Najdi forum

NOVA ZELANDIJA

ma si res cuk.
ma briga mene kdo se je vmesal in kdo koga imitira in zakaj.
samo butasto se mi zdi, da se res povsod oglasas.
ce bi se tu pogovarjali o amebah, bi se ti sigurno oglasil tudi kot strovnjak za amebe.
skrajno nepredstavljiv nor idiotizem.

Ljudje,

No a sedaj vidimo s kaksnim hlodom imamo opravka. Ja, to je sekret Brit. Je tako priljubljen kot pasji drek na cevlju. No to pa, da ne pokapira, da ga vsak sovrazi je pa tudi dokaz, da je ta oseba zelo motena. Ce bi mene ljudje tako kleli bi se ze zdavnaj umaknil.

Brit – se enkrat preberi moje besede zgoraj in ne pripisuj mi tistega, kar nisem napisala, primer: da sem’ razocarana, ker si se ziv’… Tvoja pisarija me prav nic ne preseneca glede na tvoja sporocila odkar si ‘odkril’ tale forum. O meni ne ves nicesar, zato ne sodi in ne kritiziraj.
Glede mojih zivljenjiskih izkusenj naj dodam, da je Anglija moj dom ze vec kot dve desetletji, trenutno sem manj kot 200 milj stran od kraja, kjer zivis.

Administrator – pozivam Vas, da odstranite zgoraj omenjeno osebo in ji onemogocite dostop do tegale foruma.

Hvala.

Se oproscam Britu, moja izjava je bila namenjena Lairi. Brit s tabo se strinjam 100% edini ki pove stvari tako kot so.

Spominja me na Mr. Smith-a iz Matrix-a…tudi on je ugrabil Matrix. No vsi, ki ste gledali film veste kaj ima mr. Smith v glavi….kako identicno Britu….izmecek Brit smrdi in onesnazuje dalje….a je mogoce, da taksen gnoj tlaci zemljo. njega se njegova lastna mati preklinja.

Tudi jaz sem spregledala da ima Brit prav vsaj ni vulgaren kot XXXx in ostali. Brit je pravi gentleman in moski ki razume potrebe zenske kot sem jaz. Vsaka mu cast se mu predam z duso in telesom.Take me Brit.
Laira

Brit

ti si res ena velika rit.
mi je zal, da se moram tudi sam spuscati na tvoj omejeni nivo, pa vendar.
ne uporabljaj mojega imena za samoopravicevanje, itd.!!!!!!!!!!!

g.Administrator kje ste?????

katera budala bi verjela, da sem ti jaz rekel oprosti?
poglej samo kako si zgoraj napisal. “Se oproscam Britu” MA KAKSEN OPROSCAM????
Slovenec in tisti, ki se ima za Slovenca (ti recimo), bi napisal “SE OPRAVICUJEM”
Sturlo.

Laira kje v Angliji zivite?

Se opravicujem Britu in sem ena velika rit, priznam

Gnoj Brit gnoji se naprej. Kaksen loj je ta clovek.

Jaz zivim v Southhall West London, kje pa ti, se dobiva na kavici.
Pozdravcek laira

u masina…nisi nic kaj blizu Laira 🙂

no, niti tako dalec ne.
jaz zivim v Ipswichu.
to je koliko stran? uro in pol z vlakom 🙂

Ne ni tako dalec ne jaz bom povabila se Brita in se dobimo vsi skupaj nekje.
Pozdravcek L

Tole je postalo precej prostasko in daje vtis velike neprofesionalnosti in omejenosti – tri zgornja sporocila pod mojim imenom namrec NISO MOJA, saj si je nekdo drznil pisati v mojem imenu. Ni tezko uganiti kdo…
Obenem je jasno, da Administrator ne spremlja debat in tako ne bo nihce nic ukrenil za izboljsavo tegale foruma.
Tole je moje zadnje sporocilo, saj nimam casa ukvarjati se s takilemi neumnostmi!

tudi jaz odhajam.
pa naj se Brit pogovarja sam s seboj na vseh forumih.
saj se verjetno tudi v resnicnem zivljenju, ker se nihce ne zeli ukvarjati z njim.

upam, da ne bodo odsli vsi, ker bodo s tem prikrajsani tisti, ki te forume potrebujejo.
zal mi je Administrator za prikrajsane.

Ja a res, me zanima pod kaksnim trapastim imenom se boste javili, kaj bos pa pocel ce ne to, povej mi kaj novega.Se slisimo?
lp brit

Utihni ze prekleti gnoj odurni.

Za tebe XXXx pa da ne bos mislil da te podpiram namrec dobesedno sovrazim vulgarnost in prostastvo tvojega izrazanja.S karerega kanala si to privlekel.Saj si povedal svoje nepozabno mnenje in ni potrebe za nenehno ponavljanje istega toda verjetno si izcrpal svoj besedni zaklad, kar je pravzaprav sreca, kdo ve s cim bi prisel ven v tvojih sledecih izbruhih.
To je to
Laira.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close