Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Novigrad – hotel Laguna

Novigrad – hotel Laguna

Zanima me, če je bil že kdo z otrokom v Novemgradu v hotelu Laguna. Midva namerava dopustovati letos v njem s sinkom, ki bo avgusta star 8 mesecev. Kakšno pa je kaj morje?
Hvala za odgovore.

Tadeja

Naš prvi dopust s takrat 11 mesečno hčerkico je bil v tem hotelu in bili smo zeloooo zadovoljni. Sistem samopostrežnega zajtrka in večerje z res veliko izbiro je bil za našo malčico idealen, edino kar je bilo takrat moteče je bila neklimatizirana jedilnica, kar pa je sedaj urejeno. Že naslednje lepo je bila namreč klima v vseh skupnih prostorih, tudi jedilnici. Lani so pred hotelom popolnoma na novo pre/uredili bazen. Takoj pod hotelom je luštkan gozdiček v katerem je mini golf, restavracija … v tem gozičku smo se mi tudi hladili kadar nismo bili v vodi (iz gozda do betonske plaže cca. 15m).
Malo naprej (300 m) je zaliv s peščeno plažo, ki je ponavadi precej oblegan pa tudi senčke ni tam nobene, tako da za tja je potrebno s sabo nesti senčnik. Z morjem je pač tako, da je kakor povsod v istri ne ravno kristalno čisto.
Pot do centra mesta je relativno kratka, ob morju in lepo dostopna z vozičkom. Drugače pa je v bližini hotela tudi trgovina.
Mogoče bi se marsikdo obregnil, da so sobe majhne, dejansko so, ampak pri nas je tako, da na morju se pač ne zadržujemo dosti v sobi, za spanje pa je tista sobica več kot dovolj.
Pa še nekaj, upam da ste rezervirali sobo s pogledom na park/parkirišče. Le-te so na senčni strani kar zna bili zelo dobro glede na to, da sobe niso klimatizirane in pa če slučajno vašega malčka moti večeren hrup – živa glasba na terasi hotela. Sobe s pogledom na morje so namreč tudi tiste, ki imajo spodaj teraso (sicer pa je to ponavadi tako pri vseh hotelih in zaradi tega dvojega mi nikoli ne najamemo sobe s pogledom na morje).

Če te še kaj zanima pa kar vprašaj. V istem hotelu smo bili tudi 2 leti kasneje, od predlani pa imamo v kampu Sirena (v neposredni bližini hotela) tudi prikolico, tako da mi je NG že precej domač

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Hvala za informacije.

New Report

Close