Najdi forum

nudimo delo: varilci

Dober dan, sem Arnel Levitch iz Bosne in Hercegovine, po poklicu sem strojnik Mašin varilec Delal sem v proizvodnji ograjo podjetja, in vem, da vse vrste varjenja pznajem električni lok varjenje, CO2 varjenje, avtogeno varjenje in malo vedo avtogenega varjenja

Zaposlimo KLJUČAVNIČARJA-VARILCA za delo v Italiji potrebne večletne iskušnje.Priporočeno znanje italjanskega jezika.
delo poteka tik ob državni meji.
INFO: 040 814 970

Zaposlimo KLJUČAVNIČARJA-VARILCA za delo v Italiji z večletnim i iskušnjami,
priporočlivo znanje italjanskega jezika,delo poteka tik ob meji.
INFO: 040 814 970

zdravo moje ine je marek pa sem varilec po moji iskuščni lahko rečem da sem dober to pa neamoram potrdit kod profesijonalec a slučajno še rabite varilca ??znam CO2 elektro pa tudi argon argonsko sem švasal cevi za vodo plun pa drugo moje telefonska je 051726944

Po poklicu sem varilec z iskusnjami tig,el. z potecenimi a.testi iscem zaposlitev….

Pozdravljeni,

iščemo večje število orbitalnih in tig varilcev za delo v Švici.

Delo se izvaja v farmaciji. Organiziramo prevoz na delo in spanje.

Urne postavka je zelo dobra.

Kandidati se lahko oglasijo na št. 041 748 650 ali na mail [email protected]

Ta človek Morris Candy je zasebna
posojila posojilodajalcu, sem postala posojila za ljudi
2% obrestno mero osebna posojila, plačevanje računov, finančne težave
Če imate interes za posojila od mene, se obrnite na nas po e-pošti: [email protected] ali 447.031.997.957.

koliko se plača in kateri postopki se varijo Marko ?

Lep pozdrav!
.Sem Slovenski državjanin doma iz Maribora z dugoletnim iskušnjami na području MIG MAG varjenja.
Trenutno sam brez sluzbe in potrebujem delo varilca,zanima me samo delo v tujini.

Kontakt st: 040 777 875

lep pozdrav

jaz sem tudi nasedel,to je banda katera samo stvlja v svoj zep,ne nasedajte prosim

iščemo varilce co2, delo je v celju. delo je enoizmensko in se dela od ponedeljka do petka po 10 ur.
urna postavka je od 4,50 eur do 6.00 eur odvisno je od vase sposobnosti in profesjonalnosti.
kontakt st. 070/ 582-122

Zaposlimo VARILCA-KLJUČAVNIČARJA varjenje CO2 z več letnimi iskušnjami,osnovno znanje italjanskega jezika,delo poteka v Italiji,
Zaželjeni kadidati z Goriškega.

info:040 814 970

Vi najbrž ne veste, kaj pomeni beseda “SPAM”?
Marketing je eno, sodelovanje na forumih s kvalitetnimi odgovori in nasveti pa drugo.

Na Danskem potrebujejo vec kot 70 varilcev za različne projekte.

Periodično delo. Velja samo za podjetja.

Certifikat 141 premer cevi 21,3-46,2 – debelina 2-4 mm HLO 45
Certifikat 141 premer 48 – debelina 5,6-11,2 mm HLO 45
Certifikat 141-Tig črno / jeklo
Certifikat 111/136 2. skupina jeklo

Kontakt (slovenski jezik) na GSM. 0045-416-65-466.

Za varilce in monterje na Norveskem, Danskem in Svedskem

[email protected] ali mobitel 0045-41/665/466.

Nujno, iščem 5 varilcev z A testi za Nemcijo, na dolgo obdobje, prijavljeni v Nemciji, delo je na Bavarskem, torej odaljeno od doma 4 ure, dela se od ponedeljka do petka, plačilo min.2000€ ( prvi mesec kot poskusno, nato se placilo poveca)…….pošljite CV na mail: [email protected] , hvala vnaprej in lp

iscem delo ampak samo v nemciji in austriji ker govorim perfekt nemski
kontakt 040314585
hvala

isti taj ZELJKO CIPOTsada nudi poslove gradjevincima u srbiji posle toliko godina kako proveriti da li je ista osoba jer sad navodno ima firmu koja se zove KODOM

Pozdravljam imam iskustvo za varenje i obradu inox ograda.posedujem proizvodnjo inox kugli i alate za to proizvodim inox kugle cepove i swe ostalo kontakt 0603924409poz

Pozdrav
Dolazim iz Bosne, diplomirani zavarivac sa visegodisnjim iskustvom. Kontakt mob 0038762592564 zamolio bih vas samo ozbiljne ponude bez iznuda.
Hvala lijepa

New Report

Close