Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza novo upanje

novo upanje

Živjo,

ker se tudi sama spopadam s to zahrbtno boleznijo, sem se odločila temu enkrat za vselej narediti konec!!!
ja vem, mislili si boste spet ena pametna, pa ni tako!! če sebe pogledam 10let nazaj in sedaj je razlika več kot očitna, samo pot je treba najti, meni pa je žal ni nihče pokazal. in ker sem sama vztrajna sem brskala, prebrala milijon knjig o MS, tudi od Judy Graham, ki pa me ni ravno prepričala. Spraševala sem se, če se rodimo zdravi, zakaj zbolimo in res kot bi me Bog uslišal mi je na pot prišla knjiga z naslovom terapija za vse bolezni-Hulda R. Clark. Knjigo sem prebrala čez noč in v trenutku mi je bilo vse jasno, kot bi brala sebe 10 let nazaj.Zakaj zbolimo, ker nas nekaj napada in to raznorazne gliste, črvi, paraziti, ki se naselijo v določen organ. Začela sem z njeno zeliščno terapijo: pelin, orehova tinktura in zmleti klinčki…uničujejo parazite in čistijo kri…v enem mesecu sem se rešila raznoraznih glivic ki sem jih imela po telesu…očistila sem si ledvica z njeno zeliščno terapijo, ledvica so zelo pomembna sploh pri bolnikih z MS, ker imajo težave z uhajanjem vode, prav tako jetra, ki so največji prečiščevalni organ.. še vedno pazim na prehrano…dala sem si odstraniti vse amalgamske zalivke in si očistila kri še s čemaževo tinkturo.
Kupite si knjigo ali si jo sposodite v knjižnici…rešila vam bo življenje, če se boste le držali tega kar piše v njej. Začnite sedaj!!!

Potem ste zdaj ozdraveli, ali samo izboljšali zdravje.Ste tudi uporabljali Zapper od Hulde Clark?
Hvala

Multipla skleroza je neozdravkjiva bolezen

A kje tam?, mi lahko napišeš svoj mail?

New Report

Close