Najdi forum

nova v tem

Pozdravljeni, mogoče bom dolgočasna, ampak o tem sem v zadnjih dneh šele malo več prebrala. Naj vam zaupam naš problem(če to je). SIn, star 17 mesecev: nikoli ni imel zelo lepe dojenčkove kože na obrazu, že pri nekaj mesecih pikast, ponavadi pediater malo omilil s kakšno kremo. spet se ponovi v poletnem času, odgovor občutljiva koža zaradi veliko gibanja po naravi in vseh nečistoč., po nekaj mesecih se popravi. Spet v decembru enako, lišaji po obrazu kot zelo suha koža, ne pomagajo negovalne, mastne kreme. Istočasno sva pristala v bolnici zaradi virusnega bronhiolitisa in tam ga hkrati še testirajo (kri ) na jajca in mleko – izvidi negativni. Krasno, izpuščaj izgine in se počasi spet pojavi, dobimo kremo s katero mažemo lahko tri dni, izgine in čez en teden spet malo rdečine. V marcu imamo alergologa kjer naj bi ga še naprej testirali(pršice, dlaka, ostala hrana…). Vmes pri 1 letu je imel malo blažji bronhitis (zdravili smo se doma). To je nekakšna moja izpoved kar se je s sinom dogajalo. Ali je smoselno povezovati bronhialne težave s kožo? Sem že kar malo obsedena, kupili smo nov sesalec če so slučajno pršice, menjavamo tepihe… Veliko sem brala o bioresonanci, ali to na otroka ne vpliva slabo? pušča kakrnekoli posledice? ALi vi odkrijete alergije in jih tudi zdravite? Za kakršen odgovor bom hvaležna,

lp Andreja

Med nosečnostjo je otrok od vas dobil različne obremenitve in se sedaj preko kože čisti. Kakšne so te obremenitve, bi bilo potrebno testirati. Bioresonančna terapija je odlična terapija za diagnostiko in zdravljenje. Ni pa čudežna terapija – dobra tako, kot je dober terapevt, ki jo izvaja. Potrebno je sodelovanje pacienta (diete, kopeli, prehranski dodatki …). Z BRT lahko tudi testiramo alergije, ki jih s klasičnimi testi konvencionalne medicine ne morejo (alergije tip IV).

Preberite v tem forumu in na naši spletni strani o BRT in zdravljenju otrok, ter se prepričajte, da je to odlična metoda.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close