nova notranja vrata čimprej
odvisno kaj je zate normalna cena 🙂
mi smo jih naročili v Lip bled … izbrali pač en model .. ampak smo rabili drugačne dimenzije + podboje … smo jih čakali mislim da slab mesec … sem bila pa ful jezna ker se je dan po naročilu zečel nek sejem, kjer so nudili 20%popust za vrata .. nam ga pa niso priznali … čeprav smo tolk časa na vrata čakali …
aja .. cena je bila cca. 60.000 za vrata in podboje … masivni les.
B.
Verjetno boš to lahko izvedla samo preko kakšnega privatnika, ki dela po naročilu, pa še to le v primeru, če ne bo imel gužve. Mi smo vrata naročili v Jelovici 19.03.2004 in včeraj so jih montirali na hiši. Pa so vrata obična furnirana natur bukev, brez stekel, skratka čisto navadna vrata in podboji.
LP, Meti
P.S. Sicer se pa da preživet tudi brez vrat. Pri nas na hiši se mi zdi zdaj tako hecno, ko so vrata gor. Prej mi je bilo bolj všeč, ker je bilo tako lepo vse odprto:))
Poskusi Mizarstvo Šemrl (Planina pri Rakeku) – so hitri in tudi cene so ugodne. Sicer izdelujejo okna, vendar se da z njimi vse dogovoriti. Im ajo tudi svojo spletno stran, ampak je ne vem zdaj – pojdi na najdi.si in vtipkaj mizarstvo šemrl, pa bo.
Zelo ugodne cene (če ne najugodnejše) notranjih vrat ima Liko Vrhnika (vrata pridejo 9.900,00 + podpboj 9.900,00 Sit/kos), pa še lepa so in standardnih mer imajo vedno na zalogi.
Srečno.