Nudimo delo v računovodstvu
Za najmanj 3 mesece zaposlimo dekle za delo v računovodstvu (knjiženje prilivov). Zaželjeno je obvladovanje dela z računalnikom, pasivno znanje angleškega in/ali nemškega jezika. Osebni dohodek znaša 130 tisoč SIT neto + nadomestila za prevoz in malico. Možna kasnejša zaposlitev. Zaželjeno je bivanje blizu Ljubljane. Informacije 041-574-205 Stanka.
Pozdravljene,
Delo je v dopoldanskem času (med 08. in 16.uro), popoldne ne bi šlo.
Lokacija: industrijska cona Šiška. Kar se izbobrazbe tiče je zaželjena višja ali visoka, ni pa nujno. Bolj kot izobrazbena smer so bistvene delovne izkušnje in to, da delo hitro in kvalitetno opravite.
Lep dan, Stanka
Pozdravljeni,
moram povedati, da me je vaša ponudba razveselila, ker ni veliko konkretnih ponudb na forumu.
Sem Saša Colja, doma iz Rakeka. Imam 20 mesecev delovne dobe. Delala sem kot nabavni referent v podjetju Peko d.d.. To delo je bilo zelo obsežno, saj je bilo potrebno naročati material, spremljati dobavo materiala, organizirati prevoz materiala, sodelovati pri prevzemu materiala, reševati reklamacije, pripravljati tedenski predlog za plačilo materiala (praviloma se je plačevalo po predračunu), urejati dokumente (predračun, faktura, dobavnica, prevzemni list) za računovodstvo. Hkrati sem morala voditi zalogo materiala za svojo evidenco, da sem imela točno podatke o zalogi materiala. Sicer so v Peku imeli informacijski sistem, vendar zaloga materiala v sistemu ni bila usklajena z dejanskim stanjem. Moja druga zaposlitev je bila kot tajnica v podjetju L- Plan d.o.o., Žirovnica. Tam sem opravljala administrativna dela, pomoč komerciali (pisanje dobavnic in faktur, sestavljanje enostavnih ponudb) ter pomoč direktorju.
Zelo me zanima delo računovodje. Ponavadi zahtevajo minimalno 3 leta delovne dobe kot računovodja, vendar jaz teh izkušen nimam. Po izobrazbi sem dipl. ekon., diplomirala sem na Ekonomski fakulteti, smer bančništvo. Kot izbirni predmet sem si v četrtem letniku izbrala finančno računovodstvo. Končala sem srednjo ekonomsko šolo v Postojni. No, računovodstvo mi ni delalo problemov, saj sem na zaključnem izpitu pri predmetu računovodstvo dosegla oceno odlično (5).
V letošnjem letu sem opravila strokovni izpit iz upravnega postopka ter pridobila certifikat ECDL Start.
Z delom bi lahko pričela takoj.
Lep pozdrav,
Saša Colja