Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Nudi se pošteno delo in se da lepo zaslužiti

Nudi se pošteno delo in se da lepo zaslužiti

pa kaj je z vami, folk? dajte si malo izračunat, kolikšen je dejanski zaslužek, po odbitku potnih stroškov (ki jih NE povrnejo). Seveda, če to delo sprejme nekdo, ki živi tik ob meji (v Kungoti, denimo), se mu splača, drugače pa… 5 EUR oz. 6 EUR/h je za avstrijske razmere sramotna plača. Zato pa tudi zaposlujejo tujce, ker Avstrijec za tak denar ne bo šel delat. veste, koliko zasluži avstrijski delavec v McDonaldsu, kjer je gotovo manj zahtevno delo kot fizična opravila na vrtu? Od 8 -9 EUR na uro. Za Slovence je pa tudi 5 EUR/h dobro, a ne?

ja, kar dajte si izračunat- delate v Avstriji- na roko plačilo…pri nas pa še vlečete lahko iz zavoda…..pa ne rečt, da se ne splača…

“Avstrija”
Poslal sem mail na navedeni naslov.
Če si še tam prosim za kontakt na moj mail.

Lep dan vsem, lenuhi imajo še najlepše dneve, ampak samo kratkoročno.

Pa brez zamere tistim ki so taki.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

OJLA AVSTRIJA!?!
Sem resen človek, zato se zopet oglašam.
Poslal sem mail, tudi poklical gospo Helgo.
V sporočilu praviš, da govori tudi Slovenski jezik, če govoriš počasi.
Govoril sem počasi, pa nič. Pa sem prešaltal na Nemški jezik in sva se razumela.
To, kar navajaš, ni povsem res, saj mi je ga. Helga razložila, da iščejo le voznika za traktor. Ko je prišlo do vprašanja plačila pa je dejala, naj se oglasim pri njih in se bomo pogovorili.
Očitno isto pri delodajalcih v Slo in EU….
Pridi, vse obljubimo nato pa…………….ni znaka da bi ga dodal.

Pa brez zamere, če se motim, pa mi sporoči na moj mail!

Lep dan!

OK, itak je že ugotovljeno, da ženska ne zna slovensko, ni resna in nič ni tako, kot je obljubljeno, pa vseeno: če je plača taka, kot piše v prvem postu, je to mesečno 1.050,00 eur. Če bi se vozil vsak dan 100 km, bi porabil povprečno 7 litrov bencina, po ceni 1 eur na liter, je to 7 eur na dan, 30 dni znese 210 eur. Če odšteješ ta strošek, dobiš še vedno 840,00 eur, kar spet ni tako slabo, kot želite nekateri tu prikazati.

Sem mislil, da ste pozabili na to.
Lepo da niste.
Odločil sem se oditi tja prejšnjo soboto.
Delal sem kot črnec pod milim soncem cel dan. 10 ur, nato pa obračun:
domov sem šel z 30 euri, torej 3 na uro. Hvala!
Ni mi težko delat, ampak za tak denar pa v Asvtriji hvala lepa.
To se dobi tukaj za vsakim vogalom.

no, slikica, kaj pa zdaj na to porečeš? A smo še vedno lenuhi? Bi ti delala v Avstriji za 3 eur na uro?

ojla

jaz imam delo plačano v avstriji 8 eurov!

koka, a lahko poveš kje oz. kaj delaš, če ni skrivnost?
Ker če bi bila možnost, bi jaz takoj šla!

Hvala!

čistim sobe
povem pa ne kje

ne vem… razumem obe strani…
mislim, da ne bi nihce iskal dela v tujini, ce bi v SLOVENIJI tudi place bile manj obdavcene in bi rastle kot cene zivljenjskih potrebscin.

a mi lahko kdo pove kako se reče kmečkemu turizmu v avstrji? če še slučajno kje drugje iščejo? malo fejst sem pozna na tem forumu za to temo vem =/ heh samo ju3 grem jaz na razgovor k te helgi in bom vidla kak bo upam na najbolše

Škoda bencina za pot do gospe Helge. PREVERJENO!!!!!

MisQaa
Pošlji mi mail na ZS, pa ti pojasnim vse skupaj

bom ti kr tu napisala ker sem na novo pa nevem ki se zs napiše heh [email protected]

30 eurov – 9,9 prevoz = 21,1 za 10 ur = 356 za cel mesec brez bolniške dopusta plačanih prispevkov…

en radar te pride 500 eurov…sem raje doma

kaj ni 6 na uro

kaj pa mogoče ve kdo za kaki drugi kmečki turizem v avstrji blizu meje al pa največ 40 min oddaljeno?

Zanima me ali ve kdo za delo v Italiji takoj čez mejo – Kras (npr. obiranje grozdja)

Hvala

Še moj mail: [email protected]

Hvala

New Report

Close