Nova sodelavka na forumu
Spoštovani.
Z veseljm vam sporočam, da bo od jutri naprej forum spet deloval.
K sodleovanju na Med.Over.Net je pristopila nova sodelavka Nataša Prebil, dr.dent.med., ki bo odgovarjala na vaša vprašanja.
Alenka še vedno ostaja z nami, najdete jo na forumu Otroško in mladinsko zobozdravstvo.
Nataša,
dobrodošli v ekipi strokovnjakov Med.Over.Net in vabljeni, da na kratko poveste nekaj o sebi.
Pozdrav vsem skupaj,
v čast mi je, da ste me povabili in zaupali mesto moderatorja na forumu zobozdravstva. Z veseljem bom odgovarjala na vprašanja uporabnikov.
Naj se na kratko predstavim; sem Nataša Prebil, dr.dent.med. Stomatološko fakulteto sem zaključila v Ljubljani, leta 1996. Zaposlena sem bila v Zdravstvenem domu Ljubljana, kjer sem se dodobra spoznala z otroškim in mladinskim zobozdravstvom, ter urgentnimi stanji v stomatologiji. Nekaj let sem delala tudi v zasebni koncesijski zobni ambulanti za odrasle. Od leta 2003 sodelujem z Centrom CUDV Draga na Igu, kjer sem si pridobila izkušnje v zobozdravstvu pri osebah s posebnimi potrebami. V CUDV Draga na Igu imam sedaj svojo samoplačniško zobno ordinacijo. Pri svojem delu stremim k smernicam sodobne stomatologije in želim svojim pacientom omogočiti čim kvalitetnejšo, prijetnejšo in dostopno zobozdravstveno oskrbo.
Veselim se sodelovanja z vami in upam, da bom izpolnila vaša pričakovanja. Pa gremo na delo!