Najdi forum

Ns – Trbovlje

Pozdravljene!

Zanima me, če katera ve ali res delajo NS v Trbovljah in če mogoče vedo kdo jo dela in če ima licenco?

Hvala!

Čenča

Včasih je dela Čuk NS, ampak nima licence, tako da jo sedaj ne dela več(edino če je pred kratkim dobil licenco, ampka ne vrjamem), al pa če dela kateri drug-sam pred slabim letom je še nihče ni delal

V Trbovljah ni nikogar z licenco, ki bi opravljal NS -100% preverjeno. Jo pa opravlja dr.Čuk in dr. Jurca, vendar ti ne morejo izračunati faktorja tveganja, ker nimajo za to programa. Meni je to osebno povedal dr. Jurca.

Pozdravljena!
Kot vem imajo v Trbovljah poleg tega, da nihče nima licence za NS, tudi precej staro UZ napravo. Dr. Jurca je meni pred 6 leti sicer na navadnih UZ preiskavah spregledal hudo razvojno zaostalost otroka, ki se je rodil donošen, vendar težko prizadet in s premajhno pordno težo (2 kg), čeprav sem bila zelo pogosto pri njemu na UZ. Trdno sem prepričana, da med trboveljskimi porodničarji najbolje opravlja UZ preiskave dr. Mlinarič, ki se je sicer usposabljal tudi za NS in le čaka na pridobitev licence. Vendar je bolje, da pregled opravlja na svojem UZ v Zagorju, ki je precej novejša naprava.
LP

sem pacientka Dr.mlinariča in ti povem da on ne opravlja pregleda NS.Mene so prijazno napotili v ZD Domžale.Šla sem v 12t (naročiti se je potrebno prej ne zadnji čas),imajo pa tudi licenco zato.
Je ordinacija KALLISTE
dR.kSENIJA šELIH mARTINEC
Pregled je trajal 30 minut in bila sem zelo zadovoljna.
Lp
21t

Licenco za meritev NS ima v Trbovljah dr.Lomšek Mili in sicer od leta 2003, prav tako za nosno kost. Preglede pa opravlja v Ljubljani (Ginekologija Bežigrajski Dvor).

zalika!

JOOOJ kok se pa ti motiš. Dr. Mlinarič-dober? V čem? On je na strokovnem področju najšibkejši…v Zasavju.

New Report

Close