Nudi se pošteno delo in se da lepo zaslužiti
pa kaj je z vami, folk? dajte si malo izračunat, kolikšen je dejanski zaslužek, po odbitku potnih stroškov (ki jih NE povrnejo). Seveda, če to delo sprejme nekdo, ki živi tik ob meji (v Kungoti, denimo), se mu splača, drugače pa… 5 EUR oz. 6 EUR/h je za avstrijske razmere sramotna plača. Zato pa tudi zaposlujejo tujce, ker Avstrijec za tak denar ne bo šel delat. veste, koliko zasluži avstrijski delavec v McDonaldsu, kjer je gotovo manj zahtevno delo kot fizična opravila na vrtu? Od 8 -9 EUR na uro. Za Slovence je pa tudi 5 EUR/h dobro, a ne?
OJLA AVSTRIJA!?!
Sem resen človek, zato se zopet oglašam.
Poslal sem mail, tudi poklical gospo Helgo.
V sporočilu praviš, da govori tudi Slovenski jezik, če govoriš počasi.
Govoril sem počasi, pa nič. Pa sem prešaltal na Nemški jezik in sva se razumela.
To, kar navajaš, ni povsem res, saj mi je ga. Helga razložila, da iščejo le voznika za traktor. Ko je prišlo do vprašanja plačila pa je dejala, naj se oglasim pri njih in se bomo pogovorili.
Očitno isto pri delodajalcih v Slo in EU….
Pridi, vse obljubimo nato pa…………….ni znaka da bi ga dodal.
Pa brez zamere, če se motim, pa mi sporoči na moj mail!
Lep dan!
OK, itak je že ugotovljeno, da ženska ne zna slovensko, ni resna in nič ni tako, kot je obljubljeno, pa vseeno: če je plača taka, kot piše v prvem postu, je to mesečno 1.050,00 eur. Če bi se vozil vsak dan 100 km, bi porabil povprečno 7 litrov bencina, po ceni 1 eur na liter, je to 7 eur na dan, 30 dni znese 210 eur. Če odšteješ ta strošek, dobiš še vedno 840,00 eur, kar spet ni tako slabo, kot želite nekateri tu prikazati.
Sem mislil, da ste pozabili na to.
Lepo da niste.
Odločil sem se oditi tja prejšnjo soboto.
Delal sem kot črnec pod milim soncem cel dan. 10 ur, nato pa obračun:
domov sem šel z 30 euri, torej 3 na uro. Hvala!
Ni mi težko delat, ampak za tak denar pa v Asvtriji hvala lepa.
To se dobi tukaj za vsakim vogalom.
bom ti kr tu napisala ker sem na novo pa nevem ki se zs napiše heh [email protected]
Še moj mail: [email protected]
Hvala