskih izdelkov (ograj, stopnic, konstrukcij, itd.). Možna izposoja varilcev! Delo na terenu!
[email protected] http://www.servisamazon.webs.com