NOVA ZELANDIJA
Pozdravljeni,
Zanima me selitev na Novo Zelandijo. Zasledila sem le članek, da na Novi Zelandiji iščejo profil inženir kemije, diplomirani inženir kemije itd. Ali mogoče kdo ve, če iščejo še katere druge poklice?
Hvala
Tudi mene tole zanima.. Iz njihove strani sem razbrala, da je celo moja izobrazba (smer humanistika) med deficitnimi poklici tam… pa mi je to tako neverjetno, da bi to še kje preverila.
Japajade glih tvoj poklic je ravno to kar rabijo v rasisticni NZ kjer bo slovenka resila njihov 1000 letni Abo prablem.hahaha Ali ves kaj je Maori?
Discrimination against young Maori is being blamed for a rise in the unemployment rate.
Read more: http://www.3news.co.nz/Maori-discrimination-raises-unemployment—Turia/tabid/1607/articleID/276033/Default.aspx#ixzz2j75UwGvD
Veliko srece Brit
ma daj Brit ne serite tudi tukaj in ne onesnazujte vseh postov v vseh forumih. lepo vas prosim. hvala
a imate morda ogromno izkusenj tudi z delom in zivljenjem na novi zelandiji?
a obvladate tudi njihov trg delovne sile, glede na to da ste velik ekspert za anglijo?
pisite na proplus, ce laho vi komentirate iz anglije namesto braneta kastelica. on nima pojma o nicemer v primerjavi z vami.
A se nisi opazil. Brit je dezurni bedak na tem forumu. Tezak pacient pac!
sem opazil ja. sprasujem se kje je moderator?
ce ni morda moderator Brit, ker to gre ze cez vse meje dobrega okusa.
na 24ur.com brisejo komentarje ze ce nisi komunisticno obarvan.
tukaj pa dovolijo pacientom debatirat kolikor hocejo in kar hocejo.
SRAMOTA!!!!!!
zato vsi bezijo, bezimo proc od tega foruma. zal.
Edini bedaki ste tisti ki zivite v svetu sanj ki seveda ne obstoja. Kdo potrebuje psihiatra tukaj?
Lp Brit
Ps: da ne boste rekli da nikdar ne dam dobrega in prijateljskega nasveta svojim sorojakom ki zelijo v NZ. Kako bos prosperiral tam je veliko odvisno kako izgledas: ce nisi blond in svetle polti ter izgledas juznjasko ostani kjer si, ker na zalost avtomaticno izgubis zaupanje, To je kruta resnica..
Sekret sodec po tvojem obnasanju si ravno ti najvecja sramota Slovencev v tujini. No imamo vsaj sreco, da taka golazen ne zivi vec v Sloveniji. Edino zelo slabo je, ker nas potem tujci sodijo po takih izmeckih kot si ti. Nisi vreden, da se imenujes Slovenec ti usrane.
Ni cudno da si tako zagrenjen in zopern XXXx, ko niti v svoji rodni drzavi Sloveniji nisi enokopraven vsi te brcajo v rit, in te podijo stran od svojih otrok, mars mulc hudicev hhahahahaaaaaaaaaaaaaa…S takim odnosom kot ga imas i grem stavit kolikor hoces , da tudi ce ti bo uspelo najti zaposlitev z laganjem, je ne bos obdrzal za dolgo, dragi moj..To je tvoja usoda, zapecatena. Spomnil se bos mene cez 10 let ko bos cakal v vrsti na borzi dela za tistih 32€ tedensko.
Me zanima koliko casa bi tebe sekret prenasal delodajalec oz. sodelavci s takim pametovanjem kot prihaja iz tvojega usranega gobca. Poglej bilo kateri post na tem forumu v zadnjem letu. Kjer koli se oglasis unicis temo. Ga skoraj ni cloveka s katerim bi se zapel ti nocna mora. Zanima me kje je kaksen administrator, ko bi onemogocil take spake kot si ti. Samo poglej kaksne klatis ti domisljav ljubosumni norec. Ali ne vidi, da se nihce ne strinja s teboj in, da si tu nezazelen? Me zanima kako ti lahko tvoji starsi dvolijo pisati take bedarije na racunalniku. Ti si obseden NIHCE. Lenuh, rajsi se primi kakega dela in nam nehaj utrujati s svojimi izjavami.
Zivjo,
Poglejte si tole stran http://www.seek.co.nz/ za iskanje sluzb na NZ. Tudi tukaj lahko dobite informacije o ponudbi sluzb http://www.trademe.co.nz/. oz. o najemu ali pa nakupu nepremicnin na NZ.
Lep pozdrav
Na tvojem mestu nebi vzbujal pozornost administratorja.Kdor neprestano uporablja neprimerne in vulgarne,nesramne izraze krsi pravilo foruma. In kdo je to, jaz ze ne?Kdo pa?
Jaz opisujem zivljenje tako kot je v resnici, mi ni treba psovat ker resnica je grda ze sama po sebi.
lp brit
Pa kje si se dobil ti Brit. Sem malo pogledal tale forum in sem videl, da se oglasas povsod kjer ni treba. Ene par ljudi je omenilo, da ti fali malo kolesc. Jaz bi dodal, da si precej moten.
meni se pa zdi da ti nimas drugega dela kot viseti na racunalniku saj to ti je edina zabava v zivljenju ki ti preostane, ali ne? Slovenska vojska te je zavrgla kjer sedaj ne mores zadovoljit svojega morilskega nagona si se.pridruzil lovcem slovenije in postal 60 001 clan kluba kjer se izzivljas s pobijanjem nedolznih zivali.
lp brit
Brit,
Prvič in zadnjič te opozarjam, da prenehaš z žaljenjem drugih članov na forumu med.over.net, Drugače bom ukrepal in ti onemogočil dostop do tega foruma. Tvoj način izražnja že presega vse meje.
Skoraj ne morem verjeti, da se je koncno oglasil Administrator – medtem ko je doticni pisec ‘smetil’ po tehle straneh nekaj vec kot dve leti! Upam le, da bo zgornje opozorilo zaleglo in da bo tale forum vnaprej deloval v splosno korist vseh, ki prebirajo tele strani in iscejo pomoc oziroma nasvet. Lp.
Laira
Mi je zal da si razocarana , da sem se vedno ziv, in naivna in kot taka predvsem neprimerna oseba ki daje nasvete ljudem na tem forumu. Se vidi da nimas nobenih zivljenskih izkusenj in logicnih predsodkov, da nasedas idiotskim otrocarijam kot to zgoraj glede administratorja, ampak si pa polna nasvetov, to pa ja.Kaj ne ves da me ze dolgo neki osel imitira.Sem mislil da je to vsem ocividno in da mi ne bo treba tega razlagati, toda ko imas posla z idioti ni druge poti, a ne? Take naivneze kot si ti bi bilo treba odstranit. Ni cudno da je slovenija na psu ko vse verjamete kar vam kdo ploza.
Lp Brit
Laira
Mi je zal da si razocarana , da sem se vedno ziv, in naivna in kot taka predvsem neprimerna oseba ki daje nasvete ljudem na tem forumu. Se vidi da nimas nobenih zivljenskih izkusenj in logicnih predsodkov, da nasedas idiotskim otrocarijam kot to zgoraj glede administratorja, ampak si pa polna nasvetov, to pa ja.Kaj ne ves da me ze dolgo neki osel imitira.Sem mislil da je to vsem ocividno in da mi ne bo treba tega razlagati, toda ko imas posla z idioti ni druge poti, a ne? Take naivneze kot si ti bi bilo treba odstranit. Ni cudno da je slovenija na psu ko vse verjamete kar vam kdo ploza. Sicer pa mani je prav vseeno kaj kdo misli o meni. Jaz se drzim pravil foruma, ce pa vam ni vse vsec kar recem, briga me to je tvoj problem. Se zavedam, da nihce ne slisi rad nekaj slabega posebno ko invstirajo pol zivljenja da odidejo v tujino, da jim bo tam mogoce se slabse kot doma.Kar je pa sigurno, da bos delal kot se nikoli za tisto kar bos prejel.Slovenci nimate pojma kaj je delo in odnos do dela. Kar poglej kako so bifeji po sloveniji polni pridnih delavcev. Le ti so prazni popoldne in zvecer ko je konec delavnih ur.hahahahaaa…..
Lp Brit,
ma daj Brit nehaj ze.
kaksen osel te imitira?
iz tvojega posta namenjenega Lairi je lepo razvidno, da ni nobenega tvojega imitatorja. da ni drugega osla tu.
vidi se po izbiri besed da si edino ti, le da so tokrat malo manj nesramne.
kdo bi te zelel imitirati? kaksen velik idiot mogoce?
imitira se politike, znane osebe in tako imenovano celebrity smetano.
Ti si osel ker verjames se naprej da se je vmesal administrator. Negdo je tokrat imitiral administratorja ne mene, tepec.
Forum je zaprt za komentiranje.