Nudim pomoč pri pisanju seminarskih/diplomskih nalog
V kolikor si v stiski s časom ali ne veš kako se lotiti pisanja odlično ocenjene seminarske naloge iz področja:
– ekonomije (vse),
– statistike,
– drugega družboslovnega predmeta;
mi piši na: [email protected]
Prej kot kontaktiraš, prej bo delo opravljeno!
Napisal sem celotno magistrsko, vendar se mi je ne da tehnično oblikovati kot je po pravilniku fakultete, pa tudi morda bo potreben še kakšen manjši popravek. Koliko bi kdo vzel za tako delo? 100 listov vse skupaj. In kako naj bom siguren, da mojega avtorskega dela izvajalec ne bo uporabil pri kakšni drugi nalogi? Zagotovo bi bilo najbolje da se še za to potrudim in imam mir. Ampak pri vseh življenskih obveznostih mi je težko.
Pozdravljeni.
Morda lahko pri urejanju vaše magistrske naloge kako pomagam. Pišite mi na [email protected]
NUDIM POMOČ PRI IZDELAVI SEMINARSKIH IN DIPLOMSKIH NALOG. SPREJEMAM VSE TEME.
Pomoč nudim pri:
> izdelavi dispozicije
> izdelavi teoretičnega dela naloge
> oblikovanju naloge
> izbiri virov
> pridobivanju različnih podatkov
> oblikovanju tabel
> oblikovanju grafov
> analizi podatkov s programom SPSS
> prevajanju v angleščino in iz angleščine
> nudimo pomoč tudi pri pisanju seminarskih nalog – hitro in učinkovito!
Več informacij na [email protected]
V kolikor ste v stiski s časom ali ne veste kako se lotiti pisanja odlično ocenjene seminarske naloge / diplomske naloge / magistrske naloge mi pišite na: [email protected]
Prej kot me kontaktirate, prej bo delo opravljeno!
V kolikor ste v časovni stiski ali ste reprosto obtičali pri pisanju seminarske / diplomske ali magistrske naloge, obiščite https://akademik.launchaco.com/ in z veseljem vam bomo pomagali.
Nudim pomoč pri pisanju seminarskih nalogah. Moj elektronski naslov [email protected]
V kolikor ste v stiski s časom ali ne veste kako se lotiti pisanja odlično ocenjene seminarske naloge / diplomske naloge / magistrske naloge mi pišite na: [email protected]
pišite na [email protected]
Sem student ef potrebujem pomoc pri pisanju magistrske naloge [email protected]
Strokovna in zanesljiva pomoč pri pisanju zaključnih del (diplomskih in magistrskih). Kontaktiraj na: [email protected]
AKTUALNO!
NUDIM POMOČ PRI IZDELAVI SEMINARSKIH IN DIPLOMSKIH NALOG. SPREJEMAM VSE TEME.
Pomoč nudim pri:
> izdelavi dispozicije
> izdelavi teoretičnega dela naloge
> oblikovanju naloge
> izbiri virov
> pridobivanju različnih podatkov
> oblikovanju tabel
> oblikovanju grafov
> analizi podatkov s programom SPSS
> prevajanju v angleščino in iz angleščine
> nudimo pomoč tudi pri pisanju seminarskih nalog – hitro in učinkovito!
Več informacij na [email protected]
Strokovna in zanesljiva pomoč pri pisanju diplomskega ali magistrskega dela. Vse od zasnove teme, do pisanja dispozicije in celotnega zaključnega dela. Skratka od A do Ž. Kontakt je možen na: [email protected]
Nudim strokovno in zanesljivo pomoč pri pisanju diplomskih in magistrskih nalog.
Z več kot 12 let izkušenj na področju akademskega izobraževanja, inštrukcij in pisanja zaključnih del.
Zaradi ugodne zaposlitve imam brezplačen dostop do plačljivih baz z več kot 25 milijoni strokovnih člankov in znanstvenih publikacij.
Pomoč je možna pri naslednjih področjih:
→ izbira teme
→ iskanje domače in tuje literature (tudi novih virov, ki so mlajši od 3 let)
→ oblikovanje strukture oz. kazala
→ pisanje dispozicije
→ pisanju uvoda, hipotez, raziskovalnih vprašanj, metodologije in zaključka
→ pisanje teoretičnega dela
→ izdelava empiričnega dela oziroma raziskave
→ pomoč pri izdelavi ankete / intervjuja / primerjalne analize
→ obdelavi podatkov s statističnimi programi (SPSS)
→ izdelavi profesionalnih grafov in tabel
→ oblikovanje po točnih navodilih vaše fakultete
→ navajanju literature po navodilih fakultete
→ izdelavi testa plagiatorstva s programom Turnitin (uporablja ga Univerza v Ljubljani)
🡆 Za več informacij me kontaktirajte na Vaš link 🡄
▷ P.S. Čeprav je dan objave 29. avgust 2020, me za storitve lahko kontaktirate tudi, če objavo gledate in je sedaj leto 2021. Napišite mi sporočilo na Vaš link.
Odgovor lahko pričakujete še isti dan.
Si v stiski s časom oziroma nimaš želje po pisanju seminarskih, maturitetnih in diplomskih nalog? Nudimo pomoč pri pisanju nalog iz področja gostinstva in turizma. Za več informaciji kontaktiraj [email protected]
Rabite pomoč pri seminarskih ali diplomskih nalogah? Kontaktirajte me na [email protected].