Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Novoletna darila

Novoletna darila

Pozdravček, jaz bom po vsej verjetnosti letos s ščipalkami pripela na en štrikec, ali na vratih otroške sobe, ali na steno otroške sobe ali kje drugje, in bo kar na dosego rok … saj je zanje … če pa ne bo zdržal koledar bo pa mami drugo leto naredila novega … saj lahko zelo poenostaviš … narediš vrečke iz papirja, tiste naravne barve so meni zelo všeč, nanje potem skupaj kaj narišete ali pa nalepiš božične motive in potem v njih napolniš kar si si zamislila, jih z rdečim traksem zavežeš, potem pa na ščipalke napišeš številke in z njimi na vrvico obesiš škrnicle – to je najlažja varianta – tista moja smreka je že težaj, saj bom videla, moj koledar je še v dozorevanju, zagotovo pa bo imel šrknicle iz blaga, iz žaklovine in spletene … nekaj jih že imam …

Toliko od Medija

bom se verjetno letos raje odločila za papirnate vrečke, bomo jih skupaj porisali, pa naj jih pocufata, saj je res namenjeno le njima.

HVALA!!!!!!!!

A lahko osnovo (se pravi smrecico) naredis tudi iz kartona, ki ga potem obleces v filc?

Če ni muz 3D izvedba, kot jo je napisal Medvedek PU, izreži iz filca smrečico in jo nalepi na pravokoten kos žaklovine. To zarobiš in v “cev” vstaviš palico z vrvico na vsaki strani, da lahko obesiš.
LP, Ula

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

torej ja bom še jaz napisala eno idejco, ki sem jo udejanila lani in za letos iščem kaj novega. saj vsi poznate tiste glinene lončke za rožice ki se dobijo v kmetijskih zadrugah, kajne? no zgoraj je luknjica in čez napeljete vrvico (kakršno koli) nanjo pa navežete kroglico (leseno, glineno). vrvica naj bo dolga toliko da je v notranjosti lončka. ko ga obrnete na ”glavo” izgleda kot zvonček. lahko jih okrasite s kakršno koli tehniko. jaz sem jih lani z neko maso (prodajali so jo v različnih knjigarnah in trgovniah s psarniškimi in šoslkimi izdelki. DZS…), ki pa je iz majhnih stiroporastih kuglic in s tako ”pocasto” maso različnih barv povezana. pride zelo lepo.

lp, artarca

New Report

Close