Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Nudi se pošteno delo in se da lepo zaslužiti

Nudi se pošteno delo in se da lepo zaslužiti

Prosim, če imate še kakšno delovno mesto, ker sem ostala brez službe. ki sem jo opravljala 26 let v tovarni Mura v Murski Soboti. Sedaj sem končala trgovsko šolo in sem še zmeraj brez službe.Zasledila sem vas na internetu, bila bi zelo vesela če bi me sprejeli v delovno razmerje. Nemški obvladam pasivno, vendar bi se sčasoma naučila govoriti.

Lahko se mi tudi oglasite na moj telefon: 031-668-379 ali na email: [email protected]

zdravo – ja kaj si pa delala pa kok vem da se dela na črno brez pogodb ja ko afriški sužnji ,,ja za vse bi te ponucali saj na vinagu bi se dalo delat le tri evri pa bon za malco ja dva evra bi še lahk dodali škoda za WINAG pa lep pozdrav EMANUEL K…….

Na tem turizmu sem sama delala, so prav nesramni in žaljivi. Zelo te izkoristijo obenem te žalijo in plačilo je 5 eur na uro. To še za bencin ni bilo dovolj. Po enem tednu sem šla brez besed.

Zdravo je res tako slabo na tem turizmo,javite

Dok vi raspravljate o satnici i stalno trazite posao drugi su vec zaradili par placa. U Austriji nije bitno dali si austrijanac ili slovenac ili juznjak 🙂
Postoji kolektivni ugovor kojeg se uglavnom svi moraju drzati. Vama kojima je 5-6e malo budite doma i pisite po internetu. Slovacima, poljacima, rumunima, austrijancima itd. nije malo ni premalo. Austrijancima kad je premalo oni delaju i cute a traze bolje. Naravno nadu lakse i brze nego tujci. Niko nikog ne moli da radi.

Pozdravljeni!

Vsi, ki vas zanima zaslužek preko spleta me kontaktirajte na [email protected].
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.

Lp

New Report

Close