Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo novothiral

novothiral

Pozdravljeni, prosim za nasvet kako dobiti novothiral. V Italiji ga nimajo. Se ga morda dobi na netu? Morda ima katera izkušnje glede jemanja? Hvala za vse informacije in lep pozdrav.

Cris, pobrskaj malo po forumu, tem in po naši klepetalnici, o tem smo res že ogromno pisali.
Tudi v skupini FB Metuiljčica lahko vprašaš.

Meta Jurečič Društvo za pomoč pri obolenjih ščitnice www.metuljcica.si Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo. Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti. Naj nam bo dana intuicija, da ločimo med enim in drugim.

Pozdravljena Cris !

Sama sem novothiral dobivala v lekarni v Kliničnem centru. Samo moraš imeti recept iz poliklinike. Recept od tvojega izbranega zdravnika ne velja. Do recepta pa ni tako enostavno priti, ker moraš imeti izvide od ščitničnih hormonov. Enkrat sem prinesla izvide krvi od izbranega zdravnika pa niso bili uredu.
Tako, da sem prosila svojo zdravnico, če mi lahko predpiše druga zdravila. Nato je zdranica klicala na tierološko ambulanto in se dogovorila za zamenjavo. Sedaj sem samo na evthyroxu prej sem imela kombinacijo evthyroxa in novithirala. Ne občutim pa nobenih drastičnih sprememb prej in sedaj.

Pozdravljena Ilu, najlepša hvala za izčrpen odgovor. Naslednji teden grem do tireologinje, kjer bom morda uspela dobiti ustrezne rešitve.
Novotiral si torej dobila brez dodatnega plačila. Pozdrav, Cris.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close