Najdi forum

nudimo delo: varilci

Sem Co2 varilec, varim ze 15 let, po poklicu sem kljucavnicar. Govorim in pisem tekoce nemsko in me zanima vase delo v Italiji. Jutri vas bom poklical na st., ki ste mi jo posredovali vendar me zanima, ce se mi boste na njo oglasili vi namrec italijanskega jezika ne obvladam. L.P.

Oglasil se vam bo nekdo, ki govori slovensko. Lep pozdrav.

Pozdravljeni!

Če še vedno iščete službo v svoji stroki, me lahko pokličete na tel.št. 041 795510. Nudim službo, redno in dobro plačo.

LP

PozdravLjeni!

Sem iz Ptuja,imam veLjavna 2 A-testa (TIG in MAG) in tudi izkušnje z variLstvom. Zanima me delo za variLca izkLjučno v Sloveniji ter tudi razna monterska deLa. Če imate kakšno prosto deL.mesto kje v moji bLižini me prosim kontaktirajte na št. 070-853-308,…sem priden,marLjiv in pripravLjnen poprijeti tudi za kakršno koLi deLo. Moje del. izkušnje so 3 Leta v montaži in varjenju,…LP ALeš

Te navedbe so čisto točne do potankosti!Pa naj ta oseba,ki je dala svojo kontaktno številko objasni zakaj naj bi negdo,ki je pošteno plačeval in korektno postopal z zaposlenimi pred nekaj leti zapru sedež firme v Gorici spremenil ime firme in ponovno odpru sedež v Palmanovi.Gdor koli pokliče enega od teh štirih je odgovor”nimamo dela niti za svoje in ne zaposljujemo novih”!To da pokličete za zaposlitev pa je le radovednost gospoda Simota gdo je napisau resnico o njih in njihovem odnosu do delavcev! LP.Negdanji delavci v Italiji

Vse kar je bilo objavljeno o teh štirih škisih iz Italije je RESNICA IN ŠE VEČ!Naj ta oseba ki je pustila kont.št.potem objasni zakaj so tako na hitro zaprli prejšno firmo v Gorici spremenili ime in nanovo odprli v Palmanovi.Da razlozim,zato ker so bili preveč doužni delavcem,davka Italiji in delavcem ki so imeli delovno nesrečo!Firmo ki pa več ne obstaja pa ne moreš tožiti da bi dobiu kar ti pripada in ti je dolžna povrniti in plačati!Tako to gre pri njih!LP.

Sem varilec z mag a testom.Nazadnje delal v Palfingeru.Če me kdo rabi za honorarno ali pa za redno zaposlit.Sem delaven in marljiv delal sem v serijski proizvodnji.Tujina odpade,Maribor in okolica.

Sem MIG-MAG atestiran varilce in nujno rabim delo.

Nujno rabim delo če je kje v tujini do 12 EUR na uro,stanovanje in en obrok,sem tudi strojni ključavničar – monter,ki obvlada vsa monterska dela!

Varilec sem po zanimanju, brez iskusenj na tem podrucju.
Trenutno iscm delo varilca.

Zaposlimo iskušene varilce za delo v Italiji.okolica gorice-monfalcone
KONTAKT:040 814 970

Ponujamo več profilov delovne sile v gradneništvu,pa tud in varilce –na področjo gradbeništva,nam je zaupanje veliko število podjetji.Zaupanje partnerjev nam je veliko po meni….smo prepričani da bi kateri od naših delavcev ustrezal,vašim potrebam,in željam.

Ganeks gradnje efenkova 61
3320 Velenje
te/fax

Ponujamo več profilov delovne sile v gradneništvu,pa tud in varilce –na področjo gradbeništva,nam je zaupanje veliko število podjetji.Zaupanje partnerjev nam je veliko po meni….smo prepričani da bi kateri od naših delavcev ustrezal,vašim potrebam,in željam.

Ganeks gradnje efenkova 61
3320 Velenje
te/fax

sem co2 varilec in elektro varilec.Mam urejene papirej v italiji in na nizozemskem.nujno rabim delo!
kont. št:040777875

ZANIMA ME ,ČE MOGOČE KDO POZANA PODJETJE ZORAN JOVIČEVIČ S.P IZ MARIBORA,KI IŠČE VARILCE ZA DELO V TUJINI.JE POŠTEN?

Strojni tehnik, atestirani varilec z izkušnjami – montaža/demontaža proizvodnjih linij .. delom na višini (vrvna tehnika) iščem delo.

041 814 189 – Emil

Zakaj se pa sedaj ne oglasi g.Simo ali negdo od teh njegovih PAJDAŠEV in pove če je to vse res kar smo navedli!ALI JE MUCA JEZIČEK POPAPALA ALI KAJ?!

lep pozdrav sam Dino Polanec iz sosedne hrvaske ,varilec sam 5 let mam iskustva MIG-MAG interni a-test,REL bazicna elektroda in a-test tig-(wig) unaprjed zahvaljujem mob:0038598840363

Iščemo varilce za delo v tujini.
Ponudbe na e-mail : [email protected]

ti 4 pajdaši niso tako slabi ljudje ,kot jih opisujete. Seveda pa ne bi dal roke v ogenj za nobenega.Mi z njimi korektno poslujemo ,.nisem njihov delavec. Lep pozdrav!

New Report

Close