Najdi forum

nudimo delo: varilci

Zaposlimo vec varilcev na obmocju Ljubljane.

Kontakt: 040 794 350 (Marko)

Takoj zaposlimo še tri varilce.

Sem iz Ljubljane, nisem varilec, a je možna priučitev?

Žal ne, gre za odgovorno delo in potrebujemo izkušene varilce.

Zanima me kakšne varilce rabite?(MIG,MAG,TIG,avtogeno,elektrodno,pulzno.interpulzno)

Lp
Bojan!

Zaposlimo varilce: TIG, MAG, CO2, elektro oblocno

Za katero podjetje pa iščete delavce?
Hvala Za odgovor.

sem kluqarniqar-varilec- elektro – co2 prejesno delo sam delao vkras kabinev sezhani 2 let i pol.Sedaj isqem delo.

Še potrebujete varilce?Sicer mi je atest že potekel a ga grem lahko obnovit na lastne stroške.Sem pa večinoma varil Weldox in Hardox(visoko legirani materiali,ki zahtevajo predgrevanje),in sicer v Mostovni,Sct-strojegradnja,Riko-kor,Strenia,Atrik.
Za hitrejši kontakt me lahko pokličete na 041-452-890.

Oglas je še vedno aktualen, sporočam le novo telefonsko številko za kontakt;
GSM: 040 450 858 (Marko)

Agencija za posredovanje delovne sile
TOMDVA d.o.o.
Trg bratov Mravljakov 5
Tel.: 03/891-12-43; fax.: 03/891-12-44
E-Mail: [email protected]
http://www.Tomdva.com

Matična številka podjetja: 3310337000
Področje dejavnosti:
78.200 posredovanje in zagotavljanje delovne sile
45.210 Splošna gradbena dela
Davčna številka: SI34384243

Naročnik mora preveriti, ali ima posojevalec delavcev Koncesijo od Ministrstva za delo in socialne zadeve za posojanje delavcev.

ZAGOTAVLJAMO CENOVNO KONKURENČNO, KVALITETNO IN ČASOVNO PRILAGODLJIVO
DELOVNO SILO

Šoštanj 22.09. 2009

I. PREDSTAVITEV PODJETJA

Agencija Tomdva d.o.o. se na osnovi vpisa v register podjetij za zagotavljanje dela pri Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve, uspešno ukvarja s področjem zagotavljanja delovne sile. Naša vizija je zagotavljanje deficitarne nekvalificirane in kvalificirane delovne sile na področju proizvodnega dela, gradbeništva, in urejanja okolja. Strukturna brezposelnost je problem že od leta 1991 dalje, zato zaposlujemo tudi delavce iz nekdanjih jugoslovanskih republik kot so Srbija, Bosna, Albanija in pridruženih članic EU kot so, Bolgarija, Madžarska , Češka , Slovenija in Slovaška.
Na podlagi izkušenj in znanja s področja zaposlovanja vam zagotavljamo kvalitetno delovno silo v skladu z vašimi potrebami, tako po izobrazbi, številu kot dinamiki potreb. Imamo obsežno bazo kadrov, zato lahko v roku enega tedna zagotovimo želene kadre.

II. REFERENCE

MEGA CENTER Ljubljana , Elektro Tunšek Celje, Premogovnik Velenje HTZ, MTD, Železarna Štore Valji, Sortiranje odpadkov Tolmin, Cigrad Šoštanj , Andrejc d.o.o. Kipiot d.o.o. Italija Kipiot, Binakaj Avstrija idr..

III. PREDMET PONUDBE – NAJEM DELAVCEV

Izkušnje so pokazale, da se delodajalci vse pogosteje odločajo za najem delovne sile. Glavni motiv je potreba po hitrem prilagajanju razmeram na trgu. Najem delovne sile omogoča, da delovno silo najamete za krajše ali daljše obdobje, pri tem pa je tudi krajši odzivni čas od nastale potrebe do zaposlitve. Stroški dela so popolnoma variabilni, saj nastajajo skladno z delovnimi aktivnostmi in jih ni, ko ni delovnih aktivnosti.

Zelo dobre izkušnje imamo s IV stopnjo izobrazbe in s priučenimi delavci, ki opravljajo različna dela v gradbeništvu, livarni, Elektro, Varolstvo, komunali in proizvodnji, kot tudi z nekvalificiranimi delavci imamo dobre rezultate.

IV. CENA STORITVE

Pri najemu delovne sile je urna postavka odvisna od zahtevnosti delovnega mesta in kolektivne pogodbe, ki jo uporablja naročnik.

Bruto urna postavka vključuje naslednje naše stroške:

• opravljanje vseh administrativnih del v zvezi z zaposlovanjem delavcev,
• obračun plače in vseh drugih poročil, ki jih mora delodajalec pripraviti za delavca,
• plačo delavcev,
• nadomestila plače, ki bremenijo delodajalca,
• prispevke, ki bremenijo delodajalca in delojemalca,
• davek na plače,
• nadomestilo plače za napotene delavce za praznične dni, ki so z zakonom določeni kot dela prosti dnevi,
• nadomestilo plače za čas dopusta,
• regres
• strošek prevoza,
• Zaščitna sredstva
• Delovna obleka
• strošek zdravniškega pregleda,
• strošek tečaja iz varstva pri delu,
• zavarovanje napotenega delavca za primer nezgode pri delu,
• zavarovanje odgovornosti napotenih delavcev,
• zamenjavo delavca, ki se izkaže neprimeren za opravljanje dela,
• nastanitev delavcev, v kolikor je tujec
• redni stiki z delavci in vašo firmo ,
• prevzem rizika iz delovno-pravne zakonodaje.

Rok plačila agenciji za storitve njenega posredovanja je 30 dni od izstavitve računa oz. po individualni pogodbi .

PREDNOSTI SODELOVANJA Z NAŠO AGENCIJO

• zagotavljanje ustrezno usposobljenih delavcev za izvedbo del po katerih povprašujete,
• pripravljenost agencije in njenih zaposlenih delavcev, izpolnjevati vaše zahteve glede dela,
• jamčenje za izvedene storitve,
• konkurenčne cene,
• pripravljenost prilagajati sistem sodelovanja in dela v skladu z vašimi zahtevami in morebitnimi reklamacijami.

V primeru, da se zanimate za sodelovanje z nami smo dosegljivi na

Telefon:
00386-31-502-701 Marjan
S spoštovanjem!
Tomdva d.o.o.
Nada Masten

pozdravljeni!!!
SVIM ISKALCEM DELA
UKOLIKOR ZASLEDITE OGLAS OD -CIPOT ZELJKO/ta DA ISCE DELAVCE BUDITE POZORNI NA TO OSEBO NIGDAR IN NIKOLI NEBOTE DOBILI POPLACANO OSEBNO SEM PREVARAN Z STRANI TE OSEBE ZDAJ MAM VELIKE PROBLEME KAKO NAPLACATI DELO V NEMCIJI .
UPAM DA BO ISPEKCIJA NAREDILA SVOJE DELO .L.P

Če vam ponudijo delo varilca v Montavar iz Maribora pri Đokić Simo in Kovačević Mičo NE nasedajte obljubam o poštenem plačilu,plačanem letnem dopustu,plačani bolniški,regresu,plačani hrani na delovnem mestu in vsem ostalem kar pripada delavcem,ki so pripravljeni delati do onemoglosti,ker o vsem tem lazeta in denar dajeta sebi v zep,a gosp.Mladenović Goran o tem ne ve ničesar ali pa se dela,da ne ve in noče slišati,ker gre lepa vsota opranega denarja tudi njemu v ze tako polhen zep!To nas je doletelo veliko negdanjih delavcev,ki smo delali za omenjeno trojico! Dogaja pa se tudi,da vam pri nesreči na delovnem mestu NE plačajo 100% bolniške in vam ukradejo tistih 40%,ki vam jih dajo kot akontacijo,da o terapiji poškodovanih delov telesa niti ne govorim,ker vas bojo enostavno ignorirali in komaj čakajo,da daste odpoved!O odškodnini,ki vam pripada pa lahko le sanjate!!!Tu pored omenjene trojice pa je poleg še četrti škis Pavlović Goran,ki je podmazan z vsemi zaubami in vas bo poskusil obrniti z svojim(oprostite besedi)pederskim nagovarjanjem in podkupovanjem,da ste tiho,da nebi škodovalo njemu,Đokiću,Kovačeviću in Mladenoviću!Vsem zdajšnim in bodočim zaposlenim pri teh štirih škisih zelim obilo sreče in pamet v glavo,da nebo potem prepozno! Prevarani in opeharjeni bivši delavci MONTAVARA,MONTAGI spl in KM spl!

Dragi prevarani… Če ste tako zelo nezadovoljni, pa bi se obrnili osebno na omenjeno četverico ne pa da jih blatite po raznoraznih forumih. Pri tem pa nimate niti toliko poguma, da bi se osebno podpisali z imenom in priimkom. Verjetno ste si tudi sami zelo prizadevali za vestno opravljanje dela, in ste ravno zato ostali brez le tega. Zagotavljam, da je omenjena četverica redno in pošteno izplačevala plačila, v kolikor so ravnali pošteno in korektno.

me pa res zanima, če je “sedanji delavec” res delavec ali eden od šefov.

Škoda, da se tu ne javi več ljudi, ki bi povedalo dejanske izkušnje.
Ne samo pri tem delu, pri vseh kjer na veliko iščejo delavce.

poklici enega od sefov ce govoris resnico

zaposlimo izkusene varilce in kljucavnicarje. dobro in redno placilo

Zanima me kake varilce vse potrebujete in kje je delo? Ce mi daste kak kontakt vas bom poklical.

Nevem zakaj ne daste kontaktnih stevilk, da vas ljudje lahko poklicejo??

Potrebujemo Co2 varilce in ključavničarje. Delo se izvaja v severni Italiji na različnih lokacijah.
Kontaktna številka: 00393358715167

New Report

Close