NUDIM inštrukcije slovenščine in lektoriranje
Sem absolventka slovenskega jezika s književnostjo na Filozofski fakulteti v Mariboru. Nudim inštrukcije predmeta slovenski jezik in književnost osnovnošolcem in srednješolcem na mariborskih osnovnih/srednjih šolah.
Po želji učenca/dijaka so inštrukcije lahko tudi individualne, tako da se posamezniku lahko bolj konkretno posvetim. Zlektoriram tudi kakšen spis, esej, seminarsko nalogo.
Za več informacij me lahko kontaktirate preko zasebnega sporočila.
Spoštovana,
Soproga se je pred kratkim priselila iz Srbije in bi se rada začela učiti Slovenščino. Zanima me cena ure slovenščine in kje bi se pouk izvajal?
Lep pozdrav!
Miloš
Po zelo ugodni ceni prodam darilni bon za 4 ure inštrukcij iz slovenskega jezika s književnostjo v Ljubljani (gospa ima s.p. in je diplomirala iz slovenskega jezika in književnosti, ukvarja se tudi z lektoriranjem).
!!! Moja cena: 15 EUR !!!
Za več info me kontaktirajte na e-mail: [email protected]
Sem diplomirana profesorica slovenščine iz območja 02, opravila sem pripravništvo in strokovni izpit. Nudim lektoriranje in kreativno pisanje besedil ter pomoč pri učenju in pisanju esejev, seminarskih nalog, referatov (OŠ in SŠ). Imam izkušnje s poučevanjem tujcev. Možnost učenja na daljavo. Delo izvajam prek avtorske pogodbe.
Za več informacij se oglasite na: [email protected].
Iščem inštruktorja, ki bi mi pomagal se pripravit na popravni izpit iz slovenščine…. obiskujem 1. letnik gimnazije…okolica Maribora
lp, vid
pišite na [email protected]
Nudim pomoč pri izpopolnjevanju in nadgrajevanju znanja slovenščine (OŠ, SŠ ali učenje slovenščine kot tujega jezika).
Za ceno se dogovorimo glede na število ur.
Pomagam pri sestavi, urejanju in lektoriranju seminarskih nalog.
Več informacij na [email protected]
LP, prof.slo
Za tiste ki iščete inštuktorje za slovenščino ali bilokateri predmet… sam sem poizkusil pri inštrukcijah Horizont in bil zelo zadovoljen. http://med.over.net/forum5/read.php?59,9085494
Pozdravljeni,
Iščem inštrukcije iz Slovenščine za hčer in sicer za maturitetni izpit, ki bo čez 10 dni. Zato se nam mal mudi. Maturitetni tečaj, na katerega je hodila, je žal odpadel in smo ostali brez pouka. Prosim za info o ceni in pogojih na [email protected]. Smo v Ljubljani.
Lp
D
Pozdravček vsem
Prosila bi za kakršno koli informacijo vse, ki inštruirate preko avtorske pogodbe.
Zanima me, kako to gre oz. kako ste začeli? Sama bi rada tudi začela z inštrukcijami, vendar je toliko nasprotujočih si podatkov povsod, da ne vem kako se lotit. Vsaka informacija mi bo prišla še kako prav.
Hvala in lp
Taya
Ponujam kakovostne inštrukcije matematike in slovenščine za osnovno in srednjo šolo.
Pokličite 064186923 ali pišite na [email protected]
Ugodno!
Na domu ali v njegovi bližini (Ljubljana Šiška) nudim zelo zelo ugodne inštrukcije slovenščine za osnovnošolce. Inštrukcije nudim ob petkih po 16. uri. Interesenti pišite na [email protected].
Univerzitetna diplomirana slovenistka z znanjem angleškega, nemškega, hrvaškega in srbskega jezika nudim:
1 Inštrukcije slovenščine za osnovne in srednje šole s pripravami na splošno in poklicno maturo, višje šole in fakultete ter za tujce
Cena: 10 evrov/45 min
2 Pomoč pri učenju in domačih nalogah za osnovnošolce
Cena: 7 evrov/45 minut
3 Lektoriranje raznovrstnih besedil v slovenščini in angleščini
Cena: 1,5 evra/stran (1500 znakov brez presledkov)
Ure inštrukcij in učne pomoči izvajam tudi na daljavo preko skypa, facebooka in gmaila. Za korekture in redigiranje oz. pripravo lektoriranega besedila za tisk je potrebno doplačilo, ki je odvisno od obsega in urejenosti besedila.
Kontakt: 031 684 955
Zdravo! Trenutno vas ne moram poklicati, ker nisem doma.
Zasledila sem vas oglas na internetu, da instruirate slovenscino. Sem dijakinja 1.letnika Srednje sole za oblikovanje Maribor in mi slovenscina(slovnica in knjizevnost) zal delata tezave in imam na zalost popravni izpit. Popravni izpit je 30.06.2016(cetrtek). In, ker bi se res rada naucila, bi imela z vami cim vec ur, ce me boste sprejeli in, ce seveda imate cas. Instrukcij bi pa potrebovala cim vec, da se cim boljse naucim!
Zelo bi bila vesela vasega odgovora, lp Lana Zgrebec
Bi mi lahko odpisali prosim na sms, ker se na ta forum ne spoznam najbolje in ga ne spremljam, ce vam ni tezko… 040789595 lp
Pozdravljeni,
jaz sem obiskoval inštrukcije slovenščine tukaj: http://www.instrukcije-edoktrina.com/instrukcije-slovenscine/
S storitvijo sem bil zelo zadovoljen, tako da priporočam.