Novi rezultati
Spoštovana gospa Rajh,
Pred slabim mesecem sva bili z mamico pri vas na pregledu z BreastScanom in bi se Vam rada še enkrat zahvalila za vso prijaznost in nasvete, katere sva bili deležni pri vas. Moram priznati, da sva si po pregledu malo oddahnili a ne za dolgo. Pred kratkim je mami bila na pregledu za osteoporozo in so ugotovili da je na meji in da ji vsekakor grozi ta bolezen. Mami sem takoj prinesla vaje, ki ste nama jih že svetovali pri pregledu dojk in jih tudi redno izvaja, še posebej po tem pregledu. Zanima me ali nama še lahko kaj svetujete kako se upreti tej bolezni poleg vaj in predpisane hrane.
Še enkrat se Vam zahvaljujeva obe z mamico in izlet v domači kraj še vedno velja. Osebje je zelo prijazno in prav tako tudi naprava, zato jo priporočam vsem ženskam, ki se odločajo za pregled dojk in tudi za preventivo.
Zanimajo me tudi proizvodi, o katerih smo govorile, če mi lahko sporočite, kje najdem kaj več o njih in se nato odločim za nakup-hvala.
Prejmite še lep pozdrav od mamice Katje in Nataše!
Veseli me, da sta bili s pregledom ter odnosom v ordinaciji zadovoljni. Še bolj sem vesela, da je metoda ovrgla dvom na maligno obolenje. Za naprej pa veste: redni pregledi v bodoče so zelo priporočljivi.
Zelo sem tudi vesela, da se trudita in poiskušata obe skupaj pozitivno vplivati na zdravje. To bo sigurno koristilo obema. Vaši mami prvenstveno, vi pa se boste iz tega izvlekla in se naučila veliko pozitivnih stvari. Tudi to je življenje…
Glede osteoporoze pa naslednje.
Hvalabogu, da sta pregled naredili pravočasno in bolezen ugotovili v obdobju, ko se jo še da obvladati. Osteoporoza je tiha bolezen in do takrat, ko “slučajno” pride do preloma kakše od kosti niti ne ugotovimo, da je kaj narobe. In preventivni pregledi v tej smeri so zato nujni. Tako kot ginekološki pregledu ter pregledi dojk.
Če se ugotovi pričetek osteoporoze (da je bolezen “na meji”) je treba stvar vzeti resno, vendar ne katastrofalno oz. celo panično.
Z uravnoteženo prehrano in pravilnim ter rednim gibanjem in vnosom kalcija v organizem se da to stanje zelo dobro obvladovati oz. celo popraviti. Tukaj pa mora biti prisotno zavedanje in sodelovanje ženske same.
Glede na to, da sva z vašo mami “rojakinji” vem, da ima veliko voljo in vztrajnost ter veselje v sebi in sigurno ji bo uspelo poskrbeti, da se bo njeno zdravje počasi a vztrajno izboljševalo. Z vaš podporo vsekakor, vendar ob tem ne pozabite tudi nase.
Med pregledom smo kar veliko govorile o raznoraznih proizvodih tudi glede osteoporoze, pa bi vas prosila, če me lahko pokličete na moj telefon, ki ga imate na vizitki. Poskušala vam bom svetovati tudi v tej smeri.
Lep pozdrav obema in želim vama veliko energije in toplih sončnih žarkov čez poletje ter uživajta predvsem v malih stvareh – te so najlepše…