Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Novinka v svetu neplodnosti

Novinka v svetu neplodnosti

Pozdravljene!
Malo sem brskala po tem forumu, brala vase komentarje, zelje, vzpodbude. Zakaj tocno se oglasam se sama ne vem. Mogoce zato ker bom nekoc tudi sama na tem, kar prezivljate ve. Ne razumem se vseh postopkov, izrazov o katerih govorite, ker v to smer do sedaj sploh se nisem brskala. Situacija pa je taka, da fant ne more imeti otrok, torej pride v postev umetna oploditev ali posvojitev. Saj imam prav, ne? Kot sem omenila, v tej smeri se nisva zacela razmislati, ker bova se nekaj casa pocakala. Stara sem 24 let, torej imam se kaksno leto, ne?! Zelela sem si samo olajsati duso in mogoce prebrati kaksen odgovor. Vsem pa zelim VELIKO uspeha in srece!

Pozdravcek, Petra

Lahko ti svetujem samo to,da če si otroka oba res želita in,če že zdaj veš,da jih on ne mora imeti,potem pojdita čim prej v akcijo.Poglej,….ni nujno,da začneta takoj z postopki umetne oploditve,vendar preiskave,ki jih morata oba pred tem opravati trajajo kar nekaj časa.Zato na vajinem mestu ne bi več odlašala.Sama sem začela pri 21-ih in grem zdaj 29o,ni pa nujno,da bo tudi pri vaju tako.
Želim ti veliko sreče!!
katja

New Report

Close