Novice po svetu…..
23-letno pevko Taylor Swift imajo še posebej čez lužo izjemno radi. Ne le da navdušuje s svojimi pesmimi, znana je kot velika dobrotnica, za kar ji je Center Roberta F. Kennedyja za pravičnost in človekove pravice podelil Ripple of Hope Award. Gre za zelo čislano nagrado, ”ki jo dobijo politični voditelji, poslovneži, različni aktivisti in ljudje iz zabavne industrije, ki si prizadevajo za socialne spremembe”. Swiftova je neki šoli za gluhe in gluhoneme v Bostonu podarila 10.000 dolarjev in vstopnice za svoj koncert, odšla pa je na zmenek z nekim za rakom obolelim oboževalcem. Aktivno sodeluje z dobrodelno organizacijo Make-A-Wish Foundation, za Nick’s Kids pa je donirala kar četrt milijona dolarjev. (Foto: Reuters)
vir : 24 ur.com
Pozdravljen Robert! Dolgo te nisem čul. Sam da ti gre.
ZDA pa men ne asociirajo na nič dobrega. Če me na kolenih prosijo in mi plačajo vse stroške ne grem tja.
mihelj je del sveta, ki jim ga nikoli ne bo uspelo poneumit. Gluhemu (fuč PV) mi je to še lažje.
Bi mihelj želel folku, da si lohka zaslužjo za lajf, ne pa da žvijo od miloščin.
lp
Pozdravljen Miha…..
Jaz samo objavljam novice v zvezi tega foruma,ki morda še niso videli ali prečitali kaj nameravajo znane osebe po vsem svetu delati gluhim….
Zelo znana Eva Longoria želi učiti znakovni jezik gluhih ljudi…..Vir : http://www.hellomagazin.rs/eva-longorija-uci-jezik-znakova/
fuč?
menda ti pripada po 5 letih nov, zaenkrat. ne se pa zanest, je za preverit.
greš na servis, videx z njim, k splošnemu, na aviološko, servis pošlje na zzzs in oni odločajo.
morda bi celo štedil za nov vsadek. je super zadeva, ampak bistveno predrag. Kolko superzmogljivih pcjev, plazmatelevizorjev etc dobim za 6000 E. Tu pa en mali prdec z minimum elektronike.
Ampak ga ne bom kupoval, KER NE MISLIM DURSU DAJAT 20% DDV!
će bi bil nakup neobdavčen, bi morda razmišljal.
Robert, pozdravljen!
Le nadaljuj s tem novičarstvom!
Bolje da eva poćne to, kot da se naliva z viskijem in hvata košarkarje.
Reklama za jezik pa je.
bi reku, da so bili jeziki mišljeni da nas združujejo, neobvladanje(vseh ne moreš) nas ločuje.
esperanto?
lp