Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje novofem

novofem

kakšne so slabe strani tablet novofem?

Jaz sem jih jemala samo en mesec in mi niso odgovarjale. Jemlješ jih cel mesec brez prekinitve in nekako se nisem dobro počutila. Pred tem sem jemala Ciklo menorette in mi bolj odgovarjajao. Sedaj sem spet na teh tabletkah. Stara sem 45 let in imam kar močne menopavzalne težave. Probaj mogoče so zate v redu.
lP NANA

stara se 33 let in mi je moj osebni ginekolog predpisal jemanje novofema osem mescev po porodu, glede na to da je to prvi otrok me zanima ali obstaja kakršna koli možnost za ponovno zanositev, ko sem vprašala zdravnika mi je samo odgovoril ,kaj mi ni jasno .ter naj bom srečna saj sem rodila zakaj bi se matrala še .

Spoštovani!

Novofem je kombiniran estrogensko-progesteronski preparat, ki ga uporabljamo predvsem kot zdravilo za nadomestno hormonsko zdravljenje pri bolnicah, ki ima simptome pomanjkanja estrogena in preprečevanje osteoporoze. Zakaj se je vaš ginekolog odločil za Novofem ne vem. Priporočam pogovor z vašim ginekologom glede jemanja Novofema in tudi glede možnosti ponovne zanositve.

Lp

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

New Report

Close