Nudim delo
Nudim malce posebno in malce dolgočasno delo (redna zaposlitev, ali po želji). Delo nudimo ženski osebi!
Delo obsega sledeče:
delo z računalnikom (pisanje faktur, ponudb,…)
občasna pomoč v delavnici (lažja dela kot so pakiranje, itd,…)
približno vsake 2 meseca pa se za cca 1 teden potuje po evropi (Nizozemska, Španija,…(namigujem da morš biti brez obveznosti da lahko potuješ))
Ukvarjamo se namreč z predelavo pleksi stekla in uvozom.
Prijave lahko posljete na [email protected]
Aja pa se plača vas zanima: začetna je cca 700 eur (nič pretresljivega) je pa čisto odvisna od kvalitete dela. Je pa lahko ko se navadis dela tudi x 2.
Lp, Trop
Opsa, moja napaka! Delo se opravlja v Ljubljani, BTC.
Meni osebno je vseeno ali imate otroke, ali ste poročeni in take stvari.
Izbora ne delamo na podlagi tega, važno je le da vi lahko delo opravljate. V lanskem letu smo opravili sledeča potovanja: januar – poljska, marec 2x nizozemska, oktober španija (in spotma 1 dan portugalske).
Je pa res da v kolior ne gre tudi ni potrebno iti na vsa potovanja.
Pa še to: vedno potujemo z avtom, nikoli z avionom!
Naša posebnost pa je ta da osnovno plačo prejemate za mesec v naprej, namreč jaz kot lastnik podjetja sem bil včasih tudi zaposlen in vem kako je če delaš cel mesec in nato ne dobiš plačila. Zato sem se odločil da osnovno plačo prejmete v naprej. Se mi zdi pošteno. Če vas zanima še kaj pa kar vprašajte!
Plača 700 EUR je neto, + malica in prevoz na delo po zakonu. Na službena potovanja gre po navadi skupina 3 ljudi, plačano z naše strani z našim prevoznim sredstvom. Delovni čas je med 8 in 16 uro (je pa prilagodljiv).
Naloge so: pisanje ponudb, pisanje računov, urejanje int. strani (dodajanje artiklov), pri večji seriji izdelkov pomoč pri izdelavi le teh (pakiranje, čiščenje izdelkov,…), urejanje dokumentacije pri uvozu, urejanje dokumentacije tudi na terenu (občina,…), na poslovnih poteh se pri sestankovanju z poslovnimi partnerji dela zapiske, ureja dokumentacijo,…
Smo partner podjetja SecPro Nizozemska in Vehiculos Terrestres Španija.
Podjetje je novo ustanovljeno, zato pa tudi nudim plačo v naprej (gradimo na zaupanju).
Zanima me, zakaj pa par oglasov nižje iščeš delo ?
Tisti oglas pač ni moj ampak od našega delavca. Vidim da imate nekateri preveč časa in ne vesta kaj bi delali in se spotikate v neumnosti. Ne vem, ali ni to pošteno da dobite plačo v naprej???? Česa se dragi iskalci zaposlitve torej bojite???? Res pa je da je tudi kar nekaj takih ki je poslalo prošnje in med nimi bom izbral nekoga. Razpis se zaklučuje!!!
Čisto mimo konteksta: Prav ne razumem ljudi oziroma države ki jih podpira! Imam kolega ki prejema socialno pomoč, ponudil sem mu službo (ker bi mu rad pomagal), pa pravi da nima časa ker mora hoditi na zavod itd, da bo obdržal socialno. HALO človek, ponujam ti službo, redno zaposlitev, redno plačo, prilagodljiv delavnik,…!!!!! In mislim da se njemu podobni spotikajo v nas ki nudimo delo, iščejo napake in se spotikajo v oglase naših delavcev ki bi pač radi dodaten zaslužek. Hvala lepa vsem!
Predlagam da to temo kar izbrišete iz foruma, da nebi slučajno zamudili na banko dvignit socialno.
In pa LEPO POZDRAVLJAM vse tiste ki RESNO iščete delo!
Sem resna, delovna in poštena. Delovne obveznosti mi odgovarjajo, čas ni problem. Če je vse res, kot pišete, vsaka vam čast.
Toda nekje, globoko v meni gloda črv. Preveč lepo, da bi bilo lahko res. Saj danes delodajalci ponujajo samo delo, ki osebno njim prinaša dobiček. Delavec je vedno postranska stvar, če mu redno nakažete plačilo lepo, velikokrat se najdejo izgovori, saj bo čez en teden itd…
Ne verjamem vam.
Lej Simon.
Na spletu najdeš vse podatke, ki so bili kdaj objavljeni.
No skoraj.
Glede na spodnji oglas moraš razumeti, da je potrebno tudi bodočega delodajalca preveriti in da ob tem, ko potegneš vzporednice zvonijo alarmi.
Upravičeno. Recimo tole:
http://www.bizi.si/podjetje/o-podjetju.aspx?6Uzpy%2fGbOZnkZyVzv8tguWcCDL7mREOgatS5Yt1f7gQ%3d
* Davčna: 25099906
* Matična: 3380467000
* Status: Poslovni subjekt ne posluje
* Zadnja sprememba: Prenehanje po odločitvi ustanovitelja
* Število zaposlenih: Ni podatka o zaposlenih
* SKD: F43.320 – Vgrajevanje stavbnega pohištva
* Datum vpisa: 27.8.2008
* Zastopniki:
* TRR:
*
Vir: AJPES, Banka Slovenije (TRR), Teledat (Status)
več
Koga boš torej zaposlil v podjetju, ki ne obstaja več???
http://www.ajpes.si/prs/podjetje.asp?s=2&e=408544
Podatki o subjektu VGRAJEVANJE STAVBNEGA IN DRUGEGA POHIŠTVA SIMON TROP S.P., matična številka: 3380467000
Datum izbrisa: 28.10.2008
KLIKNITUKI ali te resnicno ni sram, kako si dovolis, v teh tezkih casih dati oglas, vse ostalo zablokirano, pfuj… pfuj…. pfuj…. sram te bodi.
Ne iscem dela za sebe, toliko pa sem humana, da mi je zal vseh, ki bi ti slucajno naivno nasedli in te pohlevno prosili za nekaj, kar ….. Ne pozabi, vsi ti iskalci ki se javljajo, bodo kljub krizi kvalitetno preziveli, ti pa nikoli!!!