Nudi se pošteno delo in se da lepo zaslužiti
Nudi se v Avstriji, natanćneje v kraju Gamlitz, to je takoj čez mejo, če se pelješ skozi Kungoto. Delalo bi se na kmečkem turizmu Helga Brolli pri lastnici Helgi. Delo je razgibano: zalivanje rož, v času trgatev, pobiranje grozdja, sedaj se obrezuje mlado trstje, pomoč tudi v kuhinji,pospravljanje sob itd..
Delo je za vsak dan, tudi za vikend, dela se v dveh smenah od 7 do 14 in 14 do 22h. Včasih se tudi zavleče. Za zunanja dela je plačilo 5 eur na uro, za delo v kuhinji 6 eur na delo.
Iščejo se resne, zanesljive osebe in katere imajo čas, res vsak dan.Lastnica bi potrebovala za dlje časa, zato je potrebno tudi uvajanje.Sama pomagam gori, tako da res ni težko, ljudje so zelo prijazni, pa nič bat če ne znate nemško, ker sploh ni pogoj.Lastica zna tudi govoriti slovensko in dobro razume, samo počasi je treba govoriti.
Njen kontakt: +43/3453/4212
pa še spletna stran, da si lahko pogeldate: http://www.helgabrolli.at
Jaz vas sploh ne kapiram, kako lahko rečete da je 6 eur malo na uro.Ste malo gledale, kolko dobijo študenteki, ki delajo v Mc donaldsu, črpalkah, tovarnah itd???po 3 eur na uro al pa še manj.
Saj vas nobene ne sili, nekateri skromni so s tem zadovoljni in bi z veseljem delali.Tisti, ko pa imate prek glave vsega, pa itak še za 10 eur na uro nebi delali in se samo zgovarjate, da je 6 eur premalo.
Jaz sem šla s kolegico delat in sva dali vsaka 5 eur za benz.Delali sva 10 ur in zaslužili 60 uer na dan.Meni pa se to ne zdi malo, glede na to, da ni bilo nobenega fizičnega dela.
Skratka, dajte poklicat lastnico, pa se tam vse zmenite, ker meni se zdi že za malo, da skoz nekaj obrekujete.
Prekmurčica žal prevoz ni plačan:(
LP
Ja, slikica, na Trenjih…( sami “šefi”, delavec pa ni znal dobro agrumentirati, čeprav ga jaz popolnoma razumem, kar je želel pšovedati).Če imaš plače 380 evrov, se ne moreš toliko voziti, pa čeprav ti povrnejo potne stroške 60% (100 jih skoraj nikjer)+ amortizacija. Vem, sem se sama vozila 125 km na dan v obe smeri in k sreči se je dalo narediti nekaj nadur, da se mi je izšlo, drugače pa delaš, pa niti preživeti ne moreš.
Pa še dejstvo da delavca od daleč če ni ravno kader ki jih primanjkuje noben ne zaposli, saj preveč stane…
Tudi jaz bi šla v Avstrijo delat za ta denar, če bi bila bližje…
hja, vsak izgovor je dober, sam da ni treba delat!
Zanimivo je to, ke je zadnjič eno naše podjetje iskalo delavce za obiranje sadja, plača 500€, pa prevoz in malca, pa se jih je javilo samo 5!
Pa so potem poklicali delavce iz slovaške in bolgarije, pa so prišli delat.
Tko je, sami sebi zbijamo ceno dela….Miselnost ljudi je pa še vedno pri nas na psu!
adijo pamet!
tipična slovenska obnašanja se kažejo tukaj na teh forumu,.ženska vam da informacije kje bi lahko tisti ki nimate denarja in zaposlitve delali pa jo greste tako grdo napadat,..halo???pa kaj je z vami folk?mislim da je plačilo zelo dobro(malo pomislite za koliko delajo delavke na uro),..če pa komu ni všeč pa naj oglas enostavno spregleda!!
grozni ste!!!!
Sej ni važno kolk jz zaslužim, ker ni bila debata o tem. Ženska vam je ponudila delo, ne vem, zakaj ste jo napadli?
Jz sem samo povedala, da so nekateri tuki gor leni, da bi delali, ne vem kaj je tuki slabega, če vam ponujajo delo za 6€….to sploh ni tko slabo plačano. A mogoče kdo od tuki, ki ste tolk pametni, zasluži več na uro???
Najlažje je pljuvat.!