Nudim pomoč pri pisanju seminarskih/diplomskih nalog
Spoštovani študenti!
Za marsikoga je število različnih tipov zahtevanih nalog pri seminarjih med študijem previsoko. Vsem, ki želite več časa posvetiti študiranju in manj pisanju, nudimo kvalitetno oblikovane seminarske, projektne in raziskovalne naloge družboslovnih tematik. Kontakt: [email protected].
Lep študijski pozdrav,
Asistent
V kolikor potrebujete pomoč pri pisanju seminarske naloge / diplomske naloge / magistrske naloge in vam zmanjkuje časa za pisanje mi pišite na: [email protected]
Prej kot kontaktirate, prej bo opravljeno!
Nudim pomoč pri pisanju seminarskih in diplomskih nalogah. Moj elektronski naslov je [email protected].
Spoštovani študenti!
Nudim pomoč pri seminarskih, projektnih, diplomskih in magistrskih nalogah iz družboslovnega področja.
Kontakt: [email protected]
V kolikor potrebujete pomoč pri pisanju seminarske naloge / diplomske naloge / magistrske naloge in vam zmanjkuje časa za pisanje mi pišite na: [email protected]
Z izdelavo testa za plagiatorstvo in uporabo tujih znanstvenih člankov.
Možnost diplomiranja / magistriranja še v 2020!
Za pomoč pri pisanju diplomskega ali magistrskega dela obiščite spletno stran: https://akademik.launchaco.com/
→ možen test plagiatorstva
→ strokovno navajanje literature in virov
→ uporaba znanstvenih člankov
→ oblikovanje naloge
→ možnost zaključka pred novim letom!
Obišči https://akademik.launchaco.com/ in kontaktiraj še danes!
Nudim pomoč pri pisanju seminarskih in diplomskih nalogah. Moj elektronski naslov je [email protected]
Za pomoč pri pisanju diplomskega ali magistrskega dela obiščite spletno stran: https://akademik.launchaco.com/
Možna izdelava v letu 2021.
→ izdelava testa plagiatorstva
→ strokovno navajanje literature in virov
→ uporaba znanstvenih člankov
→ oblikovanje naloge
→ možnost zaključka pred novim letom!
Obišči https://akademik.launchaco.com/ in kontaktiraj še danes!
Nudim pomoč pri pisanju seminarskih, diplomskih in magistrskih nalogah, SPPS in lektoriranje. Moj elektronski naslov je [email protected].
Pozdravljeni vsi študentje in dijaki!
Nudim kvalitetno pomoč pri vseh študijskih obveznostih – sprotne naloge, seminarske naloge, diplomske in magistrske naloge, itd. Imam več kot 10 let izkušenj ter garantiram anonimnost in profesionalnost izdelka. Za ceno in povpraševanje mi napišite e-mail na [email protected]!
Nudim pomoč pri pisanju seminarskih in diplomskih nalogah. Moj elektronski naslov je [email protected].
Sem poslovni informatik, dipl. ekonomist, administrator in izkušena strojepiska (hitrost po normi sodišč) in iščem dodatna dela v smeri ekonomije, poslovnega sekretarja, poslovne informatike, arhiviranja. KRAJ: Ljubljana. Iščem dodatno delo (lahko preko sp, podjemna pogodba).
Nudim:
– strojepisne storitve (prepisovanje ali tipkanje po neposrednem diktatu)
– celostne administrativne storitve in
– administracijo spletnih vsebin (vnos vsebin, SEO, pisanje člankov)
– skrb za spletne trgovine
– skrb za baze podatkov
– delo s podatki (zbiranje, vpis vsebin)
– delo spletnega arhiviranja
Pišete mi lahko na: [email protected], pripišite vaš kontakt
Nudim pomoč pri pisanju seminarskih in diplomskih nalogah. Moj elektronski naslov je [email protected]
Nudim pomoč pri statistični obdelavi podatkov s programom SPSS in interpretaciji rezultatov. Nudim tudi pomoč pri oblikovanju hipotez in izdelavi vprašalnika. Dosegljiva sem na: [email protected]
Nudim strokovno, zanesljivo in hitro pomoč pri pisanju diplomskih ali magistrskih del. Možna je tudi:
– izdelava seminarskih nalog,
– dispozicije,
– uporaba novejših virov (od leta 2015 naprej),
– dostop do sicer plačljivih virov,
– preverjanje plagiatorstva s programom, ki ga uporabljajo SLO Univerze,
– itd.
Pišite na [email protected]
Zagotovljena je pomoč z ogromno izkušnjami!
Nudim pomoč pri statistični obdelavi podatkov s programom SPSS. Nudim tudi pomoč pri zasnovanju ideje in hipotez za diplomske/magistrske naloge. Svetujem glede ustrezne izdelave anketnega vprašalnika (vsebine iz družboslovne smeri). Nudim tudi inštrukcije in svetovanje glede izbire ustreznih statističnih testov. Dosegljiva sem na: [email protected]
Nudim pomoč pri pisanju seminarskih ter diplomskih nalog!
Anonimno, hitro, ugodno ter strokovno!
Nudim pomoč pri izdelavi diplomskih in seminarskih nalog!
Anonimno, hitro, ugodno ter strokovno!