Najdi forum

novorojstvo

kaj kupit enoletnemu otroku za rojstni dan in kaj za novorojenčka, pa da ne bi vedno bila kakšna igrača ali oblekca? pa najbolj poceni zadeve!

hvala vam.

Kupi foto album ali kakšno knjigo v katero vpisuješ (mama ali oče) podatke o novorojenčku (prvi zobek, prvi koraki, ….).
Za enoletnika pa mogoče kakšno kaseto ali CD s pravljicami ali pesmicami za lahko noč.

Lp

Pozdravček tudi jaz sem ti hotela zapisati, da bi bila zelo primerna knjigica, samo prej mamico za novorojenčka vprašaj, če imaš namen kupiti to ko se vpisuje vse o otročku od rojstva dalje vanjo, če jo morda že nimajo. Vem, da stane okrog 4.000 sit, ker sem jo sama kupila prijateljici ob rojstvu otroka, vendar sem prej vprašala, če je slučajno že nima. Namreč moja sestra je ob rojstu pikice dobila dve in tudi sama jo je kupila …

V vsakem primeru pa je toliko lepih in “nežnih” slikanic ki so primerne … boš videla, da boš kar težko izbrala …

MP

Kupi knjigo za novorojenčke z naslovom MALI JAZ. Izšla je pri založbi Didakta, v kompletu pa dobiš zraven še stenski koledar (za prvo otrokovo leto), merilni trak za na steno sobe in dve čestitki. Ful je luštno!

V eno tako knjigico se pa vpisuje že med samo nosečnostjo in lahko da jo mamica že ima, pa že vpisuje. Je pa tista knjiga od revije Mama… To sem jaz ali nekaj takega je naslov… tako da lahko da sta si to kupila že na začetku nosečnosti. Raje vprašaj.

New Report

Close