Najdi forum

nova zelandija

Lep pozdrav!
Z soprogom resno razmišljava o selitvi na Novo Zelandijo. Pregledala sva ogromno internetnih strani, sedaj pa sva se znašla v situaciji ko ne veva kje naj začneva. Prosim vas za pomoč oz. za naslov firm, ki se ukvarjajo s postopki pridobitve dokumentacij za migracijo.
Aja! s seboj bi vzela tudi staffordshirskega terierja, zato me zanima kako poteka postopek glede psa, katere dokumente potrebujem, kako je s karanteno,…
Hvala!

Ena izmed agencij je Active migration, katere direktor je Slovenec gospod Tony Lenko – [[email protected]], stran agencije pa si lahko ogledaš na naslovu – http://www.activemigration.com/index.htm

Z gospodom sem že poskušala kontaktirat, vendar mi zaenkrat še ni odgovoril. Kako zanesljiva je ta agencija? Ali ima kdo osebne izkušnje? Približno koliko časa traja pridobitev vseh dokumentov?

Agencija je zanesljiva, mi si sami urejamo (cela družina) migracijo preko njih za letos (Australija), januarja pa je na podoben način odšla že ena družina iz našega mesta in so zelo zadovoljni (odšlo jih je že precej več, samo za to družino jaz vem).
Vsi migracijski agenti so registrirani pri določeni agenciji in morajo svojo registracijo vsako leto znova potrditi, sama sem gospoda tudi preverila pri tej agenciji in je registriran agent.
Ne vem kako to, da ti še ni odgovoril oz. kako dolgo pa že čakaš? Jaz sem z njim v rednih kontaktih in moram reči, da mi odgovarja hitro. Če se ne odzove na njegov e-mail, probaj direktno na Active migration –
Internet:
[email protected]
http://www.ActiveMigration.com
ali pa poskusi na: Sasha – Active Migration [[email protected]] – tudi ta gospa ali gospodična je Slovenka.

Glede agencij in raznih komentarjev preko njih pa še tole. Začetno svetovanje je brezplačno in v tej fazi ti glede na tvoj primer odgovorijo, če se lahko kvalificiraš za katero izmed viz in kolikšni so stroški. Kasneje pa se sam odločiš, če boš vizo proti plačilu urejal preko njih ali sam. Naš primer je precej zapleten, zato smo se definitivno odločili za agencijo. Mislim, da je najlažje mladim posameznikom, ki se lahko kvalificirajo za skiled migration oz. imajo svojce v deželi migracije.

Sama sem se zanašla v slepi ulici, ko nisem vedela kje naj začnem in seveda strah, da bom kaj pozabila, zato razmišljam o agenciji. Koliko časa traja postopek pridobitve vseh dokumentov.
Hvala za naslov, bom poskusila še enkrat.
Kaj vse ti uredi ta agencija?

Trajanje postopka je odvisno od tega za katero vizo se kvalificiraš, različno pa je tudi glede na deželo migracije (Kanada, Australija ali Nova Zelandija).
Nekaj uporabnih informacij lahko prebereš tudi na strani:http://www.mojedelo.com/foreign/.
Agencija pa ti uredi vse potrebno do pridobitve vize, dobiš odgovore na razna vprašanja..
Pred migracijo je pri nas potrebno še opraviti test angleščine IELTS. To se tudi takoj pozanimaj, katera stopnja znanja je potrebna zate!

we used :
https://www.seekvisa.com.au/
excellent immigration lawyers

Moja sestrična je šla nekaj let nazaj, je kar dolg, drag in zahteven proces , tako da je agencija dobra ideja. So pa ravno zaradi navala Evropejcev ratali malo “škrti” in zahtevni z vizami, tko da lahko da bo malo trajalo ali pa sploh ne bodo ugodili – jih poznam nekaj, ki so jih zavrnili..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close