Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Nudim inštrukcije slovenščine, lektoriranje, tečaj slovenščine za tujce, pišem članke …

Nudim inštrukcije slovenščine, lektoriranje, tečaj slovenščine za tujce, pišem članke …

Pozdravljeni,

sem profesorica slovenskega jezika in književnosti. Nudim inštrukcije za osnovne, srednje in tudi šole za odrasle. Lektoriram seminarske, diplomske, magistrske in doktorske naloge. Z inštrukcijami imam dolgoletne izkušnje, prav tako že več let vsakodnevno lektoriram in sledim lektorskim delavnicam. Izvajam tudi tečaje za tujce, ki želijo opravljati izpit iz slovenščine ali rabijo slovenščino za vsakodnevno sporazumevanje. Kot slovenistka pišem tudi članke in različne prispevke.

Sem hitra, natančna in odgovorna, delo opravim zanesljivo in cenovno ugodno.

Vse ostale informacije dobite na e-naslovu: [email protected]

Lep pozdrav!

Nudim strokovno in cenovno ugodno lektoriranje vseh vrst besedil.

Vse ostale informacije vas čakajo na naslovu: [email protected].

Še vedno sem na voljo otrokom za inštrukcije in priprave na maturo ter študentom in ostalim za lektoriranje diplomskih oz. magistrskih ali doktorskih nalog ter vseh ostalih besedil.

Delo opravim hitro, a vseeno natančno in odgovorno. Vsakemu posamezniku priložim tudi seznam njegovih najpogostejših napak, s čimer se lahko nekaj tudi naučite.

Prevajam besedila iz srbščine in hrvaščine v slovenščino. Prav tako poučujem tujce.

Pišite mi na [email protected]

Imam eno vprašanje. A mogoče kdo pozna koga da je bio na izpitu iz slovenskega jezika, nadaljevalni nivo b2 v Ljubljani? Kako poteka izpit, kakšne so teme, slike itn…

Pozdravljeni,

nudim poučevanje slovenščine za tujce na Obali ali prek spleta. Za več informacij se obrnite na e-naslov [email protected]

New Report

Close