Najdi forum

Nova skupina-pridruzi se!

Zivjo!
Smo za eno skupino,v kateri bi se vzpodbujale prek sporocil tukaj?
Za zacetek bi bilo fino,ce bi se predstavile s svojimi tehnicnimi podatki:-);
torej, sem iz Zasavja,
mlada 40 let,
na 160 cm imam 85 kg;
cilj: 65 kg;
nacin: locevalna dieta;
rekreacija:hoja 3x tedensko 45 min.

Upam,da se katera javi!

Dobrodosle!

Jaz pa sredi 30ih, 165cm, 83 kg, cilj, cca. 60-65 kg.
Metoda: zdrava prehrana, brez diete, močno zmanjšati sladkarije

Če je pa katera za kako druženje ob rekreaciji, sem pa seveda za. Lahko recimo tenis, pohod, kolo…

welcome!

Imam sicer “le” kakih 6 do 8 kil viška, ampak ker je tega viška zadnje mesece vedno več, moram ukrepati, preden ga bo preveč.

In rabim spodbudo. Prek neta sem takole enkrat že samo sebe brcnila v rit za neko drugo zadevo, tako da vem, da lahko deluje!!!

Stara 45 let, visoka 168, 62 kg, vendar sem drobne postave, kar pomeni da je moj maksimum 55 kg.

Željena metoda: zdrava prehrana brez napadi požrešnosti, spet tek.

Trenutne navade: osnovna prehrana je sicer razmeroma okej, vendar z dodatkom prevelike količine sladkarij. Vsak dan sem na dolgem sprehodu, ker imam psa.

Pa zdaj? 🙂

Jaz predlagam, da vsak dan napišemo svoj “dosežek”, naj bo to manj sladkarij kot običajno, daljši sprehod ali karkoli drugega.
Pravijo, da človek rabi tri tedne, da mu nekaj preide v navado. Samo tri tedne moramo zdržat, pa bo lažje!

Zacela 01.04. z 88 kg, 161 cm. 5 obrokov – zdaj moram prikljuciti se gibanje. Dolgorocni cilj je 59 kg. Let’s go!!!!! Sem pa PrImorka.

Moj največji problem so pa sladkarije, čokolada predvsem.

No, ker moj namen ni shujševalna kura, ampak vrnitev k zdravim navadam, je pomembna novica zadnjega tedna, da sem nehala noreti za sladkarijami in se obvladujem. No, včeraj me je zvilo, niti ne vem točno, zakaj, načeloma pa niti ne pomislim na sladkarije.
Ostalo brez problema jem v normalnih količinah.
Tudi tehtati se ne nameravam, dokler ne bo vidne razlike, ampak zaenkrat se mi zdi, da je kaka kila že morala iti dol.
Zdaj se moram brcniti v rit še za tek.

Se pridružim tej skupini:

moj ITM: 30.4
starost: 40+

Zaenkrat nimam kakšne točno željene teže. To, da bi si rekla, hočem imeti XY kg v Z času, se mi do sedaj ni obneslo. 🙂 Vsekakor pa bi rada, da je ITM pod 25.

Način: ha, tukaj se še pa iščem. Iščem nekaj, kar bom dolgoročno lahko obvladovala. In pa nujno več telovadbe.

Se pridružujem 🙂

21 let, višina 174, teža 73kg, rada bi prišla na 65.

Način: izločila bom kruh, za večerjo le še zelenjava+beljakovine, gibanje 3x na teden 45min (razmišljam da bi se včlanila v fitnes).

Predvsem je pri meni problem da jem, kadar se slabo počutim ali sem utrujena, no, ubistvu takrat ne jem, ampak se nažiram. Tako da če mi uspe to preprečiti, bom zadovoljna. 🙂

hej 🙂 tudi jaz se že kar nekaj časa odločam da se znebim nekaj kilogramčkov, ampak kr odlašam. Zdaj pa upam da mi bo le uspelo 🙂 za začetek si bom postvaila manjši cilj – 5kg 🙂 pa da vidimo

visoka sem 169 cm, 72 kg

.. upam da čez dober mesec tehtnica pokaže -5kg

odločila sem se za več aktivnosti, 3 krat na tedn tek, vaje za trebuh, dni ko ne bom tekla hitra hoja ali kolo
lp 🙂 in upam da vam usem uspe uresničiti svoje cilje 🙂 vam še kaj poročam 🙂

Motiva, pravi način je po mojem uredit življenje, da boš srečnejša!
To je na primer moj cilj. Nočem nobene podrobne metode, ampak samo živeti boljše kot trenutno.

Da se pohvalim, predvsem pa vzpodbudo še drugim puncam, ki od daleč gledate tole temo :).
Končno sem začela spet teči, sem kar ponosna nase, sicer se vidi, da sem se zanemarila, ampak za začetek pa bo!
Plus danes se res lepo obvladam pri hrani, včeraj pa je bil pač spet en tak dan, ki ne bo šel ravno v zlato knjigo. Moram si zapomniti trenutno počutje – po teku in s praznim želodcem.

New Report

Close