Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija nova krema!!!

nova krema!!!

Za vse, ki imate probleme z izpuščaji, ki naj bi bili posledica alergij ali kakšne oblike dermatitisa – pred dnevi so mi v lekarni priporočili kremo A-DERMA, ki jo dobiš brez recepta in naj bi bila boljša od Trixere, kupila sem jo in moram reči, da se našemu malčku izpuščaj počasi umirja, čerpav je prej zginil le ob uporabi Elocoma. Sicer je alergičen na mleko in jajca, vendar izpuščaji niso zginili tudi ob strogi dijeti.

Sicer pa je kremica kar draga 3500 sit in jo nimajo v vseh lekarnah.

lp

O super hvala za informacijo. Ravno razmislja s cim naj namazem nasega malcka, ker se noro praska.

Res uporabljam Trxero in je super, bom pa poizkusila tudi priporočeno. Cena ni pomembna, da le pomaga.
Hvala.

Pozna kdo ELEDIN kremo????

predpisala jo je dr. Kuharjeva, pa je ne poznam
lp, TT

A ni mogoče Elidel krema ?
Marija

Kupila sem to kremo, vendar je bila 2000 SIt in nisem prepricana,
ce je prava.
Na skatli pise peaux abimees (damaged skin) DERMALIBOUR CREME.
Ko sem pa brala navodila, sem pa ugotovila, da posebej za atopicno kozo obstaja EXOMEGA CREAM.
Ali mi lahko prosim poves, katero kremo imas, ker ta kolekcija vsebuje kreme za vzdrazeno kozo, atopicno, poskodovano in suho kozo.

hvala in lep pozdrav

najbrž si dobila kakšno podobno različico iz iste kolekcije. Na moji namreč piše: A DERMA avoine rhealba, škatla je bela, z rajavimi in zelenimi napisi.

lp

Bo verjetno res tako. Upam, da bo pomagalo, ker je flekcev in srbeža kar veliko.

A pozna mogoče katera Locoidon kremo? Za kakšno zdravljenje je namenjena in kako se uporablja? Hvala za vaše odgovore!

New Report

Close