Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Novalac AC 1 vs. Comformil 1, Hipp PRE

Novalac AC 1 vs. Comformil 1, Hipp PRE

Ja, iz Novalaca AC 1 smo zaradi cene (na teden pride za enako količino več kot jurja razlike!) prešli na Comformil 1. Mali je všeč in ga z veseljem popije, ampak kakec – jao, kako po Comformilu smrdi Konsistenca in izgled sta enaka kot prej, odvajanje tudi, vonj pa ojojojoj…

Kakšne so vaše izkušnje s Hipp-om? Madoniš, a pri tistem drek tudi tako salamensko smrdi?

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Jaz sem pri obeh otrocih dala skozi Hipp…Ta mlajši pri enem letu še zmerom pije nadaljevalno Hipp mleko ali z okusom jabolka ali vanilije,in ga obožuje.Mi smo bili zadovoljni no.

Živjo,

tudi jaz sem svojemu dajala Hipp in ga je lepo prenašal(je bil nedonošen in mu je kaj drugega -aptamil ipd- predolgo ostalo v trebuščku in je imel krče).

zadovoljni…..

lp,Mamika

Špelina – saj ne vem če te to zanima, ampak a veš da je Hipp baje najslabše adaptirano mleko?
Kakega pametnega vira za to informacijo nimam, sem pa to velikokrat prebrala tu na forumu!

Joj Špelina, iz naajdražjega in najboljšega mlekca želite prešaltati na naaajslabšega.

Mi imamo pri obeh pikicah Novalac, smo pa poskusili tudi Comformil in Hipp in NI primerjave. Se splača dati več, Novalac je res odličen.

Mah, če ga dobro prenaša, naj te ne skrbi vonj. Itak bo kakec smrdel, ko preideš na gosto hrano.

Moji mešam Aptamil 1 in Comformil. Comformil smo začeli jesti zaradi tega, ker je kakala samo vsak drugi dan. Vendar pa ima veliko rajši Aptamil 1 kot Comformil, zato ji mešam oboje. Je pa res, drekec smrdi. Po Aptamilu 1 ni smrdel in tudi blato ni bilo tako zelenkasto. Mogoče bi pa probala Aptamil 1, če dojenčica kaka pogosto – cenovno je enako,( najcenejši je v Millerju -900gramov je okoli 2700 sit.) S Hippom nimam izkušenj.

HALO!

Mi smo imeli najprej Comformil in je bilo enako: grozno srmdec kakec (pa se zaprta je bila, kljub temu da je to kao prilagojeno proti zaprtju) predvsem pa ni hotela jest! Potem pa sem pri 3 mesecih zamenjala za HIPP1 in zacela je kakat vsako jutro in predvsem dosti rajse ga ima!

Res je, da sta Aptamil in Comformil Milupina proizvoda, ki velja za nastarejso (al nekak tak) in najbolj kakovostno tovarno otroske hrane (mi je pediatrinja rekla) in je res najbolj menda prilagojeno mleko, vendar je tudi HIPP iz tovarne kjer gotovo upostevajo standarde, sicer ga ne bi smeli prodajat (prepricana sem , da so v grobem sestavine enake, res pa se nekoliko slabse topi).
Torej, moja izkuslnja s HIPP je odlicna, predvsem ker sem imela izjemno nejescega otroka, ki je nato pricel zelo lepo papat!

Lp

Aja,

kakec tudi manj smrdi!

P.s. ne se sekirat, da je cenejse mleko od Milupinih, cisto dovolj stane.Sama sicer ne bi kupovala “lokalnega” mleka iz DM ali Mullerja (mogoce samo moj predsodek), ampak HIPP je cisto uveljavljena firma in ni najcenejsi, ce ze to steje!

LP

SORI VRSTNI RED….

Jaz sem Hipp kupila samo enkrat, pa sem ga vrgla v smeti. Na flaški je ostalo toliko maščobe, da sem jo komaj raztopila z detergentom. Pa še smrdel mi je. Mi smo imeli najprej Aptamil, ker ga je slabo prenašala Comformil, potem smo prešli pa na Aptamil AR, ker je polivala.

Lp, Monstro

HIPP v Muellerju in HIPP kjerkoli drugje (za vzhodni trg) – noc in dan. Iz Muellerja se lepo raztopi, od drugod pa vse mastno po flaski in polno grudic.

Po HIPP-u vanilija nasemu kakec nic posebno ne smrdi, res je pa, da je zacel piti tole sele 16 mesecev star (prej dojen).

Manja

Manja

Možno, da je problem v tem.

Lp, Monstro

Evo, Comformil je eno veliko SRANJE – mala je po njem kasirala krče, zato je frčal direkt v smeti!

Pa sem vseeno tvegala in kupila še Hipp 1 iz Muellerja (900g = 2.200 SIT) – super se obnese :)))) Nobenih prebavnih motenj, drekec tak kot po Novalacu, skratka: če bo ostalo tako, smo na konju. Strošek se bo prepolovil.

Tale Muellerjev Hipp se fino zmeša, nobenih grudic ali ostankov maščobe na flaški, ima prijeten vonj ter presenetljivo užiten okus 😉

Hello, Jezus!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

No, če to ni hecno! Pri nas je bilo ravno obratno. Po Aptamilu krči, po Comformilu blažen mir, kot bi odrezal. Očitno je pač vsak otrok in njegov trebušček zgodba zase.

Lp, Monstro

Se popolnoma strinjam. Saj smo si tudi odrasli zelo različni. Hvalabogu za takšno izbiro mlečnih pripravkov na tržišču 😉

Naša je po Aptamilu in Conformilu tulila kot hudič (beri: 2-3 ure zvijanja od krčev po vsakem obroku). Prešli na HIPP – kot bi odrezal.
Enim očitno Milupa paše, mnogim (kot vidim) pa tudi ne…hmm…

LP
Tina

New Report

Close